Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.598
Najbolji su Kenijici, otprilike isti kao JATovi piloti....Sve je to lepo, ali juče je posada naše kompanije bila bugarska. Stjuardese. A ni za pilota ne smem da garantujem da nije bio Bugarin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji su Kenijici, otprilike isti kao JATovi piloti....Sve je to lepo, ali juče je posada naše kompanije bila bugarska. Stjuardese. A ni za pilota ne smem da garantujem da nije bio Bugarin.
jes,kad bude letela u rikverc...Slupat će avion 100%.
Sudarit će se u zraku, što još nikome nije pošlo za rukom.
Ovo kao da mojoj materi daš space shuttle u ruke.
cudno.........take obicno zavrse u visokoj politici, "pri ruci" nekom ministru.Била емисија о нашој првој потпуно женској посади на неком лету, пилот, копилот и стјуардесе...не знаш која је лепша и млађа
Било је пре пар година, не знам да ли је ова једна од њих.
Има и нормалних, има и наде.cudno.........take obicno zavrse u visokoj politici, "pri ruci" nekom ministru.
ova ne lici na te normalne...........pre lici (prema izgledu) na neku staraletu il poslanicu u parlamentu.Има и нормалних, има и наде.
Значи, не може да буде лепа и способна?ova ne lici na te normalne...........pre lici (prema izgledu) na neku staraletu il poslanicu u parlamentu.
ne moze. Lepa osoba je svesna svoje lepote i sebe gradi u tom pravcu da koristi vec postojece sopstvene "resurse". Dakle, svoj intelekt gradi linijom manjeg napora. Ako mi je tata ostavio Hotel, ne pada mi na pamet da studiram , ne treba mi ni srednje obrazovanje. Ima od cega da zivim, i to veoma bogato i bez muke.Значи, не може да буде лепа и способна?