DJ KUTAK...

Ма какви бре... Кад чујем шта си ти направио, и упоредим са овом мојом брљотином... фуј фуј :lol: :D

Sto se tice tuc tuc... tise ne moze... :lol: :D

Nema veze... od brljotina se pocinje... da si samo mogao da cujes kako je moze zvucalo na pocetku... :lol: :D

Totalna disharmonija... hahahah... :D

Мислио сам, колико ти је времена требало да се уходаш, баталиш брљотине и направиш нешто стварно добро :D

Мислио сам, колико ти је времена требало да се уходаш, баталиш брљотине и направиш нешто стварно добро :D

A to... pa nekih par dana... dok sam provalio interfejs programa... :D
A i jos jedna stvar... da bi napravio dobre kompozicije moras poznavati malo teoriju muzike... pogotovu kada redjas akorde i solo... zbog progresije... i to je to... :D

A to... pa nekih par dana... dok sam provalio interfejs programa... :D
A i jos jedna stvar... da bi napravio dobre kompozicije moras poznavati malo teoriju muzike... pogotovu kada redjas akorde i solo... zbog progresije... i to je to... :D

Е сад... теорија... ма није битна теорија :lol: :lol: :lol:

vidim da me prozivao i onaj sopstveno-mamo jebacki bosnjak i ovaj biizi

ma zabole me za vas pacenici ali imam viska vremena.

u pravu ste da mrzim neistomisljenike,i fenserska sraanja.i da je meni sve neki bzzzz,tutuc isti ******.ne razlikujem to,niti zelim
ali da sam se naslusao svog tog sraanja to jest.
dosta mi je sto sam ziveo pored diskoteke san marko u zr 8 meseci.
trance night,pa haus,pa dnb,pa rnb,pa jos i neki reperi.i zurke do 6 ujutru....mislim da bi se smucilo i gluvom coveku.
pa bio neki "dark didzej" koji je pustio neki opaki metal.sto je tek taj smarao...
jbt koja trauma!8meseci!!!

vidim da me prozivao i onaj sopstveno-mamo jebacki bosnjak i ovaj biizi

ma zabole me za vas pacenici ali imam viska vremena.

u pravu ste da mrzim neistomisljenike,i fenserska sraanja.i da je meni sve neki bzzzz,tutuc isti ******.ne razlikujem to,niti zelim
ali da sam se naslusao svog tog sraanja to jest.
dosta mi je sto sam ziveo pored diskoteke san marko u zr 8 meseci.
trance night,pa haus,pa dnb,pa rnb,pa jos i neki reperi.i zurke do 6 ujutru....mislim da bi se smucilo i gluvom coveku.
pa bio neki "dark didzej" koji je pustio neki opaki metal.sto je tek taj smarao...
jbt koja trauma!8meseci!!!
pljuješ po elektronskoj muzici a šta ti slušaš?? metal??? pa jel ti samo čuješ kakva je to nasilna muzika i kakve reči se čuju i svi h8ovi....ne postoji ni jedna tehno/house/trance/dance pesma u kojoj neko baca h8 ili sadrži skrivene đavolje reči...DJevi se oblače normalno a ne nose martinke i crno tako da bi bili neke face...

pljuješ po elektronskoj muzici a šta ti slušaš?? metal??? pa jel ti samo čuješ kakva je to nasilna muzika i kakve reči se čuju i svi h8ovi....ne postoji ni jedna tehno/house/trance/dance pesma u kojoj neko baca h8 ili sadrži skrivene đavolje reči...DJevi se oblače normalno a ne nose martinke i crno tako da bi bili neke face...

Ерр... на овој теми постоје људи који слушају метал. Тако да пљујеш и по њима.

Насилна музика. А техно није насилан? :lol: :lol: :lol:

То што ти причаш су предрасуде. Када будеш преслушао 20+ група, онда ћеш моћи да причаш о томе...

Они који носе црно и мартинке да би били фаце су позери.

А ако се не варам, DJ Тиесто носи мајцу Iron Maiden-a... тако да...

Ерр... на овој теми постоје људи који слушају метал. Тако да пљујеш и по њима.

Насилна музика. А техно није насилан? :lol: :lol: :lol:

То што ти причаш су предрасуде. Када будеш преслушао 20+ група, онда ћеш моћи да причаш о томе...

Они који носе црно и мартинке да би били фаце су позери.

А ако се не варам, DJ Тиесто носи мајцу Iron Maiden-a... тако да...

ma ja samo komentarišem...ni jedna vrsta muzike nije savršena....
al ja slušam elektronsku muziku više od tebe tako da mojne njaške 8)

trenutno sam malo izašo iz tog fazona tako da slušam moje 23-43 repere
a i neku psidžu volim :D skazi majstor bree :D

ma ja samo komentarišem...ni jedna vrsta muzike nije savršena....
al ja slušam elektronsku muziku više od tebe tako da mojne njaške 8)

trenutno sam malo izašo iz tog fazona tako da slušam moje 23-43 repere
a i neku psidžu volim :D skazi majstor bree :D

Има много ствари које су јако близу савршенству...

Да ли сам кењао нешто о електроници? Само сам рекао да је и она насилна... И то понекад и више него метал.

Poz Iwanbizz..Da ne otvaram novu temu..ako zele dj-i da napisu koje pesme su im 'himne' pravca koji pustaju..Evo par komercijalnijih..Rui Da Silva-Touch Me,Carnival-Not Over Yet,Shakedown-At Night(kid creme remix),Kurtis Mantronik-How Did You Know,Junior Jack-E Samba,Salome De Bahia-Outro Lugar....

Back