Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.594
Normalna cena rada je 1200evra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si ono za solo sendvič- dva parčeta Leba, a unutra vazduh.Pazi ti si za huntu odavno, ja nisam.
Ja kritikujem i DOS čak.
Mogu napisati i milion postova ali nećeš videti da je Djilas bog a ti non stop tvrdis da je Žvalja najbolji od najboljih...hahahahahah.
Kad bude došao na vlast Đilas onda daNormalna cena rada je 1200evra.
Tako ste vi došli na vlast (osim lažnim džakovima)Таман заборавим опскурне ликове попут Драшковића и Динкића
кад ето ти га нови са истом фором.
Neće ni tada biti.Kad bude došao na vlast Đilas onda da
Biće više.Neće ni tada biti.
Vidim sto raste ,koliko ste samo penzionerima pokrali bando lopovska...boljitak my ass ,samo racune ne mozemo da poplacamo...uuaaa izdajniciHahahaha.Videli smo koliko su plate rasle za vreme vase vlasti.Kako su plate rasle tako je i evro rastao.
Svaka cast ovoj vlasti vec skoro 8 godina kurs evra miruje a plate i penzije rastu.Svakoga dana boljitak se oseca.
A od njega cemo dobiti stojka takodje.Kad bude došao na vlast Đilas onda da
Tvoj Vučić je urnisao privredu na duži rokA od njega cemo dobiti stojka takodje.
Zabole me i za vUCICA I Djilasa i Obradovica ,Seselja i za sve politicareTvoj Vučić je urnisao privredu na duži rok
Praunuci tvojih čukununuka će i dalje plaćati greške tog nesposobnog predsednika SRS
On nije moj predsednik ,ja za njega nisam glasao.Tvoj Vučić je urnisao privredu na duži rok
Praunuci tvojih čukununuka će i dalje plaćati greške tog nesposobnog predsednika SRS
Он има власт и моћ у рукама, боле га бриге шта ти изјављујеш.On nije moj predsednik ,ja za njega nisam glasao.
Nad sendvičmarimaОн има власт и моћ у рукама, боле га бриге шта ти изјављујеш.
Moraš onda da afirmišeš Đilasa, jer on je naša uzdanica protiv zla.Zabole me i za vUCICA I Djilasa i Obradovica ,Seselja i za sve politicare
Istorija nas uči suprotno.Ako Djilas dodje opet na vlast plata nece ni biti. Srbija ce da bude konc logor za sirotinju. Mada ta izbledela politicka prikaza nema ni sanse da nagura 2 posto a kamo li nesto vise..
Haha najveci procvat. 50 milijardi pokrali i izneli iz zemlje. Opustosili drazvu i unistili sve cega se dotakli. Nema sta.Istorija nas uči suprotno.
Kada je Vučić bio na vlasti devedesetih, vladala je nemaština.
Čim je Đilas uzeo volan, desio se najveći procvat u istoriji. Eventualno nerešeno sa Antom Markovićem 1990.
Није то био никакав процват.Мало су пристизали приватизациони приходи, распродавало се породично сребро, живуцкало се средње жалосно, јер се крцкало оно што је стварано неколико деценија.То је завршено за свега неколико година, проћердали смо комплетну привреду у друштвеној својини, угасили смо домаћу индустрију.Istorija nas uči suprotno.
Kada je Vučić bio na vlasti devedesetih, vladala je nemaština.
Čim je Đilas uzeo volan, desio se najveći procvat u istoriji. Eventualno nerešeno sa Antom Markovićem 1990.
Ako uzmemo da je to tačno, tj. da je likvidirana društvena svojina da bi građani imali koristi, i to je dobra ideja.Није то био никакав процват.Мало су пристизали приватизациони приходи, распродавало се породично сребро, живуцкало се средње жалосно, јер се крцкало оно што је стварано неколико деценија.То је завршено за свега неколико година, проћердали смо комплетну привреду у друштвеној својини, угасили смо домаћу индустрију.
1.Kojim penzionerima?Onim sto imaju preko 30.000 rsd (u to vreme kada je minimalac bio jedva 20.000 rsd)?A vecina njih su vojni penzioneri,policajci,vatrogasci... sto su se penzionisali sa 50 godina i vecina ih pored penzije i radi nesto.Vidim sto raste ,koliko ste samo penzionerima pokrali bando lopovska...boljitak my ass ,samo racune ne mozemo da poplacamo...uuaaa izdajnici