ЂИЛАС И ВУЧИЋ ПРАВЕ ДОГОВОР ( фотке 18 + )

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
Đilas i Vučić dogovaraju rešenje za Bač

Lideri DS i SNS su se dogovorili da na obe strane, u razgovoru sa članovima DS i SNS spuste tenzije kako bi se u normalnoj atmosferi našlo rešenje vezano za formiranje većine u Baču

vucic-i-djilas-1356468425-245537.jpg

BEOGRAD - Predsednici DS i SNS Dragan Đilas i Aleksandar Vučić dogovorili su se danas da nađu rešenje u vezi sa formiranjem većine u Baču, saopštio je lider demokrata.

"Razgovarao sam sa Aleksandrom Vučićem o situaciji u Baču izazvane promenom vladajuće većine, kako bi kao odgovorni lideri našli rešenje za situaciju u tom mestu", naveo je Đilas.

Prema Đilasovim rečima, lideri DS i SNS su se dogovorili da na obe strane, u razgovoru sa članovima DS i SNS spuste tenzije kako bi se u normalnoj atmosferi našlo rešenje vezano za formiranje većine u Baču koje bi bilo u skladu sa zakonom.

U Skupštini opštine Bač već neko vreme traju sukobi odbornika DS i SNS u vezi sa lokalnom vlašću.U nekoliko incidenata bilo je povređenih i privedenih građana.

Vala baš ..., smirite te vaše jurišnike na fotelje,

i to razmetanje novcem i potplaćivanja, dok narod gladuje ... z:((

После ових 12 година сатирања Србије, ДС-у, ЛСВ-у, ЛДП-у и сл. не би дао ни месну заједницу да воде.
Демократија је накардни принцип у коме глас неписменог чобанина вреди колико и глас академика.

A akademici su listom glasali za SNS ... ? z:shock:

A akademici su listom glasali za SNS ... ? z:shock:
Све сводиш на ситно-страначки интерес и шићарску страначку сујету због тога што Срби више нису за Шешеља и што су га Томислав и Александар напустили.
Ово што имамо данас јесте последица два погубна система: комунистичког и демократског. Овде је потребно веће најумнијих људи како би Србија кренула напред, никаква воља већине и нкикаве бајке о томе да се власт даје широком слоју људи.

Све сводиш на ситно-страначки интерес и шићарску страначку сујету због тога што Срби више нису за Шешеља и што су га Томислав и Александар напустили.
Ово што имамо данас јесте последица два погубна система: комунистичког и демократског. Овде је потребно веће најумнијих људи како би Србија кренула напред, никаква воља већине и нкикаве бајке о томе да се власт даје широком слоју људи.

Па ти си рекао да је демократија лоша због тога што глас академика и чобанина вреде исто ...?

Јесам. Уосталом, ако баш хоћеш, умни људи махом гласају за ДСС.

Умни људи овде не гласају већ најмање 8 година ..,

а садашња власт највећи проблем који има али га још увек не схвата,

је у томе што ће умни људи последњи да се избламирају са СНС-ом.

А шта мислиш зашто снс још увек тај проблем не види и не осећа ...?

Па и нема намеру да их зове.

Đilas i Vučić dogovaraju rešenje za Bač

Lideri DS i SNS su se dogovorili da na obe strane, u razgovoru sa članovima DS i SNS spuste tenzije kako bi se u normalnoj atmosferi našlo rešenje vezano za formiranje većine u Baču

vucic-i-djilas-1356468425-245537.jpg

BEOGRAD - Predsednici DS i SNS Dragan Đilas i Aleksandar Vučić dogovorili su se danas da nađu rešenje u vezi sa formiranjem većine u Baču, saopštio je lider demokrata.

"Razgovarao sam sa Aleksandrom Vučićem o situaciji u Baču izazvane promenom vladajuće većine, kako bi kao odgovorni lideri našli rešenje za situaciju u tom mestu", naveo je Đilas.

Prema Đilasovim rečima, lideri DS i SNS su se dogovorili da na obe strane, u razgovoru sa članovima DS i SNS spuste tenzije kako bi se u normalnoj atmosferi našlo rešenje vezano za formiranje većine u Baču koje bi bilo u skladu sa zakonom.

U Skupštini opštine Bač već neko vreme traju sukobi odbornika DS i SNS u vezi sa lokalnom vlašću.U nekoliko incidenata bilo je povređenih i privedenih građana.

Vala baš ..., smirite te vaše jurišnike na fotelje,

i to razmetanje novcem i potplaćivanja, dok narod gladuje ... z:((
И сад ми треба да поверујемо како су они решавали тамо неки ѕјебени БАЧ !!!! Као Пајтић је ситна рибе за оне у БАЧУ, хехе, који фазони...
мени се све чини да Ђидо тврди пазар, а Ви мислите шта вам воља...

Па ти си рекао да је демократија лоша због тога што глас академика и чобанина вреде исто ...?

Наравно да је демократија једно обично сераније...академицима треба укинути право гласа, него шта !!

Ako se "slucajno desi" da se ovi sporazumeju tako da DS i SNS budu nova vlast (sa mozda nekim dodatkom, ne znam ko koliko tamo ima)... nemojte da kritikujete moral DS.

Ja ću da ih kritikitujem dok sam god živ i pri zdravoj pameti...POSEBNO DEMONSKU STRANKU...:besan2:

Nakon ..NATO BOMBARDOVANJA 1999-te...ŠTETA U SRBIJI...koju je napravila ..DS...je ravna kao..JOŠ MESEC DANA NATO BOMBARDOVANJA

Mislim da su pregovarali o gradonacelniku Beograda ,smeni. Djilas ce ostati mejor ali ce debelo da plati. Voli Vucko parice,sada ce morati da puste i Miskovica istice mu pritvor a ne mogu da ga drze vecno pa ce i tu biti parica. Ajde da se kladimo da cete za dve godine svi pljuvati Vucka kad ga provalite.ko je u stvari.

Da ga ...PROVALIMO....:lol:

On se jadnik toliko eksponirao i lagao pre nego se dočepao vlasti da i sam nezna šta je i zbog čega lagao...kao i svi koji puno lažu...:think: :lol::lol::lol:

Mislim da su pregovarali o gradonacelniku Beograda ,smeni. Djilas ce ostati mejor ali ce debelo da plati. Voli Vucko parice,sada ce morati da puste i Miskovica istice mu pritvor a ne mogu da ga drze vecno pa ce i tu biti parica. Ajde da se kladimo da cete za dve godine svi pljuvati Vucka kad ga provalite.ko je u stvari.
Ко год да је, за сада је добро, нешто се ипак помера... ако нас превари и с.****, неће бити ни први а вероватно ни последњи који је то урадио мајци Србији...

Back