DJ KUTAK...

Modeselektor_Eden.jpg

Mode Selektor

Kod nas..otvori ti tetka diskać.:D..pre no sto kupis opremu..probaj negde na gramofonima ili u nekom pc programu..umixovati par pesama nekog pravca koji volis..videces da li imas osecaj za ritam.

To jednostavno nije originalno,vestacko je,ne izaziva osecanja,najlaksi i najsupljiji nacin da se na tebe loze neke izdrogirane pozerke.ne mrzim tehno ,ne smeta mom osecajnom old school rock n roll-u ali ga totalno ne cenim ne volim i ne postujem.

Mnogo si u pravu za to da se vecina tih rokera zato pocinje baviti muzikom ali ja predstavljam 2 posto ljudi koji sviraju iz ciste ljubavi prema muzici i inspiraciji i lepoti kojom zraci.osecajnost najlepsih pesama u mom slucaju rock n roll-a me privlaci i nemam nikakav cilj u tome (kao to za cure)jer takvih se likova gadim.samo pokusavam da budem deo magije,Samo sam rekao da muzika koju prave dj-evi nema dusu.i da je zato ne razumem

Blackmore..pojedini klinci se pocinju baviti zbog riba..ali zato i rade za par piva..nikad nece postati kvalitetni dj-evi..takodje ne pravi svaki dj muziku..vec je tu da ljudima koji zele igrati prezentuje nesto novo sto je tog trenutka aktuelno..ili nesto svoje..znaci sveukupno se to zove dance muzika..moras malo sire posmatrati stvari.

Back