Quantcast

Ђавољи шегрт

NalimInTheHous

Primećen član
Poruka
735
Dobar tekst, odlična analiza :ok:

У предизборној кампањи 2008 године за председничке и парламентарне изборе, главна тема била је економија. Косово и Метохија било је по анализама јавног мњења тек негде на петом, шестом месту. Слична ствар дешава се и на парламентарним и председничким изборима 2012 године. Економија је и даље на првом а проблем Косова и Метохије тек на петом, шестом месту. Бивши председник Србије Борис Тадић ових дана почео је нову каријеру која обећава. Постао је циркуски кловн у хрватском циркусу. Уствари, он је одувек био део тог хрватског циркуса а његова задња улога баш приличи једном добром циркуском кловну. Треба причекати који месец и сва је прилика да ће Борис Тадић добити улогу дворске луде на хрватском двору.

Од тих избора 2008 године имали смо шта да видимо када је решевање економских проблема Србије и Србаља у питању. Србија је доведена и сведена на ивицу просјачког штапа и банкрота. Решавајући економске проблеме дворске луде са хрватског двора на привременом раду у Србији довеле су земљу и народ до глади. Незапосленост у земљи никада није била већа и налази се на историјском максимуму. На економским обећањима Борис Тадић добио је председничке изборе 2008 године баш као и његова Демократска странка парламентарне. На лажним обећањима о економском просперитету и земљи дембелији где расту оне чоколаде и где се беру мармеладе. Од њихових економских обећања није остало ништа већ само економска пустош и пропаст. Чега год су се у економији дохватили, упоропастили су и уништили. Ако им је економија била приоритет како ли су решавали оне мање битне приоритете, који су на изборима као тема били тек на петом, шестом месту?

Samodreza.jpg


Ево како је то решавано. Сугурно се сећате преговора о Косову и Метохији који су крајем 2007 године вођени у аустријској бањи Баден. Оних који су пропали због услова које је Немачка тада постављала Србији. У тим преговорима тада је поред премијера Коштунице учествовао и Борис Тадић. Он је увек и свуда био мирођија када је Косово и Метохија у питању. Због Косова и Метохије тај је и доведен на власт у Србији. Тада није било довољно да Србију на тим преговорима представља премијер који по Уставу има право и све законске надлежности да у таквим преговорима учествује и одлучује већ је ту морао бити а ко други до ђавољи шегрт Борис Тадић. Пошто је свима прилично брзо било јасно да премијер Коштуница неће узмакнути пред уценама Немаца ти преговори су после формалних дипломатских ритуала и званично пропали. Ђавољем шегрту Борису Тадићу то није било по вољи. Пре званичне пропасти тих преговора ђавољи шегрт Борис Тадић даје налог министру спољних послова Вуку Јеремићу да иза леђа званичног државног преговарачког тима оствари контакт и успостави сарадњу са тадашњим министром спољних послова Аустрије Гузенбауером. Циљ тог налога ђавољег шегрта Вуку Јеремићу било је изналажење начина и модела којим би независност Косова и Метохије била прихватљива грађанима Србије. Вук Јеремић добио је задатак да у сарадњи са аустријским министром спољних послова договори начин и модалитет на који ће Ахтисаријев план бити имплементиран од стране Србије а да све буде завијено у форму некакавих преговора и договора. Требало је предати и продати Косово и Метохију, имплементирати Ахтисаријев план на терену а да се Власи не досете. Централни део тог ђавољег плана било је ширење дефетизма и дезинформација када је будућност Косова и Метохије била у питању. Ширење дефетизма, дезинформација и голих лажи основна је политичка и маркетиншка основа имплементирања Ахтисаријевог плана од стране ђавољег шегрта Бориса Тадића. Тај план иначе није чедо Бориса Тадића и његових кабинетских стручњака. Ђавољи је то план. Посао његових шегрта у Србији је само имплементација тог плана.

Задњи документ који је јавности Србије доступан а када је реч о преговорима у вези Косова и Метохије управо је документ који је тадашњи државни преговарачки тим поднео скупштини Републике Србије и то крајем 2007 године. Активности ђавољег шегрта Бориса и његовог пајаца Јеремића нису остали у тајности како су се они надали. Јеремићево пактирање са Аустријанцима а иза леђа званичног државног преговарчког тима процурело је дипломатским путем у јавност и тада је Леон Којен због тога дао оставку на место координатора преговарачког тима Србије. На његово место ђавољи шегрт поставио је Душана Бајатовића. Већ дванаест година свакодневно слушамо о „реалностима“ када је Косово и Метохија у питању. Те „реалности“ нам се сервирају путем медија који су у тоталном власништву западних медијских олигарха. У ширењу тог дефетизма, дезинформација и лажи предано учествују сви ђавољи шегрти који су на платном списку Великог Инквизитора. Било да је реч о онима који делују кроз „невладине“ организације, разноразна удружења или политичке странке. Свима је баш као и њиховом газди Великом Инквизитору циљ да Србију разапну на Косову и Метохији. У тој дефетистичкој пропапанди ђавола изузетно место заузимају и сви медији који су у државном власништву. Пре свега РТС и Политика.

http://3.***************/_d3Tzjzhz9V8/TE1rSVSoN1I/AAAAAAAABZ8/7YeXXZDefaw/s1600/kla-churchburning.jpg

Влада Војислава Коштинице тада је и пала јер је дошло до озбиљног размимоилажења са ђавољим шегртом и Демократском странком а у вези вођења државне политике када је будућност Косова и Метохије у питању. Елиминисањем Војислава Коштунице из власти, ђавољем шегрту отворен је пут за имплементацију Ахтисаријевог плана а све сходно жељама и налозима Великог Инквизитора. Пре пада владе Војислава Коштинице, влада је донела план мера које ће се испуњавати у случају да сеператисти на Косову и Метохији једнострано прогласе назависност што су и учинили у фебруару 2008 године. Тај скуп мера и план тадашња влада прогласила је за државну тајну. У време када влада Србије доноси тај план и регулише начин на који ће реаговати државни органи Србије уколико дође до једностраног проглашења независности Косова и Метохије тадашњи политички директор МИП-а Републике Србије, Борислав Стефановић састаје се са политичким официром америчке амбасаде у Београду и у приватном разговору истом одаје и предаје комплетан план владе Србије који је у том моменту државна тајна. То смо сазнали захваљујући објављеним депешама Викиликса. Остаје само да се питамо да ли је Борислав Стефановић тада остварио контакт са представником стране државе на његову сопствену иницијативу или је за то добио налог од његовог шефа Вука Јеремића или можда чак ђавољег шегрта Бориса Тадића. Борислав Стефановић би требао да одговори јавности Србије зашто је и како починио акте шпијунаже и одавања државне тајне доводећи тиме у опасност безбедност земље и свих њених грађана. Његово касније именовање за шефа преговарког тима на преговорима о Косову и Метохији од стране владе Србије, сугерише да је иза његовог контакта и акта шпијунаже и издаје државне тајне стајао нико други до ђавољи шегрт Борис Тадић који је сасвим сигурно инструисао и подстрекивао Борислава Стефановића када се и где мора срести са представником стране државе и да му том приликом мора предати државну тајну. Ту се ради о класичном агентурном раду и шпијунажи за потребе и интересе стране државе. Лично се само двоумим да ли је такав налог Бориславу Стефановићу директно издао ђавољи шегрт Борис Тадић или је тај налог њему предао неко из председничког кабинета.

Преговори о Косову и Метохији које од 2008 године води влада Цветковић-Дачић нису ништа друго до задовољавање форме којој је циљ имплеметирање Ахтисаријевог плана од стране Србије и потпуног стицања независности Косова и Метохије. Те преговоре формално у име владе Србије води шеф преговарачког тима Борислав Стефановић звани Борко а суштински иза тих преговора стоји ђавољи шегрт Борис Тадић и неколико људи из његовог кабинета који садејествују са појединцима из безбедносних структура Републике Србије, ту пре свега мислим на цивилну службу безбедности код нас познату као БИА. За потребе имплеменатције Ахтисаријевог плана од стране Србије, ђавољи шегрт Борис Тадић ангажује и појединце из војних структура безбедности. Неки од њих данас зидају мултимилионски вредне виле на Дедињу. Ђавољи шегрт ангажује за своје потребе имплементирања Ахтисаријевог плана и одређење људе из ресора јавне безбедности МУП-а Србије којим руководи Ивица Дачић.

http://3.***************/_d3Tzjzhz9V8/TDvXA36g4qI/AAAAAAAAA50/Khxdv1GHKn0/s1600/kla-rocket.jpg

Ти преговори од 2008 године у којима директно учествује ђавољи шегрт Борис Тадић и представници владе Србије нису ништа друго до задовољавање форме. Ту форму и модалитете примене договорио је министар спољних послова Србије Вук Јеремић. Оно што је занимљиво је чињеница да по важећем српском Уставу и законима Председник Републике апсолутно нема ни уставна ни законска овлашћења да о било којем питању који су тема тих преговора одлучује. Доношење било каквих одлука тим поводом су прерогативи владе и у првој инстанци парламента Србије. Председник Републике нема по уставу и законима нити једно једино право да ту о било чему одлучује. Умешаност ђавољег шегрта у те преговоре покрива се причом о некаквом овлашћењу које је ђавољи шегрт добио од стране владе што је једноставно немогуће. Функција Председника Републике, његове дужности и службена овлашћења строго су и веома јасно дефинисана Уставом и законом. Влада не може ни под каквим условима давањем некаквих несувислих овлашћења ширити или ограничавати Уставом и законима регулисане надлежности Председника Републике. То једноставно није могуће ни по Уставу а ни по закону. Ту је још једном реч о задовољавању некакве форме законитости и легитимности читавог процеса преговора која једноставно не постоји. Преговори које води и организује ђавољи шегрт Борис Тадић и све оно што из њих произилази је по важећем српском Уставу и законима ПРОТИВУСТАВНО, НЕЗАКОНИТО, нелегално и нелегитимно.
 

NalimInTheHous

Primećen član
Poruka
735
nastavak:

Дајте јавности на увид овлашћење владе Републике Србије које је влада дала ђавољем шегрту Борису Тадићу да у њено име води преговоре у вези статуса Косова и Метохије. Не можете га дати јавности на увид јер такво овлашћење владе Републике Србије једноставно не постоји. Оно није заведено нити у један деловодник било јавни или тајни владе Републике Србије. Такво овлашћење које је влада наводно дала ђавољем шегрту Борису Тадићу једноставно не постоји. Као што не постоји ни овлашћење владе Републике Србије које је она наводно дала Бориславу Стефановићу да би у њено име водио преговоре о решавању статуса Косова и Метохије. Немојте се трудити да лажете и подмећете фалсификате јер су деловодници детаљно проверени и та овлашћења једноставно НЕ ПОСТОЈЕ нити су било где у документима владе заведена.

http://1.***************/_d3Tzjzhz9V8/TEz2iSSHO6I/AAAAAAAABZc/tbGvtJtwS_g/s1600/albrightthaci.jpg

Читав ток тих наводних преговора који су вођени и све оно што из њих произилази је једна најобичнија лаж и обмана. Ништа друго. Ту не постоји ни трунке законитости, легалности и легитимности. Реч је о једној обичној превари која има за циљ да од седам милиона Срба направи најобичније будале. Резултати тих наводних преговора су некакви наводни договори о матичним књигама, катастру, граничним прелазима, итд. Оно што је најзанимљивије око имплементације тих договора је чињеница да је неколицина министара владе Цветковић-Дачић гласала против њихове имплементације јер се ради о противуставним и незаконитим актима који су директно усмерени на рушење територијалног суверенитета и интегритета Републике Србије. Влада Републике Србије је онда простим прегласавањем донела уредбу којим је покушала да омогући имплементирање тих ставки договора. Влада Србије изгледа не зна да уредба владе не може ни под каквим условима бити старија од важећег Устава и закона. Том својом уредбом влада грубо крши пре свега Устав Републике Србије а затим и гомилу важећих закона. Том својом уредбом влада крши и одлуку Народне Скупштине Републике Србије којом она одбацује Ахтисаријев план као неприхватљиво решење а у вези статуса Косова и Метохије.

Уредба владе Републике Србије која омогућава имплементирање тих договора које је водио ђавољи шегрт Борис Тадић није ништа друго до уредба која имплементира Ахтисаријев план. Зато јавности од 2008 године није доступан нити један једини валидан документ са потписима учесника тих тзв. преговора у вези статуса Косова и Метохије. Власт је покушала да одбору за Косово и Метохију потури један фалсификовани, фотокопирани документ и то је све што је јавности Србије доступно у вези преговора које је водио и организовао ђавољи шегрт Борис Тадић. Јавност никада на увид није добила нити један једини документ а сменом председника након председничких избора ове године, комплетна докуметација ђавољег шегрта Тадића и његовог кабинета у вези тих преговора нестала је у непознатом правцу. До данас нико али апослутно нико није имао увид у ту документацију и документа која су од стране ђавољег шегрта Бориса Тадића и његовог калфе Борислава Стефановића потписана на тим преговорима. Нико не зна тачно шта је тамо и ко потписивао. Бориславу Стефановићу то наравно не смета па лупета о некаквим усменим договорима којима се подразумевају ствари које би требало да решавају питања територије, суверенитета и безбедности земље?! Анагажовање дотичног не знам ни ја како да га назовем, ваљда човека, ући ће у анале светске дипломатије на списку највећих идиотизама икада забележиних.

borko-i-tadic_thumb.jpg


Оно што мене највише чуди ових дана су изјаве новог Председника Србије Томислава Николића, који говори о некаквим „реалностима“ које треба прихватити и подизању преговора на један виши политички ниво. Ваљда сматра да је његов претходник са његовим тимом одлично обавио посао па је време да он резултате тог обављеног посла надогради и подигне на тај виши ниво. Изгледа да новом председнику Србије не смета кршење Устава, закона и службених овлашћења које је његов предходник починио па је спреман да та кршења Устава, закона и службених овлашћења подигне на још виши ниво?! Данас говори о постизању консензуса када је будућност Косова и Метохије у питању. Тај консензус би требало да постигну странке које су избориле место у новом сазиву Скупштине. Треба ли Господина Председника подсетити да је за све странке присутне у новом сазиву Народне Скупштине гласало мање од пола грађана Србије? Косово и Метохија нису и неће никада бити прћија политиканата који би о томе да одлучују подизањем руке. О Косову и Метохији неће се одлучивати подизањем руке, прегласавањем, референдумима и којекаквим другим глупостима које имају само за циљ задовољавање форме и Пилатско прање руку од злочина који је у току.

У свим преговорима од 2000 године које су вођени под брижним скутом тзв. међународне заједнице Срби су губили јер је онима који су у Србији доведени на власт а који су и име Србије водили те преговоре једино било битно задовољавање форме чији је крајњи циљ била тотална и комплетна назависност Косова и Метохије. После сваког круга преговора, Срби на Косову и Метохији били су мета бестијалног насиља. По њима се пуца, бије, газе се борним колима и тенковима, деца им се ликвидирају док су на купању на обали реке, дижу се аутобуси у ваздух, подмећу се бомбе, уништавају светиње. Листа бестијалних злочина је бесконачна. За те бестијалне злочине над Србима и њиховом имовином нико никада није осуђен. Срби Косова и Метохије у другој деценији 21 века живе у гету. Остављени и напуштени од стране њихове државе боре се буквално за биолошки опстанак. Од повратка протераних Срба на Косово и Метохију нема ништа. Повратнике убијау, уништавају им покретну и непокретну имовину. И Ви под тим и таквим условима Господине Николићу имати смелости да кажете како ћете да пружите руку некаквом председнику те квази Франкештајн државе Косово?!

http://4.***************/_d3Tzjzhz9V8/TFAAlCZpMeI/AAAAAAAABd8/SzcoWReVJpc/s1600/SerbianChurchBombedOut.jpg

Шиптарске терористичке банде су од српских светиња Косова и Метохије направиле јавне клозете и сметлишта. Бела Самодрежа црква данас је јавни нужник, клозет и сметлиште. Данас сте Господине Председниче изјавили да никада нећете моћи да будете председник у Приштини као ни да они из Приштине неће моћи да буду председници у Косовској Митровици. Додао бих само још једну ствар. Наставите како сте почели и будите више него уверени да не само да нећете бити председник онима у Приштини већ да нећете бити председник задуго ни у Београду. Онај ко Вас је довео на власт и уклониће Вас са исте. Нема било каквих законских, уставних и политичких могућности за имплемтирањем некаквих договора и међународно прихваћених обавеза које су противуставне, противзаконите, нелагалне и нелегитимне. Нема апсолутно никаквих моралних и етичких могућности које би омогућиле и рационализовале имплементирање суштински криминалних аката којима се угрожава суверенитет, интегритет и безбедност Републуке Србије. Онај ко покуша да од дубоко криминалних ствари направи државну политику биће саучесник у извршењу многих кривичних дела за која су запрећене веома високе казне затвора. Правда можда јесте спора али будите уверени да је итекако достижна.

http://www.vidovdan.org/index.php?o...=31604:avolji-egrt&catid=39:drustvo&Itemid=92
 

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
Од тих избора 2008 године имали смо шта да видимо када је решевање економских проблема Србије и Србаља у питању. Србија је доведена и сведена на ивицу просјачког штапа и банкрота.

Nebitno. JEDINO bitno je da je Srbija uspela da se domogne Kaktusa Standidata. Sa rupom na saksiji... :rtfm: :whistling:

_nobody_
 

egzorcista

Ističe se
Poruka
2.674
Ja tebi rekoh da nisi Lav Tolstoj....i banoveše mo onomad. Sad ti isto kažem....poserrem ti sa na copy-paste rat i mir....ako ne znaš da sažmeš članak i spričaš ga svojim rečima ...batali forum...nije ti ovo lektira za 8 osnovne (pošto dalje nisi ni dogurao) :evil:

p.s. napomena modertoru koji će da me kazni za ovaj post da malko pročita pravilnik u kome piše nešto kao: nije dozvoljeno postavljenje tema od 20 strana copy-paste...:rtfm:
 

Lepi Bora

Buduća legenda
Poruka
38.344
Jasno je da je ,, pobeda ,, DS na izbrima 2008 bila uvertira u propast Srbije ....

Srecom i tada glasah Kostuna - pa se ne smatram odgovornim za katastrofu koja je izvanredno opisana u postavljenom tekstu ...

Ide repka !!

I moj omiljeni spot sa tih izbora - koji potpuno odslikava nadrealnu atmosferu u Sribiji uoci tih izbora ( pogotovo me odusevljava razdragana masa koja gromko pozdravlja svako Tadicevo obecanje ) :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: .. poslusajte deco , verujte bez sale ....

 

frootsman

Buduća legenda
Poruka
25.350
Dobar tekst, odlična analiza :ok:

У тексту је све што сваки Србин мора да (са)зна, ради правилне оријентације у времену и простору.

А што се тиче нове власти... У Влади ће бити саучесници у велеиздаји. Могао би Дачић да објасни како је то Влада противуставно овластила Тадића и Борка да воде преговоре? И како је то прегласавањем донета одлука о примени онога што је Борко и уме Тадићево договорио? А и ти који су на гласању били против, и они су јачи. Шта су предузели након гласања?
 

NalimInTheHous

Primećen član
Poruka
735
Ja tebi rekoh da nisi Lav Tolstoj....i banoveše mo onomad. Sad ti isto kažem....poserrem ti sa na copy-paste rat i mir....ako ne znaš da sažmeš članak i spričaš ga svojim rečima ...batali forum...nije ti ovo lektira za 8 osnovne (pošto dalje nisi ni dogurao) :evil:

p.s. napomena modertoru koji će da me kazni za ovaj post da malko pročita pravilnik u kome piše nešto kao: nije dozvoljeno postavljenje tema od 20 strana copy-paste...:rtfm:

1) opomenu i ban si dobio zbog prostakluka (konkretno, zbog uvredljivog pominjanja članova porodice drugog korisnika na ovoj temi:
[/CENTER]

a oni koji su glasali za njega su glavni/najveći krivci za stanje u kome se Srbija i Srbi na okupiranom Kosovu i Metohiji danas nalaze... :rtfm:
 

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
NalimInTheHous:
...a oni koji su glasali za njega su glavni/najveći krivci za stanje u kome se Srbija i Srbi na okupiranom Kosovu i Metohiji danas nalaze... :rtfm:

Sinak, sinak... Ponekad preterujes. Zaista. :think:

Glasao, ne glasao, oni te iebu, jer su ovi na vlasti alavi na novce. Bezobzira da li glasao za kurtu, murtu, ili bilo kog 3eg...

_nobody_
 

Forumaš Veličanstveni

Elita
Banovan
Poruka
15.221
1) nisam učestvovao u raspravi, ali sam je pročitao i prijavio...

2) jer i sam spadam u onu kategoriju ljudi kojima dužina ne predstavlja nikakav problem...

ako već hoćeš sažetu varijantu, nema problema...

3) posle bombardovanja, došao je 5ti oktobar, stigla nam je demokratija

1) Načitan čovek

2) Nije važna dužina nego sadržajnost, ima i nas koji shvatamo poentu bez obzira na dužinu.
Znaš li koliko su dugački tekstovi o lepoti cirkumizacije?

3) Što ne izadje 5-og oktobra da kažeš narodu kako je Rambuje bio prva a Kumanovo druga pobeda?
Kako su se dobijale pare od Amerike uprkos sankcijama? Koje su se informacije prodavale od tadašnje strahovlade?
Leba tri dinara
 
Poslednja izmena:

Forumaš Veličanstveni

Elita
Banovan
Poruka
15.221
kažem....poserrem ti sa na copy-paste rat i mir....
p.s. napomena modertoru koji će da me kazni za ovaj post da malko pročita pravilnik u kome piše nešto kao: nije dozvoljeno postavljenje tema od 20 strana copy-paste...:rtfm:

Oćeš li ti da izadješ iz toaleta ima još zainteresovanih...
smiley-toilet14.gif


A šta su izdiktirali Vučiću da treba da uradi saznaćemo 2058-me
Dotle će Dačić da izlazi po medijima i da čita Božje zapovesti za narod
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.