luna 30
Primećen član
- Poruka
- 809
pa dobro, a sa kime su nevini moci spavali ako ni više od polovina žena nikad nije imala nevinog?
stvarno mi opet nešto nije jasno..
to se i ja pitam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, a sa kime su nevini moci spavali ako ni više od polovina žena nikad nije imala nevinog?
.................
koja je imala seks sa nevinim momkom...impresije
Tek chu...kad omatorim pa privatim piletinu...
Sve u svoje vreme 8)
Ovo ima nekog smisla...ee, kad se vratim za 25god iz Usa sa brdom love....pa pocnem da haram...8)
ajd
baš je bilo lepo
oboje smo to jako želeli
i, iako je tu bilo nekih nepoznavanja anatomije onog drugog (sa obe strane)
bili smo dovoljno slobodni jedno pred drugim da kažemo šta nam prija a šta ne.
dakle, nije bilo onog pretpostavljanja "znam ja sa ženama/muškarcima"
i to nam je omogućilo da se baš prilagodimo jedno drugom..
loša strana je bila čisto tehničke prirode, al to ne mogu bez zalaženja u detalje,a toga se stidim=)
i tako. kažem, bilo je lepo, a posle te večeri nikad više nismo spavali =)
Ovo ima nekog smisla...ee, kad se vratim za 25god iz Usa sa brdom love....pa pocnem da haram...8)
k'o Halid Invalid-Hari : )
evo mene prvog poharaj)
A bila je kul cura, vidi sad djavolice...
isto.ja sam, al i ja sam bila..
jel se to računa?
Ma daj, sad je busna ko sito....![]()
ne mora da znaci
mozda je dobro ocuvana![]()
Parka, nisi samo ti kreten, i ja sam.Imala sam skoro jednog i bilo je katastrofalno. Nikad vise. Mada je ovaj bio izuzetno smotan, "netalentovan" ili ne znam ni sama kako to da nazovem, za razliku od prethodnog.
![]()
NETALENTOVAN!!!!To je savrsen opis za mog sadasnjeg decka.Nema pojma da se ljubi ni da ljubi.Ne dotice me u opste a i neiskusan je.Drug mi kaze da misli da nije spavao ni sa jednom ali meni to ne smeta samo bar da ima talenta,,,,ovako nema svrhe biti sa njim..Ruzno pricam ali tako je.Reci cu to i njemu uskoro samo drugacije-kad smognem snage jer vec naglas masta da idemo u new york sledece godine i sa njegovim roditeljima na vikendicu pa mi malo beda da mu kazem da raskidamo ali jbga ne mogu protiv sebe.Ljubim se sa njim i ne mogu da podnesem koliko se odvratno ljubi.Dakle,ipak je bolje sa nekim iskusnim...![]()