Djelic zajmi 150 miliona evra za razvoj nauke?!

I dok Djelic trosi narodne pare na nekakav navodno satro gistro "superkompjuter" u Srbiji pola miliona ljudi GLADUJE

-----------

Gladuje pola miliona ljudi!

Oko pola miliona ljudi u Srbiji je gladno, iako socijalnu pomoć prima tek trećina, upozorava Radmila Ivetić, predsednik Banke hrane. Upravo među ovom populacijom broj psihički obolelih je ogroman.

- Samim tim što im je uskraćena elementarna ljudska potreba, a to je hrana, ovi ljudi žive u neizvesnosti i u 21. veku strahuju da će umreti od gladi. Zbog toga na terenu sve više srećem ljude sa mentalnim poremećajima, kojima je osim materijalne neophodna i psihološka pomoć - kaže Ivetićeva.

al briga djelica za pola miliona gladnih

bitno je da ce on 100 miliona od ovih 150 kredita da stavi u dzep zajedno sa tadicem dinkicem djilasom i ostalom kompanijom.

Због оваквог стања ствари држава ће се распасти.Искрено,то би и било праведно.

Због оваквог стања ствари држава ће се распасти.Искрено,то би и било праведно.
Када за ових 9 год. ''демократије'' дође дотле да се месецима штрајкује испред зграде председништва, када људи штрајкују глађу скоро до смрти, сакате сами себе, пре неки дан у Нишу у току самог рочишта, човек себи одсекао прст (још горе од оног у Н. Пазару), страшан број самоубистава, човек хтео да се обеси о споменик - 'нови живот' испред Београдског драмског позорошта ... на све стране очај ... А народ ћути и трпи и даље ово нечувено ментално и физичко силовање ове власти .... и треба да се држава распадне. Ма треба да нестанемо са кугле земаљске. Туга :sad2:

Када за ових 9 год. ''демократије'' дође дотле да се месецима штрајкује испред зграде председништва, када људи штрајкују глађу скоро до смрти, сакате сами себе, пре неки дан у Нишу у току самог рочишта, човек себи одсекао прст (још горе од оног у Н. Пазару), страшан број самоубистава, човек хтео да се обеси о споменик - 'нови живот' испред Београдског драмског позорошта ... на све стране очај ... А народ ћути и трпи и даље ово нечувено ментално и физичко силовање ове власти .... и треба да се држава распадне. Ма треба да нестанемо са кугле земаљске. Туга :sad2:

Правац кретања већинске Србије иде ка провалији.Доћи ће до поделе и распада,нових окупација,али то није лоша ствар.
Када дође до духовне окупације,која је данас присутна код већине Срба,онда иде физичка окупација и недаће да се народ отрезни и определи на коју ће страну.Преко потчињености окупатору људи се уче дисциплини и послушности.Тада ће многи имати шансу да се опамете.

У сваком случају,овакав систем што пре треба да нестане.

Pre ce nestati ljudi ,sto i jeste cilj, verovali ili ne, nego sto ce nestati ovakav sistem....on ce za dve godine da se preobrati u nesto sto ce vam se ciniti drugacije, ali ce osnovne namere ostati iste..kad kazem iste, nisam siguran da se razumemo....isto se ne odnosi na ono sto vi mislite...
Сваки нови систем је заправо мутирани предходни.
Тај нови може да буде нешто бољи или још гори од предходног. Суштина је иста.
Није проблем систем ... проблем је свест овог народа. Док се она не промени никад нећемо осетити бољитак.

i za sta ce to da se primenjuje?

samo da bagra ukrade jos novca i natovari jos kredita i dugova na teret gradjana ove jadne i tuzne zemlje?

da vas sutra narod kazni sa 1000 smrti to bi bilo malo koliko ste vi jada i bede naneli ovoj zemji i narodu

Shta reci na ovo boldovano... :hahaha: Pa ti super-kompjuteri kuvaju strashno dobre kafe, znash... :cool: Nego, koji mi crni Tihomire? :roll: Koji mi, keve ti Nevenke? :roll: Ja sam nekome naneo jad i bedu... :roll: Ma svaki dan bre delim porcije jada i bede... :roll: Kako te ne smori da ovako glupo generalizujesh i lupetash, da mi je znati... :neutral:

Ovaj narod koji sebi sakati prste, besi se, gladuje. Je ocigledno bolestan u glavu. Umesto da samo dodju tamo, i udri sine, bolje da ih pobijes jedno 20 tak lopova, i tako olaksas drugima zivot, nego da ubijes sam sebe... Smejurija prosto, pravice nam superkompiJuter dok pola miliona ljudi gladuje z:D. Dok oni sirotani, svaki dan ih vidim kada proalzim pored skupstine, tamo mesecima vec stoje ispred u onim satorima, uzas.
Demokratija nema sta :super:

Ovaj narod koji sebi sakati prste, besi se, gladuje. Je ocigledno bolestan u glavu. Umesto da samo dodju tamo, i udri sine, bolje da ih pobijes jedno 20 tak lopova, i tako olaksas drugima zivot, nego da ubijes sam sebe... Smejurija prosto, pravice nam superkompiJuter dok pola miliona ljudi gladuje z:D. Dok oni sirotani, svaki dan ih vidim kada proalzim pored skupstine, tamo mesecima vec stoje ispred u onim satorima, uzas.
Demokratija nema sta :super:

bice jos gore,kao da su drogirali ovaj narod:sad2:

Ma josh su smeshniji likovi koji za bilo koji potez vlade unapred znaju da je pljachka... :mrgreen: Znate, ono, niste ni stigli da chujete: " Vlada trazi 150 mi... ", a eto vec njega, dere se: " Pljaaaaaaaaachka! Pljaaaaaaaachka, narode! " :hahaha:

naravno da je pljacka

samo nas zaduzuju , pare su sve pokrali a mi posle vracamo te kredite

eto kazi mi sta je napravljeno od 2000te do danas od th kredita

koliko mostova, autoputeva, elektrana? pokloni se i pocni

Back