alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Dobro, a kakvu buducnost ima drzava koja za svoje politichare ima narko-dilere, trgovce ljudskim organima, belim robljem itd.? Kaku buducnost ima ta ista EU koja je umeshana u sve ovo? Kakva je nasha buducnost u toj uniji koja zmuri kad pravi slochinci i kriminalci slobodno shetaju njom? Zar Ahtisari nije uhvacen kako prima lovu od shiponja? Zar Kushner nije umeshan u trgovinu ljudskim organima?
O kojoj pravdi i normalnom zivotu ili bilo kakvim vrednostima EU ti prichash? Shta mislish da cesh da dobijesh ulaskom u EU? Dozvolice ti da putujesh? A gde bi ti putovala i sa chim? Samo tebe chekaju...
Odgovori ti meni na ova pitanja demoNkrato.
Shto se korupcije i narkodilera tiche, Srbija ih je puna!
Mira i Sloba su bili glavni distributeri narkotika u Srbiji!
O javashluku i kriminalu (drzavnom) u njihovo vreme, nije potrebno govoriti,mnogo je bolje nego shto je bilo, sigurno i zbog toga shto se, polako, priblizavamo evropskim standardima, pa je taj horor, za kojim ochigledno toliko zalish, daleko iza nas.
ps. Za trgovinu ljudskimorganima, nije dokazano, mada verujem da je toga bilo, isto kao i kod nas.
Shta je Slobina-Arkanova banda radila na Kosovu, nije chudo shto smo ga izgubili.
Shto se tiche "dozvole" za putovanje, ja je imam, mogu kad god hocu da idem i da se vracam, shto od sveg srca zelim i svim ziteljima Srbije, i da i njih tamo neko cheka, kao shto cheka mene!