Ната Ли самоникла VIP Poruka 51.789 28.08.2025. u 22:39 - Đevrek #51 adelaidea: Pogledajte prilog 1775783 Kliknite za proširenje... Има варијанта овог колача када се тесто шрица у облику ђеврека. И тако се зове. Али само због облика попут правог ђеврека.
adelaidea: Pogledajte prilog 1775783 Kliknite za proširenje... Има варијанта овог колача када се тесто шрица у облику ђеврека. И тако се зове. Али само због облика попут правог ђеврека.
adelaidea Poznat Poruka 8.025 29.08.2025. u 06:20 - Đevrek #52 Ната Ли: Има варијанта овог колача када се тесто шрица у облику ђеврека. И тако се зове. Али само због облика попут правог ђеврека. Kliknite za proširenje... Možda otuda naziv u mom kraju, iako su u pitanju klasične princes krofne
Ната Ли: Има варијанта овог колача када се тесто шрица у облику ђеврека. И тако се зове. Али само због облика попут правог ђеврека. Kliknite za proširenje... Možda otuda naziv u mom kraju, iako su u pitanju klasične princes krofne
mario80 Stara legenda Poruka 84.260 29.08.2025. u 20:47 - Đevrek #53 Nisam dugo vido đevreke u pekarama ne prodaju ništa ispod 150 dinara. Nekada sam voleo kuvani đevrek sa sirom ali odavno ga nevideh.
Nisam dugo vido đevreke u pekarama ne prodaju ništa ispod 150 dinara. Nekada sam voleo kuvani đevrek sa sirom ali odavno ga nevideh.
Bambi Elita Poruka 19.258 30.08.2025. u 23:46 - Đevrek #54 adelaidea: Kod mene su to princez krofne Kliknite za proširenje... Kako ste nesto sto najverovatnije dolazi iz „bömische“ cesko-austrijske kuhinje nazvali turskim imenom? I kod mene je djevrek slano, prstenasto pecivo sa susamom.
adelaidea: Kod mene su to princez krofne Kliknite za proširenje... Kako ste nesto sto najverovatnije dolazi iz „bömische“ cesko-austrijske kuhinje nazvali turskim imenom? I kod mene je djevrek slano, prstenasto pecivo sa susamom.
Belgradeboy Elita VIP Poruka 23.779 31.08.2025. u 00:23 - Đevrek #55 Alter_Ego_: Sta je simit? Kliknite za proširenje... Isto djevrek samo se u Turskoj tako zove. Kao giros i doner isto je.
Alter_Ego_: Sta je simit? Kliknite za proširenje... Isto djevrek samo se u Turskoj tako zove. Kao giros i doner isto je.
adelaidea Poznat Poruka 8.025 31.08.2025. u 08:11 - Đevrek #56 Bambi: Kako ste nesto sto najverovatnije dolazi iz „bömische“ cesko-austrijske kuhinje nazvali turskim imenom? I kod mene je djevrek slano, prstenasto pecivo sa susamom. Kliknite za proširenje... E i mene to zanima
Bambi: Kako ste nesto sto najverovatnije dolazi iz „bömische“ cesko-austrijske kuhinje nazvali turskim imenom? I kod mene je djevrek slano, prstenasto pecivo sa susamom. Kliknite za proširenje... E i mene to zanima