Đelić se izvinio Crnogorcima

Komentar jednog Srbina iz Crne Gore na Djelicevo izvinjavanje:

Srbija je 500 godina bila pod Turcima. Sledećih 5oo godina će se izvinjavati, kako se kaže i kusom i repatom i nikad neće, ako tako nastavi postati država dostojna poštovanja. Da li se u Srbiji zna šta su sve rekli crnogorski velikodostojnici, tobožnji intelektualci i njima slični na račun Srba i Srbije i ne pada im na pamet
da se izvinjavaju nego i daljim najnižim i najprizemnijim postupcima, izjavama, falsifikatima, ruže i time učvršćuju svoj imidž tobože demokratske države.
A Srbi valjda radi autoriteta nekih svojih prvaka koji su zajedno sa crnogorskim političkim vrhom radili na zajedničkom poslu sa zapadnim demokratama nastavljaju da se udvaraju i izvinjavaju svakom i za svašta. Pobogu, dokle?
Lazar Špalaver

sevilja:
Jbt. zamislite da nam je taj dupelizac bio premijer...verovatno bi Albanski jezik već bio prvi glavni jezik u Srbiji...ali, izaćiće i njemu na nos njegovo čepljenje...još malo, i odlazi u zaborav.

Tako ti je i u Crnu Goru....Naime, Crnogorska sluzba za zaposljavanje ima potpisan ekskluzivan ugovor sa sluzbom zaposljavanja Republike Albanije o zaposljavanju deficitarnih kadrova medju sobom...Tako sto ne postoji ni sa Srbijom, ni sa oba entiteta BiH... A Albancima odgovara...da bolje upoznaju nove teritorije koje im Milo nosi u miraz... :evil:

analiticar:
Tako ti je i u Crnu Goru....Naime, Crnogorska sluzba za zaposljavanje ima potpisan ekskluzivan ugovor sa sluzbom zaposljavanja Republike Albanije o zaposljavanju deficitarnih kadrova medju sobom...Tako sto ne postoji ni sa Srbijom, ni sa oba entiteta BiH... A Albancima odgovara...da bolje upoznaju nove teritorije koje im Milo nosi u miraz... :evil:

pa ako je ovo tacno sto ti kazes to znaci da ce crna gora za 20-30 godina postati vecinski albanska drzava. Pa njima je i onako nudio Adem Demaci federaciju Albanije Crne Gore i Kosova

analiticar:

Хм, како све иде ка томе...... :wink:

*BILJA*:
Sramno!
Da se izvinjava Djelic sto jednom vladici ne daju da udje u svoju eparhiju :roll:
Koji Djelic, ja kad ga cujem, onaj piskavi zenski, tanani glasic, omrznem sve sto je musko!
Znaci, ni glas im nije kako treba da je, kamoli....ovaj....... :roll:
Tom vladici nijedna država neće odobriti ulaz, a Crna Gora jeste država i naviknite se na to već jednom.
Najmanje što Srbiji sada treba je loš imidž, ako to uopšte može dopreti do nečijih mozgova. Srbija se brani pameću, a ne inaćenjem, od toga smo već ogromnu štetu imali, ali nekima izgleda nikad nije dosta.

Архангел:

zato sto se nekom negde digo **** da izvines da ga stavi na neki spisak da on pomaze navodno optuzene za ratne zlocine bez da navede kako on to cini i cime.

pomaganje optuzenih za ratne zlocine u srbiji je kaznjivo krivicno delo, tako da vlast u Srbiji treba da:

Inace vladiku Filareta je na taj famozni spisak stavila bivsa "demokratska vlast" tj raspala siptarcina Goran Svilanovic.

nesha taxista:
Tom vladici nijedna država neće odobriti ulaz, a Crna Gora jeste država i naviknite se na to već jednom.
Najmanje što Srbiji sada treba je loš imidž, ako to uopšte može dopreti do nečijih mozgova. Srbija se brani pameću, a ne inaćenjem, od toga smo već ogromnu štetu imali, ali nekima izgleda nikad nije dosta.

srbija se brani lizanjem bulje svakom kome se na srbiju digne ona stvar? jeli tako nesho?

evo vi lizaste, lizaste, i dalje lizete pa ja ne vidim sta smo mi kao drzava dobili od vaseg lizanja ?Jel oce da nam vrate Kosovo mozda? Makar 1% od onoga sto su nam oteli?

Oce **** naravno.

Sto kaze Al Pacino aka Tony Montana u filmu Scarface :

AMIGO , the only thing in this world that gives orders is balls. Balls. You got that?

Samo muda izdaju naredjenja.

Ili sto kazu Englezi "WHO DARES - WINS" . Ko se usudi - taj pobedi.

vas osnovni problem kao ljudi je taj sto ste beskicmenjaci i kukavice. nemate cak ni onu najosnovniju hrabrost da budete hrabri na recima. za dela vec da ne pricam.

sa takvima na vlasti srbija je apriori odredjena da bude dozivotni gubitnik. ovako ako smo hrabri mozda od nas nesto i bude.

dogadjajdana1_1.jpg

NE TREBA mu verovati, hvata ribe samo za Zadnjicu....

nesha taxista:
T
Е, знаш шта, мало ми је већ мука од тих мантрања. "Имиџ". :roll:

Јер, у овом конкретном случају баш им нема места.

Jerry Ropero:
srbija se brani lizanjem bulje svakom kome se na srbiju digne ona stvar? jeli tako nesho?

evo vi lizaste, lizaste, i dalje lizete pa ja ne vidim sta smo mi kao drzava dobili od vaseg lizanja ?Jel oce da nam vrate Kosovo mozda? Makar 1% od onoga sto su nam oteli?

Oce **** naravno.

AMIGO , the only thing in this world that gives orders is balls. Balls. You got that?

vas osnovni problem kao ljudi je taj sto ste beskicmenjaci i kukavice. nemate cak ni onu najosnovniju hrabrost da budete hrabri na recima. za dela vec da ne pricam.

sa takvima na vlasti srbija je apriori odredjena da bude dozivotni gubitnik. ovako ako smo hrabri mozda od nas nesto i bude.
Da, stvarno preterano gledanje filmova škodi zdravlju. Ti što se usuđuju imaju i čime. Mi se moramo oslanjati samo na pamet, ako je imamo.

Norma Kampl:
Е, знаш шта, мало ми је већ мука од тих мантрања. "Имиџ". :roll:

Јер, у овом конкретном случају баш им нема места.
Ima još kako, od toga kakvu robu imaš važnija je ambalaža, to prodaje stvar. Svrati dole do marketa pa pitaj, ako meni ne veruješ.

nesha taxista:
Ima još kako, od toga kakvu robu imaš važnija je ambalaža, to prodaje stvar. Svrati dole do marketa pa pitaj, ako meni ne veruješ.
Нема.

Ово НИЈЕ исто као те неке друге ствари.

Напротив.

Овог пута су ти се заиста "побркали лончићи".

Да не понављам даље, има и на оној другој теми.

Jerry Ropero:
Srbija se brani lizanjem bulje svakom kome se na srbiju digne ona stvar? jeli tako nesho?

Oce **** naravno.

sa takvima na vlasti Srbija je apriori odredjena da bude dozivotni gubitnik. ovako ako smo hrabri mozda od nas nesto i bude.

Ау, ал' је добар овај пост...откинуло ти се од срца...свака част! Потписујем!

Back