kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.105
Opet ona o mojim porukama priča spominjući sebe. Draga moja, shvati već jednom da me savršeno boli uvo šta je tebi ispod dostojanstva da radiš i pišeš, ne zanimaš me ni ti ni tvoje poruke ni tvoji stavovi pa te molim da mi ih ne iznosiš
Sve trčim ...![]()
![]()
Čitao, ne čitao - zabole me, o njemu pre svega mislim da je ološ, lopov i muljator i ne da neću da povučem reč već ću mu to rado reći i u lice kao što preko Fejsa već jesam kad je krenuo da s.ere po nekim grupamaA za priču da je ***** može da se zahvali onima koji su to rekli, ja samo citiram i nemam nameru da se pravim da nisam pročitala i čula nešto što jesam ... ti vidim voliš da se praviš blesava i da se foliraš ali ja eto nisam u tom fazonu. Ja te eto lepo upućujem da, pošto si tako duševna, kontaktiraš dotičnog sa sumnjivim prihodima i izviniš mu se u moje ime što sam to spomenula
A sad te stvarno najlepše molim da prekineš da se kačiš za moje poruke i da mi deliš savete u želji da ispadneš pametnija. Radiću i pisaću ono što ja mislim da treba a ti lepo brini o sebi ... ako umešKapiraš?
![]()
Ustvari, pošto znam da ne kapiraš, da ti sporo dolaze informacije od monitora do receptora u mozgu i da ćeš sada ponovo da lupetaš gluposti u poznatom stilu računaj da te od ovog momenta stavljam na ignore listu da se poštedim prepucavanja i trošenja energije na tvoje isprazne poruke. I da - neću apsolutno ništa da promenim u načinu pisanja i izražavanja a ako ti se ne sviđa idi na forum Crtani filmovi, možda te taj sadržaj neće toliko uznemiriti ... godine su to, moraš da čuvaš srčku![]()
Ти бре ништа не разумеш,

ово се односило на писање неких о Тадићевим пикантеријама,...
...а о томе КО је педер, не бих више,
остављам те да и даље пишеш овде о томе за кога си следећег
ЧУЛА да је педер!

Тако раде демократе,...нема шта врло демократски, када немају начина
да воде конверзацију они стављају на игноре и вређају!!!
(Јуче си инсистирала да ја тебе ставим на игноре,
ако ми се не допада шта пишеш, .....видиш
ја то нисам учинила,...
зато поздрављам овај твој несебично леп и хуман гест!

.