Đajić: Do kraja septembra ćemo Alibabu i 400 razbojnika strpati u zatvore

mario80

Stara legenda
Poruka
80.253
https://n1info.rs/vesti/djajic-do-kraja-septembra-cemo-alibabu-i-40-razbojnika-strpati-u-zatvore/
1000006444.jpg

"Uspeo sam da prođem granicu jer oni ne umeju da naprave blokade kao mi što to radimo. Svesno su probali da me spreče da dođem na protest. Zadržali su me 40 minuta na granici, bez obrazloženja, i posle 20 minuta sam pozvao N1 i Nova", rekao je za N1 inženjer Zoran Đajić.

"Posle 40 minuta su mi pretresli auto i doneli jedan papir na kojem piše da treba da se javim Tužilaštvu za visoko-tehnološki kriminal, ali ne piše nikakvo obrazloženje. Za mene je to pokušaj zastašivanja, jer sam na tviteru napisao, da kada je on poslao svoje batinaše i kriminalce da tuku ljude u Užicu, da je tada sebe osudio na doživotni zatvor", rekao je inženjer Đajić.

"Inženjer je objasnio da stalno putuje po Srbiji i da gde god da dođe, lokalni policajci se ili sklone ili se pozdrave sa ljudima.
"Ali on šalje kriminalce, ne znam odakle sve, kažu da je to Mandićava banda iz Bosne, ne znam koga sve oblače u policijske uniforme. Najodgovorniji za to je koferčić Dačić koji je dozvolio da se u njegovo ministarstvo infiltriraju kriminalci koji tuku narod, a koji imenom i prezimenom samo traži pravdu za sebe i sve građane Srbije. Činjenica je da prvi otpor Nemačkoj bio u Užicu, i ovo sada je otpor prema fašizmu. Ja Vučića više ne doživljavam delom svog naroda, jer čovek koji organizuje batinaše, koji može da tuče studente, da napravi da studenu razbiju glavu i da ga vežu za krevet u bolnici, to ni Nemci nisu radili", rekao je Đajić.
On je dodao da će posle Užica svi gradovi videti kako se to radi.
"A do kraja septembra ćemo Alibabu i 40 razbojnika da strpamo u zatvore i da prepustimo Srbiju studentima da naprave državu po svojoj meri", rekao je inženjer Zoran Đajić.

Dakle septembar proslava! 🥰

Poslednja izmena:
sada je vrucina za revoluciju. taman kada krene skolska godina bagra ce pokusati da obicne ljude jos jednom udari po dzepu i da deci propadne jos jedna godina

nije nikakva tajna :kafa:

Јбга, кад неспособна власт није у стању да заведе ред у држави.

Динко трпа, разваљује, нико му ништа не може.

sada je vrucina za revoluciju. taman kada krene skolska godina bagra ce pokusati da obicne ljude jos jednom udari po dzepu i da deci propadne jos jedna godina

nije nikakva tajna :kafa:
Знаш како,
Госн, Ђајић је поступио по својој Савести. Већ је био на небројено Саслушања,Привођења.....
не можете му НИШТА! ЛИК ЈЕ КАО СТЕНА.
А не дао Вам Бог да на њега пошаљете неке батинаше...
мислим да бисте тиме прешли Рубикон.

nema potrebe za batinasima. samo da se postupa po zakonu pa eto njega u prdekani
Разлог?
Даље,зашто сте проузроковали толике Тензије у Земљи где се пуних 8 Месеци НЕ ЖЕЛИ пронађе Кривац за Надстрешницу?

Јбга, кад неспособна власт није у стању да заведе ред у држави.

Динко трпа, разваљује, нико му ништа не може.
Динко србине, Србија је уз тебе! Мила Пајић само реци, летићемо као меци! :mrgreen:
А тиксоглу снима по Ужицу. Смишља како да победи "ревоЉуцију". Како се оно каже, јел цвјетанја? :ortaci3:
Ilija Čvorović.jpg

Разлог?
Даље,зашто сте проузроковали толике Тензије у Земљи где се пуних 8 Месеци НЕ ЖЕЛИ пронађе Кривац за Надстрешницу?
Можда зато што су им руке крваве? А можда су усвојили догму о бабажвалиној непогрешивости? Он, па римски папа.:namcor:

Разлог?
ko jos pominje nadstresnicu, koga to jos zanima...
to je bajato. ni najglasniji "blokaderi" o tome vise ne prde

Varas se ili se nadas tome. A pojma nemam zasto. Zar i tebi nije u interesu da svaki kriiminalac ode na robiju?
Ili si za anarhiju ili ovu diktaturu?
i ja sam za to da ode na robiju majstor koji je olabavio uprege da bi mogao da namaze hidroizolaciju, kao i nadzor koji je potpisao na rec bez da je izlazio na krov

https://n1info.rs/vesti/djajic-do-kraja-septembra-cemo-alibabu-i-40-razbojnika-strpati-u-zatvore/
Pogledajte prilog 1755932
"Uspeo sam da prođem granicu jer oni ne umeju da naprave blokade kao mi što to radimo. Svesno su probali da me spreče da dođem na protest. Zadržali su me 40 minuta na granici, bez obrazloženja, i posle 20 minuta sam pozvao N1 i Nova", rekao je za N1 inženjer Zoran Đajić.

"Posle 40 minuta su mi pretresli auto i doneli jedan papir na kojem piše da treba da se javim Tužilaštvu za visoko-tehnološki kriminal, ali ne piše nikakvo obrazloženje. Za mene je to pokušaj zastašivanja, jer sam na tviteru napisao, da kada je on poslao svoje batinaše i kriminalce da tuku ljude u Užicu, da je tada sebe osudio na doživotni zatvor", rekao je inženjer Đajić.

"Inženjer je objasnio da stalno putuje po Srbiji i da gde god da dođe, lokalni policajci se ili sklone ili se pozdrave sa ljudima.
"Ali on šalje kriminalce, ne znam odakle sve, kažu da je to Mandićava banda iz Bosne, ne znam koga sve oblače u policijske uniforme. Najodgovorniji za to je koferčić Dačić koji je dozvolio da se u njegovo ministarstvo infiltriraju kriminalci koji tuku narod, a koji imenom i prezimenom samo traži pravdu za sebe i sve građane Srbije. Činjenica je da prvi otpor Nemačkoj bio u Užicu, i ovo sada je otpor prema fašizmu. Ja Vučića više ne doživljavam delom svog naroda, jer čovek koji organizuje batinaše, koji može da tuče studente, da napravi da studenu razbiju glavu i da ga vežu za krevet u bolnici, to ni Nemci nisu radili", rekao je Đajić.
On je dodao da će posle Užica svi gradovi videti kako se to radi.
"A do kraja septembra ćemo Alibabu i 40 razbojnika da strpamo u zatvore i da prepustimo Srbiju studentima da naprave državu po svojoj meri", rekao je inženjer Zoran Đajić.

Dakle septembar proslava! 🥰

Ко води ово крило ДБ-а, да овог Ђајића има толико у медијима?!?

Poslednja izmena:
Зашто се дебелонка Зорана поново активирала? Брани Вучића и СНС никад јаче има ли везе са случајем надстрешница? :think:

Дете комунизма.

Сви се штите када је угрожено уређење. Јер ако цео систем падне и успостави се нови, њих више нема заједно са имовином, деца и унуци неће више бити управници србије

Back