Djevojke i orgazam?

• Začetnik teme Začetnik teme RadeS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto zena, dvesta sisa, hiljadu nacina za orgazam.

Mozda nedostaje zelja za eksperimentisanjem. Ne mozes da radis jedan posao na isti nacin doveka i da ocekujes da ce se produktivnost sama od sebe povecati pa tako i ne mozes da vodis ljubav onako kako si umislio da treba i da cekas, cekas, cekas... da ce nesto novo da se desi.
Kad pronadjes sta oboma godi... ako ne zelis da se menjas... pa ostani na tome.

Za djevojke pitanje-kako ste dozivjele prvi orgazam? Osjecaj, nacin i sl. Ovo me zanima sa cisto naucne i prakticne strane da bih mogao nauceno da primjenim u praksi.

pravi sam dozivela sama sa sobom, i jos mnoge nakon tog prvog. i kao sto je divlja rekla, ne zavisi sve od muskaraca. kao sad, devojka ceka da joj tip "udeli" orgazam, a on joj ga ne udeli, ahaa...:roll:. ona treba pre svega da UME da svrsi sama sa sobom. ako tu sebe nije otkrila, tesko da ce sa partnerom, sa partnerom je teze. obicno, u slucaju kakav navodis, mislim da su potrebni beskrajnu uvodi, mazenja od-jutra-do-sutra, ne stavljanje akcenta na penetraciju i ne potenciranje orgazma. duga duga predigra. ne znam ustvari :roll:

Nama muskarcima najveca misterija buduci da je kod nas sve prosto.:D

Vasa iskustva i zapazanja...

Moja voljena gotov da i ne zna sta je to, a posto kaze da joj sve prija onda ja bas i ne znam na sta posebno da se koncentrisem, a da stignem sve nije bas moguce:)
greshish sinko, nije to tako prosto..tvoja ejakulacija ne znachi i orgazam..mada svi to stavljate pod obavezno..pa jel' kad ti se pishki, pishkish uvek ili nekad ne..pishki ti se, ali ne mozesh..e tako..morash da spoznash tu razliku..orgzazam je negde izmedju zivota i smrti..nit tamo, nit vamo..ehhh :)
ovaj shta sam htela..pa nemoj toliko da se koncentrishesh..opusti se i prepusti i sve ce doci na svoje..vremenom :)

Najpre, zavisi to i od muskarca. Zasto od muskarca? Nece ena nikada doziveti orgazam ako on jednostavno i mehanicki ulazi i izlazi jednim istim tempom.Mislim da je polozaj veoma bitan, pronaci g-tacku i eto ti pravog zadovoljstva, najbolji polozaj za njen najbrzi orgazam ti je kada je ona gore, tako ce ona najbolji otkriti sta joj i gde prija. Kapis?

ja sam uverena da orgazam postoji;)ali ipak ni nama devojkama isto kao i muskarcima nije jasan taj orgazam. nesto sam slucajno gledala kako ribe svrse pa ispustaju tesnost bikvalno ko da izvinete piske. to mi nije jasno kakva je to vrsta orgazma.ako neko zna neka prokomentarise;)

ja ga prvo dozivela prvo preko farmerki
i to nekoliko puta :)
samo je toplina pocela da mi preplavljuje stomak...da ga obuzimaju zmarci...malo mi se zavrtelo u glavi...nisam ni bila svesna sta me je snaslo....
posle, kad je pao seks i nije bilo tako lako, mada je s vremenom postajalo sve lakse i lakse...narocito sto sam od pocetka znala da mogu, i sto sam sama sebi apsolutno svaki put mogla da ga priustim...

ja ga prvo dozivela prvo preko farmerki
i to nekoliko puta :)
samo je toplina pocela da mi preplavljuje stomak...da ga obuzimaju zmarci...malo mi se zavrtelo u glavi...nisam ni bila svesna sta me je snaslo....
posle, kad je pao seks i nije bilo tako lako, mada je s vremenom postajalo sve lakse i lakse...narocito sto sam od pocetka znala da mogu, i sto sam sama sebi apsolutno svaki put mogla da ga priustim...

Zasto si stala..:shock:...continue..:lol:

Само се посвети предигри и не одустај...
Гледај како јој тело реагује на оно што радиш.
Није да се хвалим али...
Ја некад женско доведем до оргазма и преко телефона....

sa svakim partnerom razlicito..
nekada ne uspeva..
istu stvar ne rade dvojica na isti nacin..pa treba otkriti sta mi najvise prija!!!
;)
a prvi je bio, ne znam kako....prvi sex sa tim partnerom. velika seksualna privlacnost..koja ne prolazi..

Back