Djevojke, ne kontam vas! Please help!

Butterflies And Hurricane:
Ne Krvoloche. Ko je pazljivo pratio shvatio je zashto sam bash to stavila . Ova poruka je poruka (copy - paste) iz Alexejevog history-ja. Tacnije poruka upucena meni, ( na nekoj od tema) za koju sam nashla pravi trenutak kada cu da je iskoristim, u njenom pravom "izvornom" obliku, i samo je prosledim onome ko ju je i napisao. :lol:

Inache za sve neupucene, Alex mi je zaista super ortak, i sve ove poruke su chisto sprdanje....da ne kazem chak interne fore...
E, Dobrila, kada si mi to sve tako plastično pojasnila, el 'oćeš da i meni budeš ortak, par puta nedeljno ?!? :-D

krvolok:
E, Dobrila, kada si mi to sve tako plastično pojasnila, el 'oćeš da i meni budeš ortak, par puta nedeljno ?!? :-D

@Alexej

ALO BRE...obojica... :!: Alexej nemoj lupetati ovakve debilnosti koje nemaju sa zivotom, aj mene stvarno boli uvo, ali postoji neko koga ne boli... :roll:

Ne bi rekla nishta na ovo, da je ima trunka istine, ali brate mili , prvo se proserete za Sinketa, zatim ti Alexej pocnesh da bulaznish..Dobro ljudi da li ste normalni...Sad vas ozbiljno pitam???? JA kapiram zezanje, ali evidentno neki ljudi odavde ne kapiraju...

Krvoloche...mozesh da mi budesh ortak...preko msn-a...Svako vece shto se mene tice.... :roll:

Butterflies And Hurricane:
@Alexej

ALO BRE...obojica... :!: Alexej nemoj lupetati ovakve debilnosti koje nemaju sa zivotom, aj mene stvarno boli uvo, ali postoji neko koga ne boli... :roll:

Ne bi rekla nishta na ovo, da je ima trunka istine, ali brate mili , prvo se proserete za Sinketa, zatim ti Alexej pocnesh da bulaznish..Dobro ljudi da li ste normalni...Sad vas ozbiljno pitam???? JA kapiram zezanje, ali evidentno neki ljudi odavde ne kapiraju...

Krvoloche...mozesh da mi budesh ortak...preko msn-a...Svako vece shto se mene tice.... :roll:

Demanti!!!!

Alo ljudi iskulirajte i ne smarajte Maju vise. Ako ste toliko glupavi da mislite da cu pisati o sex na forumu a ona jos ima i decka, onda moram na ovaj nacin da demantujem sve insinuacije.

Moje kombinacije sa forumasicama ;) :lol: su moja intimna i poverljiva stvar ;)

Jedini razlog za ovo nase zezanje je sto se ona malo "prima" i stalno me opominje da ce neko stvarno pomisliti da smo nekada bili zajedno, a meni se svidja da nerviram ljude pa sam zato nsatavio sa ovom salom... :)

Maju sam video 2x u zivotu jednom sa nekoliko forumasa a 2 nas je bilo troje. Znaci i bili smo u kaficu i nije bilo sobe iznad kafica za iznajmljivanje (ja pitao! :lol: ) , pa smo samo popili kafu! Hahaha!

Aleksej_BASO:
Pomoci ti tu nema, i ja sam tako imao jednu slatku seljancicu i posle jedne veceri koja bi odusevila svaku zenu (svece, vino, masaza, mazenje, ljubljenje...) ona mi kaze da ne zeli vise da se vidimo.....

Jeeseni te, dodje u grad, sa seela deevojkaa...
...
Niije za nju, niije za nju, covek k'o ja da je oocima pijee...
...
Za nju je tip da je psuje i bije...
Heeja...

untitled.jpg

Back