Ђилас и Мариника траже да се уклони мурал Ратка Младића

После 13 година, нисам чуо како би требала да гласи "исправна" формулација тог питања.
Svakako ne ovako:
Da li je jednostrana deklaracija o nezavisnosti privremenih institucija samouprave na Kosovu u skladu sa međunarodnim pravom?”
To je tehničko pitanje, odgovor je bio (koliko se sećam):
"Nije u suprotnosti".
Naravno da nije, nije to Kipar gde je Turska aktivno učestvovala, ali nije ni potvrda ni negiranje prava Kosova na državnost.

Da su pitali da li su povređene norme Povelje Ujedinjenih nacija, mislim da bi to već bio drugi slučaj.

Мариника је потписала резолуцију о Сребреници, то је далеко већи чин издаје, него прекречити један мурал.

И замисли да такав издајнички шљам дође на власт ? Чак и Тадић какав год да је био, он је одлично сарађивао са Додиком, управо због значаја опстанка Републике Српске.
Не свиђа се мени ни Драшко Станивуковић, зато што жели да поквари односе са ХВ Хрватима и аустријским слободарцима, чиме смањује круг подршке за РС, али можда се клинац опамети ... када буде морао да сарађује са Београдом и обрнуто било која власт овде са њим.

Али Мариника и Ђилас не обећавају ништа добро за Драшка.
Lepo sam te pitao, gde su i kada Djido i Marinika trazili krecenje murala?

Lepo sam te pitao, gde su i kada Djido i Marinika trazili krecenje murala?
На полеђини овог захтева.

marinika-genocid-11.jpg

А мурал?

Кад су и где тражили кречење мурала?
Па рекох ти на полеђини овог захтева, то је неформални део договора са исламистима и домаћим издајницима из режима и дела опозиције.

Ви левичари то не можете да схватите или сте злонамерни попут политичара па стално понављате те фразе као они. Али нема потребе да овде глумимо политичаре, јер нико нема користи од било каквих лажи.

Ту има донекле величања српског хероја Ратка Младића, али најчешће то је инат, провокација и одговор на исламску геноцидну политику коју води Сарајево.
Такође српски херој Ратко Младић је и симбол отпора према левичарском екстремизму који рецимо ти заговараш. Без обзира што је он лично остао комуњара и што је презирао четнике, једноставно његова дела у рату су га учинила херојем, као и ваш однос према њему који га гура у наш десни сектор.
Ок, теби и твојима ће твој Вучић омогућити полицијско обезбеђење да прекречите тај мурал, у неко глуво доба ноћи и шта сте учинили ?
Испровоцираће те Србе, да направе 10 још већих мурала.

Па и мени сметају неке ваше црвене улице назване по неким ратним злочинцима из др. св. рата, па не понашам се као вандал. Ми смо 90их створили српску већину која је омогућила да се многи црвени трагови уклоне, а вашег црвеног отпора није било, јер сте постали мањина и све вас је мање.

Ево у мом делу насељу на територији БГ општине Палилула за време Коштунице постигнут је неки национални и идеолошки баланс, рецимо добили смо једну четничку и једну недићевску улицу, а нико није укинуо две партизанске улице.
Е сад како се коме заломи, ако неки левичар живи у недићевској улици, мора то да трпи или да купи кућу у партизанској или обрнуто. Али никоме није пало на памет да скида табле и да прави свињарије ... можда немамо довољно вас левичара.
Ne znam o cemu pises i promasio si "adresu". Nisam nikakav levicar a kamoli ekstremni, nisam istina ni desnicar u smislu kako se danas shvata i manifestuje, i daleko bilo.

Ali sam uvek za to, iako se ispostavilo da je tema (i dilema) lazna jer to doticni to nisu trazili i iz Informera je, sto nisam isprva uocila, je da se ne vodi vise politika inata koja nas je '90-tih oterala tamo gde nas je oterala, na samo dno ljudskog postojanja a na unutrasnjem planu bezmalo gradjanskog rata.

Znam da svet ne funkcionise pravedno, ali znam i da slabiji mora da ponekad pogne glavu i precuti. Kako nas niko sa zapada nije prozvao za taj mural, smatram da je bespotrebna ova tema dalje.

Neću da ti zabranim, samo hoću da kažem da je to julovsko-smradikalska retorika, čija je jedina svrha zamazivanje očiju javnosti.

Dok se ti i Savanović zaluđujete sa Marinikom i rezolucijom o Srebrenici, Vučić sedi kući, otvara flašu vina od 10k evra i smeje se u neverici da mu 30 godina ista fora prolazi.
pune tri decenije se prosipaju fore o domaćim izdajnicima...počelo na Gazimestanu sa SPS bandom, a završiće se sa radikalskom i socijalističkom bandom...ista ekipa otvara i zatvara krug

Ti Gubi, na vreme da rezervises kartu u Er Srbiju.

Nemoj posle da kazes da ti nisam rek'o.

Znas kako,SNS ce jednom zgubiti izbore ali to je veoma daleko.Ja u to vreme necu biti medju zivima a ni mnogi mnogo mladji od mene jer kao sto sam rekao,to je nesto veoma daleko.Umesto sto si opsednut stranama i dnevnom politikom,bolje da sebi nadjes neki smislen hobi.Da pocnes da igras sah na primer.Neki vidici ce ti se otvoriti.

Znas kako,SNS ce jednom zgubiti izbore ali to je veoma daleko.Ja u to vreme necu biti medju zivima a ni mnogi mnogo mladji od mene jer kao sto sam rekao,to je nesto veoma daleko.Umesto sto si opsednut stranama i dnevnom politikom,bolje da sebi nadjes neki smislen hobi.Da pocnes da igras sah na primer.Neki vidici ce ti se otvoriti.

Иди бегај, Губи. Ја, овако млад, да играм шах????

Имам ја моје хобије, али не могу о њима да причам по форумима, а ти си још и човек у годинама, па не иде.

Ђилас и Мариника траже да се уклони мурал Ратка Младића​

Alo.rs
ВЕСТИ
14.08.2021
20:40
Порчитајте у сутрашњем штампаном издању "Ало!" новина.

543729_alo-srb-0815-01_f.webp

Đilas i Marinika traže da se ukloni mural Ratka Mladića

MARINIKA I ĐILAS CENZURIŠU VIŠE OD GUGLA I JUTJUBA! Od grada Beograda traže da se UKLONI MURAL RATKU MLADIĆU​

Marinika Tepić i Dragan Đilas se baš trude da budu "veći katolici i od pape"​

Nakon podrške donošenju "rezolucije o genocidu u Srebrenici" i kažnjavanja onih koji negiraju navodni genocid, sada ostrašćeni srbomrsci imaju novi zahtev.
SKANDAL! Đilas i Marinika u ulozi glavnih srebreničkih cenzora! /FOTO/

SKANDAL! Đilas i Marinika u ulozi glavnih srebreničkih cenzora! /FOTO/

SLEDEĆA VEST
Verovatno inspirisani odlukom Gugla, Jutjuba, Tvitera i ostalih društvenih mreža da kažnjavaju sve korisnike i uklanjaju sadržaj koji negira navodni genocid u Srebrenici, Marinika i Đilas od grada Beograda traže da se ukloni mural srpskom generalu Ratku Mladiću.
Tako njihove novine Danas pišu "Mural Mladiću i dalje u Njegoševoj, nadležni ćute".
Mariniku i Đilasa ne zanima što niko nije odgovarao za strašne zločine počinjene nad Srbima, važno je da da oni ispune svoje zadatke i da se utrkuju ko će biti bolji strani plaćenik!

https://informer.rs/vesti/politika/630130/marinika-tepic-dragan-djilas-mural-ratko-mladic

Да се не лажемо, Ђилас, Мариника, НДБГД, Трифуновић, Чеда, Чанак и остали домаћи издајници су плаћеници режима и они говоре оно што Вучић мисли, али што не сме да каже, због тога што следеће године следе избори.

Та издајничка багра никада неће бити део опозиције, већ режимски кловнови којима је једини циљ да униште и оцрне опозицију и омогуће режиму да влада и даље.

Наравно један по један ће попут Чомићке и остале жуте багре да прелазе у табор секташа.

Колики дебил требаш бити и оваквим акцијама радити у корист режима ? Па нису они дебили, они су плаћени да раде то што воле, како би од издајничког режима направили патриотску екипу. Маже их Вучић говнима да буду највећа говна, како би он испао светац.
SRAMOTA, da nije bilo Ratka Mladica, poturice balije bi nas sve pretvorili u izlamske robove kao u turkisjo ozmanska vremena.

Back