Đilas i Demokratska stranka kupuju narodnim parama zgradu INEX za list Press

• Začetnik teme Začetnik teme Tihi-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet ona o mojim porukama priča spominjući sebe. Draga moja, shvati već jednom da me savršeno boli uvo šta je tebi ispod dostojanstva da radiš i pišeš, ne zanimaš me ni ti ni tvoje poruke ni tvoji stavovi pa te molim da mi ih ne iznosiš :)

Sve trčim ... :rotf: :rotf: :rotf:
Čitao, ne čitao - zabole me, o njemu pre svega mislim da je ološ, lopov i muljator i ne da neću da povučem reč već ću mu to rado reći i u lice kao što preko Fejsa već jesam kad je krenuo da s.ere po nekim grupama :lol: A za priču da je ***** može da se zahvali onima koji su to rekli, ja samo citiram i nemam nameru da se pravim da nisam pročitala i čula nešto što jesam ... ti vidim voliš da se praviš blesava i da se foliraš ali ja eto nisam u tom fazonu. Ja te eto lepo upućujem da, pošto si tako duševna, kontaktiraš dotičnog sa sumnjivim prihodima i izviniš mu se u moje ime što sam to spomenula :lol:

A sad te stvarno najlepše molim da prekineš da se kačiš za moje poruke i da mi deliš savete u želji da ispadneš pametnija. Radiću i pisaću ono što ja mislim da treba a ti lepo brini o sebi ... ako umeš :lol: Kapiraš? ;) :mrgreen:

Ustvari, pošto znam da ne kapiraš, da ti sporo dolaze informacije od monitora do receptora u mozgu i da ćeš sada ponovo da lupetaš gluposti u poznatom stilu računaj da te od ovog momenta stavljam na ignore listu da se poštedim prepucavanja i trošenja energije na tvoje isprazne poruke. I da - neću apsolutno ništa da promenim u načinu pisanja i izražavanja a ako ti se ne sviđa idi na forum Crtani filmovi, možda te taj sadržaj neće toliko uznemiriti ... godine su to, moraš da čuvaš srčku :rotf:

Ти бре ништа не разумеш,:roll:
ово се односило на писање неких о Тадићевим пикантеријама,...

...а о томе КО је педер, не бих више,
остављам те да и даље пишеш овде о томе за кога си следећег
ЧУЛА да је педер!

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Тако раде демократе,...нема шта врло демократски, када немају начина
да воде конверзацију они стављају на игноре и вређају!!!
(Јуче си инсистирала да ја тебе ставим на игноре,
ако ми се не допада шта пишеш, .....видиш
ја то нисам учинила,...
зато поздрављам овај твој несебично леп и хуман гест!:bye:)

.

Khm, pošto više ne vidim ovu žensku napast koja je od jedne moje rečenice posvećene Šaroviću namerno spamovala preko cele stranice jer nema pametnija posla - možemo da se vratimo INEX-u :D :lol:

Da li neko zna na kojim lokacijama su zgrade koje će se izdavati i do kada bi trebalo da se obavi preseljenje?

Да, заиста,.
и треба да се вратимо на тему, а
...ево те "једне реченице"....

Nemanja Šarović je mučenik opterećen time da provali neku aferu i dođe u centar nekih dešavanja. Neka se on lepo pobrine za one pare koje je ukrao lažno prijavivši boravište (beše 1.6 miliona dinara) a druge neka pusti da rade svoj posao ;)

Nemam pojma pošto nisam ni čitala temu. Pre nego što pogledam šta se priča važno mi je ko priča a na naklapanja Nemanje Šarovića stvarno nemam komentar :lol:

Jao to sam zavboravila :lol: Beše on navodno jeo ispred Meka i došli neki momci i kao bez razloga ga prebili a on se jadan nije snašao :roll: A da, poznat je i po tome što se uveliko priča da je ***** :lol:

(ово је само делић порука које се односе на Шаровића)

...тек толико да се види ко је спамовао тему,..
а
и о томе, да дотична НЕ ПРОЧИТА ТЕМУ,....
али дискутује оваквим "рекла казала" информацијама.:rtfm:

.

Khm, pošto više ne vidim ovu žensku napast koja je od jedne moje rečenice posvećene Šaroviću namerno spamovala preko cele stranice jer nema pametnija posla - možemo da se vratimo INEX-u :D :lol:

Da li neko zna na kojim lokacijama su zgrade koje će se izdavati i do kada bi trebalo da se obavi preseljenje?

Trg Nikole Pasica, Golsvortijeva, Makenzijeva, Tirsova.
I ne znam otkud sad kisela potencira Sarovica koji je izvali kako gradonacelniku treba odluka skupstine i kako je zloupotrebio ovlascenja, prekrsio zakon, statut grada......a neki to ovde prihvatili zdravo za gotovo:mrgreen:
I sta se sad desava?
Niti ima sarovica i njegovih optuzbi, nije mi prvi put da se nalupeta, a nema ni ovih koje je odusevio:lol:

Trg Nikole Pasica, Golsvortijeva, Makenzijeva, Tirsova.
I ne znam otkud sad kisela potencira Sarovica koji je izvali kako gradonacelniku treba odluka skupstine i kako je zloupotrebio ovlascenja, prekrsio zakon, statut grada......a neki to ovde prihvatili zdravo za gotovo:mrgreen:
I sta se sad desava?
Niti ima sarovica i njegovih optuzbi, nije mi prvi put da se nalupeta, a nema ni ovih koje je odusevio:lol:

Само сам реаговала на поруку "Enchanted" у којој је написала
да је Шаровић педер (као ...прича се)
Тако бих реаговала да неко и за тебе то напише, или за било кога,...
разумеш:roll:

.

Само сам реаговала на поруку "Enchanted" у којој је написала
да је Шаровић педер (као ...прича се)
Тако бих реаговала да неко и за тебе то напише, или за било кога,...
разумеш:roll:

.

Pa to nije ništa novo, ima par godina kako se priča o tome. Ima 35 godina, nema devojku, nema ženu......:think:
A i opolitika mu baš ne ide od ruke, od kad je vranjanac preuzeo gradski odbor u beogradu tonu sve dublje.
Posebno se ispalio sa izjavama oko zgrade inex'a:mrgreen:

"Ineksova" zgrada prodata Beogradu
13. novembar 2009. | 01:06 -> 16:06 | Izvor: B92
Beograd -- Zgrada kompanije "Ineks Intereksport" prodata je na licitaciji gradu Beogradu i JKP "Gradska čistoća", za milijardu i trideset hiljada dinara.

Za kupovinu 12.900 kvadrata poslovnog prostora u Ulici kraljice Marije Grad je bio jedini zainteresovani kupac, pošto su se na otvaranju ponuda u Agenciji za privatizaciju samo oni pojavili sa komletnom ponudom. Tenderska komisija nije imala puno posla. Pred njima se našla samo jedna koverta sa ponudom za kupovinu “Ineksove” zgrade.

Za 12.900 kvadrata u ulici Kraljice Marije, uz koje ide i stan i automobil “Zastava jugo”, Grad i gradska čistoća ponudili su milijardu i 30 hiljada dinara.

Pošto je iznos koji je veći od 50 odsto od ponuđene cene od dve milijarde dinara, ovu ponudu je komisija prihvatila, a gradski prvobranilac Strahinja Sekulić, koji je na otvaranju ponuda zastupao Grad, zadovoljno je trljao ruke.

“Potpisivanje kupoprodajnog ugovora trebalo bi da se realizuje u roku od tri radna dana, a do 21. decembra bi trebalo da se uplati prodajna cena. Kvadrat zgrade koja ima 12.000 kvadratnih metara plaćen oko 820 evra, pa je Grad zadovoljan što je po povoljnoj ceni dobio poslovni prostor u koji će smestiti svoje gradske službe”, objasnio je Sekulić.

Oko kupovine “Ineksove” zgrade proteklih nedelja vodila se oštra polemika, jer je LDP bio protiv kupovine budžetskim sredstvima.

Taj problem je u međuvremenu rešen tako što je doneta odluka da 60 odsto cene plati JKP “Gradska čistoća” iz svog profita.

Opozicija, s druge strane, najavljuje podnošenje krivične prijave.

Andreja Mladenović iz DSS-a i dalje ostaje pri stavu da je kupovina Ineksove zgrade bacanje para.

“Kupovina zgrade ‘Ineks’ pokazuje samovolju i bahatost aktuelne vlasti, posebno gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa", rekao je Mladenović.

U “Ineksovu” zgradu trebalo bi da bude smeštena cela gradska uprava koja se sada nalazi na više lokacija u gradu.

Iako novi vlasnik poručuje da će svi zakupci u zgradi morati da se isele u primerenom roku, niko od gradskih čelnika nije mogao da precizira kada bi to moglo biti.

"Kupovina zgrade omogućiće efikasniju upravu, a time će biti oslobođen i veliki deo gradske imovine koja će moći da se izdaje u komercijalne svrhe", rekao je potpredsednik Skupštine grada Aleksandar Antić i ocenio da će se ta investicija Beogradu vratiti za tri do četiri godine.

Preseljenje dela gradske uprave u “Ineksovu” zgradu Beograđanima bi trebalo da uštedi vreme, jer će sve administrativne poslove ubuduće moći da obavljaju na jednom mestu.

Ono što bi, međutim, moglo da ih košta živaca je pitanje gde se za to vreme parkirati. Gradske vlasti ipak poručuju da to neće biti problem.

-----------

nek vam je sa srecom! ode iz budzeta 1.3 milijarde dinara narodnih para beogradjanI!

zato nemoj da pitate slucajno sto nema para za izgradnju kanalizacije , strujne i vodovodne mreze, st nemate mostove metro i bulevare...

pojeli pare DS-ovci

E a najjace od svega mi je objasnjenje vlasti kako zele da sve administrativne sluzbe baziraju na jednom mestu

I recimo ja sam pre p-ar meseci bio u Beogradu i hteo da rucam u meksickom restoranu Burito koji se nalazi u podnozju zgrade INEX . I znaci 45 minuta sam trazio hebeno parking mesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mozes misliti kakav ce tek saobracajni haos i kolaps tu da nastane kad krenu ljudi da dolaze tu da "zavrsavaju poslove" z:D

evo upravo ono o cemu sam ja pricao se i pominje u tekstu z:D

Preseljenje dela gradske uprave u “Ineksovu” zgradu Beograđanima bi trebalo da uštedi vreme, jer će sve administrativne poslove ubuduće moći da obavljaju na jednom mestu.

Ono što bi, međutim, moglo da ih košta živaca je pitanje gde se za to vreme parkirati. Gradske vlasti ipak poručuju da to neće biti problem.

parkirace se u VISNJICKOJ BANJI :hahaha:

NEGO CEKAM DELLBOYA DA MI ODGOVORI ODAKLE DJUBRETARIMA OVOLIKE PARE DA KUPE OBLAKODER U CENTRU BEOGRADA :hahaha:

Nisam znao da je odnosenje djubreta sa ulica tako profitabilan posao z:D

NEGO CEKAM DELLBOYA DA MI ODGOVORI ODAKLE DJUBRETARIMA OVOLIKE PARE DA KUPE OBLAKODER U CENTRU BEOGRADA :hahaha:

Sad tek videh da si na neplacenom:neutral::mrgreen:

Imaju ljudi pare, zaradili, nego sta bi sa zloupotrebom sluzbenog polozaja, odloukom skupstine, prekoracenjem ovlascenja gradonacelnika..... gde je sad decko sarovic da objasni?:mrgreen:

Има овде свашта, а највише КРИМИНАЛА!!!

И мене то интересује,...

Не тако давно било хапшења у ЈКП Чистоћа:

*********************************************************************************
"Podsetimo, Dragan Ignjatović uhapšen je u utorak u policijskoj akciji
"Požar", sa još 30 ljudi, osumnjičenih da su državni budžet oštetili za više
od dve milijarde dinara. Uz Ignjatovića, koji je bio jedan od vođa, u
kriminalnoj grupi našlo se još sedam radnika "Gradske čistoće", među
kojima i rukovodilac Službe nabavke, glavni magacioner, te kontrolor Službe
obezbeđenja. Sklapanjem štetnih ili fiktivnih ugovora samo "Čistoća" je
oštećena za oko 350 miliona dinara.
Nepotvrđene informacije iz policije kažu da je u kući Dragana Ignjatovića
pronađeno skoro 200 hiljada evra.

http://www.novosti.rs/code/navigate...d=Metla u "Čistoći"&kword_add=gradska cistoca

...

Policija istražuje poslovanje grupe uhapšene zbog pranja para
Sefovi direktora „Čistoće“ puni deviza

************************************************************************************

Врло је ИНТЕРЕСАНТНА ова вест, објављена 03.09.2009

"Đubretar" na tajnom računu krio milion evra

news_6364.jpg

Jedinica za finansijske istrage MUP-a Srbije pronašla je milion evra na
tajnom računu u jednoj zapadnoj banci za koje se osnovano sumnja da
pripadaju Draganu Ignjatoviću, bivšem direktoru JKP „Gradska čistoća",

koji je pre dve godine uhapšen kao šef tzv. đubretarske mafije! Ignjatović
je optužen da je organizovao „đubretarsku mafiju" i sa saučesnicima
nezakonito prisvojio čak 374.261.355 dinara državnih para!

Policijski izvor P r e s s a kaže da su naši inspektori ušli u trag ovim
parama sarađujući sa stranim policijama.

- Finansijskom istragom utvrđeno je da je Ignjatović od pokradenih para
kupio pet stanova u Beogradu. Takođe, još u vreme istrage koja je protiv
njega vođena 2007. godine utvrđeno je da je ova grupa pokradeni novac
iznosila u Austriju, Kinu i SAD..
. Mi smo krenuli tim tragom i evo sada
smo došli do konkretnog rezultata

http://www.smedia.rs/biznis/detalji.php?id=6364

.

...ГДЕ су те паре, које су опљачкане, па изношене ван Србије:?:

КО поставља директоре Јавних предузећа:?:
(самим тим и овог директора, који је ухапшен,.)

Чији су то кадрови:?:

.
Pitaj Dačića, on ga je uhapsio:mrgreen:
Ili nadji staru temu, pa nastavi:bye:

Back