Đelić: Male šanse da se odblokira Prelazni sporazum sa EU

Dobro, a kakvu buducnost ima drzava koja za svoje politichare ima narko-dilere, trgovce ljudskim organima, belim robljem itd.? Kaku buducnost ima ta ista EU koja je umeshana u sve ovo? Kakva je nasha buducnost u toj uniji koja zmuri kad pravi slochinci i kriminalci slobodno shetaju njom? Zar Ahtisari nije uhvacen kako prima lovu od shiponja? Zar Kushner nije umeshan u trgovinu ljudskim organima?
O kojoj pravdi i normalnom zivotu ili bilo kakvim vrednostima EU ti prichash? Shta mislish da cesh da dobijesh ulaskom u EU? Dozvolice ti da putujesh? A gde bi ti putovala i sa chim? Samo tebe chekaju...

Odgovori ti meni na ova pitanja demoNkrato.

Shto se korupcije i narkodilera tiche, Srbija ih je puna!
Mira i Sloba su bili glavni distributeri narkotika u Srbiji!
O javashluku i kriminalu (drzavnom) u njihovo vreme, nije potrebno govoriti,mnogo je bolje nego shto je bilo, sigurno i zbog toga shto se, polako, priblizavamo evropskim standardima, pa je taj horor, za kojim ochigledno toliko zalish, daleko iza nas.
ps. Za trgovinu ljudskimorganima, nije dokazano, mada verujem da je toga bilo, isto kao i kod nas.
Shta je Slobina-Arkanova banda radila na Kosovu, nije chudo shto smo ga izgubili.

Shto se tiche "dozvole" za putovanje, ja je imam, mogu kad god hocu da idem i da se vracam, shto od sveg srca zelim i svim ziteljima Srbije, i da i njih tamo neko cheka, kao shto cheka mene!

За њу не знам али сумњам да су почели да деле вакцине против вакцине против беснила. Судећи по понашању.

Do nekih delova Srbije izgleda da jos nije stiglo...:hahaha:, poneki su veceras suvise mirni...ali ako...ima prednosti sto je Srbija poslednja po mnogo cemu...hihihihihi...!

Shto se korupcije i narkodilera tiche, Srbija ih je puna!
Mira i Sloba su bili glavni distributeri narkotika u Srbiji!
O javashluku i kriminalu (drzavnom) u njihovo vreme, nije potrebno govoriti,mnogo je bolje nego shto je bilo, sigurno i zbog toga shto se, polako, priblizavamo evropskim standardima, pa je taj horor, za kojim ochigledno toliko zalish, daleko iza nas.
ps. Za trgovinu ljudskimorganima, nije dokazano, mada verujem da je toga bilo, isto kao i kod nas.
Shta je Slobina-Arkanova banda radila na Kosovu, nije chudo shto smo ga izgubili.

Shto se tiche "dozvole" za putovanje, ja je imam, mogu kad god hocu da idem i da se vracam, shto od sveg srca zelim i svim ziteljima Srbije, i da i njih tamo neko cheka, kao shto cheka mene!

Odakle tebi da ja zalim za Sloboleonovim vremenom?
Ja samo kazem da je ta ista Evropa zeshce korumpirana i da nas ne zeli. To nije ni zbog Karadzica ni zbog Mladica vec iz nekih drugih razloga. To da nema dokaza da su pojedini politichari iz EU bili umeshani u otimachinu Kosova i trgovinu ljudskim organima, prichaj nekom drugom. A ti si koliko vidim, josh uvek zaslepljena obecanjima EU.
Koliko ja znam cilj ulaska u EU je da se "poboljsha" standard u Srbiji a ne da gradjani Srbije lutaju po EU i unapredjuju ekonomiju razvijenih zemalja radeci najgotre poslove za shaku evra.
U principu EU treba jeftina radna snaga.

Ja samo kazem da je ta ista Evropa zeshce korumpirana i da nas ne zeli. To nije ni zbog Karadzica ni zbog Mladica vec iz nekih drugih razloga. To da nema dokaza da su pojedini politichari iz EU bili umeshani u otimachinu Kosova i trgovinu ljudskim organima, prichaj nekom drugom. A ti si koliko vidim, josh uvek zaslepljena obecanjima EU.
Koliko ja znam cilj ulaska u EU je da se "poboljsha" standard u Srbiji a ne da gradjani Srbije lutaju po EU i unapredjuju ekonomiju razvijenih zemalja radeci najgotre poslove za shaku evra.

Da li hocesh da kazesh da je korupcija veca u zemljama EU nego kod nas?

Da li si chuo, da je Bugarima i Rumunima, zbog korupcije onemogucen ulazak u shengen, da im je uskracena velika materijalna pomoc, bash zbog te jajarsko-burazerske politike na koju su navikli tokom svih onih godina. Ochigledno je da nije dovoljno da nas samo prime u EU vec da mora mnogo toga i da se promeni u ljudskoj svesti!
Shto se tiche Mladica i ostalih osumnjichenih za ratni zlochin, sasvim je normalno da, osudjivanje njihovih nedela, od strane drzave, bude uslov za pristupanje EU.

Svakako, poboljshanje zivotnog standarda (izmedju ostalog) a ne lutanje po EU, jer svakom je u interesu da za partnera ima stabilnu, pravno uredjenu drzavu!

ps.Zar stvarno mislish da bi postali jeftina radna snaga, manje placena nego sada ovde? :roll:

iz srbije im ni to ne treba

Back