Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.584
ma ti si bre neki ..manijak..
Manijak, manijak, to ne moze biti svak!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ti si bre neki ..manijak..
Kažu da je čvrsta i da se oseti pod...
Ali to je mit.![]()
oseti se pod prsticem...to znam i sama..
![]()
Ne mora da se vidi ali teško da može da se ne oseti.
Ja moram da primetim nesto. Na ovom istom forumu pre 2 godine recimo... 90% devojaka i zena se zalilo da ne dozivljava orgazam, ili ako ga dozive... to se desava retko i tesko... Mnoge od njih ga nisu nikad dozivele, samo im je bilo lepo, ali bez orgazma. A sad jbt sve forumasice multiorgazmicne!
daaa!i nisu mi jasni oni sto pitaju:" da li si swrshila?"
a koji ti je bio nik?
Paz da ti ne kazem!
P.S. Jel se secas ti toga doco? Ili se meni prividja?
Nama muskarcima najveca misterija buduci da je kod nas sve prosto.![]()
Vasa iskustva i zapazanja...
Moja voljena gotov da i ne zna sta je to, a posto kaze da joj sve prija onda ja bas i ne znam na sta posebno da se koncentrisem, a da stignem sve nije bas moguce![]()
i kad kazes da mozes da pruzis devojci 10 orgazama po sexu one ti ne veruju i srame se da provere tu moju ' tvrdnju '
i kad kazes da mozes da pruzis devojci 10 orgazama po sexu one ti ne veruju i srame se da provere tu moju ' tvrdnju '
Ta tecnost je slicna urinu. Kod mene se to desava prilikom stimulacije g tacke. Svaki put napravim baru.ja sam uverena da orgazam postojiali ipak ni nama devojkama isto kao i muskarcima nije jasan taj orgazam. nesto sam slucajno gledala kako ribe svrse pa ispustaju tesnost bikvalno ko da izvinete piske. to mi nije jasno kakva je to vrsta orgazma.ako neko zna neka prokomentarise
![]()
Ta tecnost je slicna urinu. Kod mene se to desava prilikom stimulacije g tacke. Svaki put napravim baru.ops:
![]()
Mora da sam imao G tacku kada sam biJo mali.....mLogo sam pishkio u krevetops:
Steta sto si je izgubio ali je dobro sto vise ne piskis u krevet.![]()
Ali ti nastavi...slobodno...mis;im ne u krevet...a mozda je to i ...ma ne to ja Fantaziram![]()
Ja ne prihvatam ponude ispod 20 komada.
Sad stvarno, mnogi muskarci se hvale kako su dobri u krevetu. Ne moze se svima verovati.![]()
ne bi ni izdrzala 20 ali znam da mogu da pruzim,provereno 10 orgazama devojci