Дјевојка родом са Мањаче прва жена капетан у Ер Србији

Ne bi moglo...To bi znacilo da su piloti jedan od sastojaka pite.😂
A to vec nebi valjalo.😂
Тако би могло кад би керуша била пита с керовином. :rotf:
А пардон, не може, кереће месо је ипак месо, а то је онда – бурек! :hahaha:

Тако би могло кад би керуша била пита с керовином. :rotf:
А пардон, не може, кереће месо је ипак месо, а то је онда – бурек! :hahaha:
Pazi sad,bacio si me u razmisljanje...ali posto mi se prispalo,ostavicemo ovu pilotusu za sutra.😂

Шта је смијешно? Наставак сасвим у духу језика. Кер – керуша, сплавар – сплаваруша, плав – плавуша, гарав – гаравуша... Чак и клинци имају то у свом сленгу, нпр. лик – ликуша. Неће ваљда бити ликица, ликиња, ликшкиња... :mrgreen:
Сплаваруше су оне лујке које лупају и опијају се по сплавовима, ова би била сплаварка :mrgreen:

Na stolu.Cik da uzme,ako smije.😀
:rotf:
Значи, и тамо за 8. март највише продају апарата за бријање... :lol:

Е, ако си Херцеговка а не Босанка, онда се извињавам!!! Знам да Херцеговци просто обожавају кад их назову Босанцима. :mrgreen:

Сплаваруше су оне лујке које лупају и опијају се по сплавовима, ова би била сплаварка :mrgreen:
Ма немој, сплаварка, сплаварица... само не сплаваруша. Е па цврц! Нетје да може! :mrgreen:

:rotf:
Значи, и тамо за 8. март највише продају апарата за бријање... :lol:

Е, ако си Херцеговка а не Босанка, онда се извињавам!!! Знам Херцеговци обожавају кад их назову Босанцима. :mrgreen:
Nisam,imas srece ovaj put.🙂

Е, на ком смо потфоруму? Ако наиђе Сенс са палицом, не гине ми бан због мизогиније и зајебавања с узвишеним феминизмом... :lol:
Ma,kakav feminizam,zene se i zaborave kad je pita na meniju.😂

Е, на ком смо потфоруму? Ако наиђе Сенс са палицом, не гине ми бан због мизогиније и зајебавања с узвишеним феминизмом... :lol:
На Женама :rotf:
Ја држим палицу :zper:

Back