Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 11.178
Тако би могло кад би керуша била пита с керовином.Ne bi moglo...To bi znacilo da su piloti jedan od sastojaka pite.
A to vec nebi valjalo.
А пардон, не може, кереће месо је ипак месо, а то је онда – бурек!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако би могло кад би керуша била пита с керовином.Ne bi moglo...To bi znacilo da su piloti jedan od sastojaka pite.
A to vec nebi valjalo.
Pazi sad,bacio si me u razmisljanje...ali posto mi se prispalo,ostavicemo ovu pilotusu za sutra.Тако би могло кад би керуша била пита с керовином.
А пардон, не може, кереће месо је ипак месо, а то је онда – бурек!
Оде Босанка размишљат... добро ми рече да знам зашто ће вечерас пасти сервер.Pazi sad,bacio si me u razmisljanje...ali posto mi se prispalo,ostavicemo ovu pilotusu za sutra.
Hej,nemoj sad da ti ovu pilotusu tresnem na glavu.Оде Босанка размишљат... добро ми рече да знам зашто ће вечерас пасти сервер.
Hej,nemoj sad da ti ovu pilotusu tresnem na glavu.
Nisi ti imao posla sa Hercegovkama.
Права Босанка, нема шта! Ово ти је јача потврда од било каквог ДНК.
Знам за Црногорце, не чух за Ерцеговце. Ево, наперио сам уво...Nisi ti imao posla sa Hercegovkama.
Znas li gdje Hercegovka krije novac od muza?
Ургирај.Нек ти Таб тури Манекен умјесто Модератор, љепше ће ти стајати.
Na stolu.Cik da uzme,ako smije.Знам за Црногорце, не чух за Ерцеговце. Ево, наперио сам уво...
Сплаваруше су оне лујке које лупају и опијају се по сплавовима, ова би била сплаваркаШта је смијешно? Наставак сасвим у духу језика. Кер – керуша, сплавар – сплаваруша, плав – плавуша, гарав – гаравуша... Чак и клинци имају то у свом сленгу, нпр. лик – ликуша. Неће ваљда бити ликица, ликиња, ликшкиња...
А ел има војника у војничком пасуљу...Ne bi moglo...To bi znacilo da su piloti jedan od sastojaka pite.
A to vec nebi valjalo.
Reci mu,reci mu.Сплаваруше су оне лујке које лупају и опијају се по сплавовима, ова би била сплаварка
Na stolu.Cik da uzme,ako smije.
Pasulj je nesto drugo.А ел има војника у војничком пасуљу...
Ма немој, сплаварка, сплаварица... само не сплаваруша. Е па цврц! Нетје да може!Сплаваруше су оне лујке које лупају и опијају се по сплавовима, ова би била сплаварка
Па нађе се понекад...А ел има војника у војничком пасуљу...
Nisam,imas srece ovaj put.
Значи, и тамо за 8. март највише продају апарата за бријање...
Е, ако си Херцеговка а не Босанка, онда се извињавам!!! Знам Херцеговци обожавају кад их назову Босанцима.
Добро је, значи само тепсијом по тинтари, добро сам прошо...Nisam,imas srece ovaj put.
Ma,kakav feminizam,zene se i zaborave kad je pita na meniju.Е, на ком смо потфоруму? Ако наиђе Сенс са палицом, не гине ми бан због мизогиније и зајебавања с узвишеним феминизмом...
На ЖенамаЕ, на ком смо потфоруму? Ако наиђе Сенс са палицом, не гине ми бан због мизогиније и зајебавања с узвишеним феминизмом...
А за букве ћутиш, а?Odoh spavati,ponoc je...konji postaju misevi,a kocije bundeve.
Јбт, шта ћу ја на женама?! Каква перверзија...На Женама
Namamile te pitom.Јбт, шта ћу ја на женама?! Каква перверзија...