Djevojke i orgazam?

• Začetnik teme Začetnik teme RadeS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja moram da primetim nesto. Na ovom istom forumu pre 2 godine recimo... 90% devojaka i zena se zalilo da ne dozivljava orgazam, ili ako ga dozive... to se desava retko i tesko... Mnoge od njih ga nisu nikad dozivele, samo im je bilo lepo, ali bez orgazma. A sad jbt sve forumasice multiorgazmicne!

Nama muskarcima najveca misterija buduci da je kod nas sve prosto.:D

Vasa iskustva i zapazanja...

Moja voljena gotov da i ne zna sta je to, a posto kaze da joj sve prija onda ja bas i ne znam na sta posebno da se koncentrisem, a da stignem sve nije bas moguce:)

Ma ne znam,jebga nek se svrsava, ljudi SVRSAVAJTE! moja poruka nade : ako niste danas bacili drkicu, bacit ce te je sutra rano, ranom zorom!:-P!

i kad kazes da mozes da pruzis devojci 10 orgazama po sexu one ti ne veruju i srame se da provere tu moju ' tvrdnju '

To je zato sto svaki mitiljavko obecava isto dok ne uvali macora a ne ispunjava obecanja... a sta ce kad je 5 min kasnije izgubio mojo.

Tija voda breg roni.
Cutis i ne hvalis se dok ste znojite, pa kad ujutru ona se oseti kao da je celu noc provela u zvonu big bena (trese se isto satima nakon oblacenja) onda tek mozes da dozvolis sebi da te ona pohvali.
A ona hoce. Znace sve njene drugarice. Mozda i mi ovde ;-)

ja sam uverena da orgazam postoji;)ali ipak ni nama devojkama isto kao i muskarcima nije jasan taj orgazam. nesto sam slucajno gledala kako ribe svrse pa ispustaju tesnost bikvalno ko da izvinete piske. to mi nije jasno kakva je to vrsta orgazma.ako neko zna neka prokomentarise;)
Ta tecnost je slicna urinu. Kod mene se to desava prilikom stimulacije g tacke. Svaki put napravim baru. :oops::lol:

Back