Djaniju i supruzi potrebno 10.000€ mesecno da bi izgurali mesec

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.104
Tema je šta je to od čega vam je muka,šta je to što vaše biće, želudac ne može da podnese...

Mislila sam da je moja gadljivost na insekte prva stavka koju ne mogu da podnesem..
Ipak, ovo je na prvom mestu...

Screenshot_12.png

Screenshot_13.png

Od čega se vama povraća?

Dara-Bubamara-1-yt.jpg

Nisu ti jedini.. Dara bubamara se javno hvalila privatnim letovima, sin ne smije sa drugom djecom običnih (siromašnih) smrtnika.. ferari, bahata vožnja..?
Malogradjanština, rekli bi, ali.. neki padaju na ovakve izvještačene face, silikone.. barem da ćuti i javno ne pokazuje da joj se gade oni jadnici od kojih joj se ne povraća da im uzima lovu i da je postala to što jeste.
Fotoshop je čudo a priroda se ne da tek tako prevariti.
Iskreno niti me interesuju, niti mi se povraća na ovakve likove, ima i medju njima finih osoba koji su tu uvijek kada treba pomoći ili održati neki humanitarni koncert.

Tema je šta je to od čega vam je muka,šta je to što vaše biće, želudac ne može da podnese...

Mislila sam da je moja gadljivost na insekte prva stavka koju ne mogu da podnesem..
Ipak, ovo je na prvom mestu...

Pogledajte prilog 819843
Pogledajte prilog 819844

Od čega se vama povraća?

Плате, фирма, доприноси...

Не иде све на кавијар и луксузирање.

Znam da je to sića za baba Fahretu i Srpsu majku, ali, meni se i od siće povraća...

Pogledajte prilog 819847

Pogledajte prilog 819848

Jadni mi sa ovim šljamom sa Ibarske, koji postadoše "elita"...
Sva je uteha da poreklo ne mogu da kupe...
Ova dole se stalno reklamira s pricom od koje mi se pritisak podigne..imal iko da joj kaze da joj je prica glupa i smarajuca

Pogledajte prilog 819858
Nisu ti jedini.. Dara bubamara se javno hvalila privatnim letovima, sin ne smije sa drugom djecom običnih (siromašnih) smrtnika.. ferari, bahata vožnja..?
Malogradjanština, rekli bi, ali.. neki padaju na ovakve izvještačene face, silikone.. barem da ćuti i javno ne pokazuje da joj se gade oni jadnici od kojih joj se ne povraća da im uzima lovu i da je postala to što jeste.
Fotoshop je čudo a priroda se ne da tek tako prevariti.
Iskreno niti me interesuju, niti mi se povraća na ovakve likove, ima i medju njima finih osoba koji su tu uvijek kada treba pomoći ili održati neki humanitarni koncert.
Zeno draga..postarala si se.

Šta god oni radili za svoj novac sami su ga zaradili i baš mene briga kako će ga trošiti a muka mi je jedino od njihovog bezobraznog i nastranog ponašanja, i ismejavanja običnih ljudi jer to rade čisto onako iz hobija i da popune te svoje zavisne crne rupe u glavi.
Seljacine..prljavci.Maloprije moj muz pita za zenu od Dzanija jel ovo musko?

Ne znam ni ja koje su osobe u pitanju... išla samna gugl da vidim...
Ne znas, a prozivas ih po forumu?

To su osobe iz sveta zabave i svi znaju ko su oni. Ne moramo da slusamo njihovu muziku da bismo znali ko su oni.

Ti znas ko su oni, ali lazes da ne znas jer mislis da ces ih poniziti ako stvaras sliku da su nebitni, a nebitni su ako ne znas ko su oni (naravno da znas).

Back