DJ

Wipper

Zainteresovan član
Poruka
110
Jel ima DJeva ovde? :) :)

U kom programu radite ako radite na lap topu? Na kojoj mixeti ako je mixeta u pitanju? :)
Neki savet za pocetnike u tom poslu?

Sigurno ima neko ko se bavi time :ok:

Kako sam jedno vreme bio primoran koristiti Linux,služio sam se programom Mixxx(postoji vezija za Windows i takođe savršeno radi).Identičan je Serato-u a prednost je što je free(bitna stavka).
Na top sam kačio miksetu JBSystems MIX3USB...Šta znam,meni radi lepo jer sam je kupio novu al' i dalje tvrdim da je kupovina neproverenih spravica rizičan pos'o(lično sam se uverio kupovinom Gemini player-a).Mogu danima pisati o tome,slobodno pitaj šta te zanima.

Imam drugara koji je DJ. Pre je koristio Virtual DJ i DJ kontroler, stvano ne znam model i sluzilo ga je super.
Sada je uzeo playere i misketu i razlika je nebo i zemlja.

Virtual DJ je super jer vidis kako ti ide beat, bpm, a imas i sync button da ti sam poklopi obe pesme, tako da ne moras nista po sluhu da radis.
Imas kontrolere za oko 200 eur, mada moze i bez toga, ali lakse je.

Praktichan je Virtual dj za pochetnike,i one kojima nije mnogo bitno ma shta prichali . . .
Je l radi neko s gramofonima?
Kolka je razlika u odnsonu na cd il lap top?

Naravno da ima,ja se malo bavim iz hobija pravim neke mikseve na souncould https://soundcloud.com/djdjomla .
Voli neko Tomorrowland i Ultra Music Festival.Imam ja priajtelje koji je radio sa gramofonima i kaze da je to bolje i lepse,ma da mu ja me verujem.
Inace nov sam na forumu i odusevljen sam,nema sta nema,bas sve...

Back