DJ KUTAK...

uspelo je sad...:-D
nisam bas ljubitelj tog pravca ali fino izgleda...:lol:
Cekamo finalnu verziju:-D:-D:-D

Ma moralo da radi.. hehe... :lol:
Thanks za koment...

Sto se tice pravaca... iskreno... nemam pojma ni koji je to pravac... :D
To je bila vise neka improvizacija...
Mada, zelja mi je da napravim neki dobar D'n'B ali nemam vremena za to...

Ako ti imas nesto... kaci pa da cujemo... :D

Bas sam sada pogledao dj listu..mora da je pravio neki od mnogih sujetnih dj-eva;)
Pazi kad nema Chicane,Alex Gopher(po meni no.1)..Manje bitno Junior Jack,Olav Basoski,Planet Funk,Jerry Ropero..da ne nabrajam fali milion..Na listi Robert Miles(jel taj covek ziv)..:p
Ako se pojavi Marko Nastic..postajem baletan..8)

Thanks za koment...

Uspeo si napraviti malo mračniji trance :D. Nije loše za početak. Ozbiljno deluje. Nastavi raditi, kači ovde i imaš samo svoje kritičare :D

Uspeo si napraviti malo mračniji trance :D. Nije loše za početak. Ozbiljno deluje. Nastavi raditi, kači ovde i imaš samo svoje kritičare :D

Hvala :D

Sto se tice elektronike... Meni je skroz zabavno da to radim.
Iskreno, nekada davno, nisam to uopste ni slusao... Ali internet je cudo... covek dodje u kontakt sa raznim stvarima...
Najvise sam se navukao na takve stvari dok sam gledao Matrix... :D
A sada kada malo bolje razmilim skoro sva muzika od 50-ih godina je na neki nacin elektro...
Ipak se tu zvuk dobija kroz elektricnu gitaru (i razne pedale, procesore...), bass... a ne akusticno...
Neki bi mogli da kazu... ali to covek svira...
A ja kazem... i danasnja elektro muzika se pravi opet uz pomoc coveka... Klavijature, komp i cepaj... :D

Groove to the Beat. :D

Thanks za koment...

Dogovoreno...Pravac ti je neki trance...Tu si negde okolo...;)
Kad dodjem kuci zakacicu par stvari pa ocekujem komentare;)

Bas sam sada pogledao dj listu..mora da je pravio neki od mnogih sujetnih dj-eva;)
Pazi kad nema Chicane,Alex Gopher(po meni no.1)..Manje bitno Junior Jack,Olav Basoski,Planet Funk,Jerry Ropero..da ne nabrajam fali milion..Na listi Robert Miles(jel taj covek ziv)..:p
Ako se pojavi Marko Nastic..postajem baletan..8)

Pa ja ti kazem da se u potpunosti ne slazem sa listom...A kotira se kao zvanicna:shock:

Е, 'ајде нека неко окачи тај Fruity Loops ако може :D

Ових дана ми се свируцка нешто, гитару немам, стари синтисајзер се поломио, а клавијатуру могу да набавим тек од '08-е... Тако да је ово иделана прилика :D Јел тешко радити у њему?

Е, 'ајде нека неко окачи тај Fruity Loops ако може :D

Ових дана ми се свируцка нешто, гитару немам, стари синтисајзер се поломио, а клавијатуру могу да набавим тек од '08-е... Тако да је ово иделана прилика :D Јел тешко радити у њему?

Evo ti link za torrent

http://isohunt.com/download/28955402/fruity+loops

Ovde cak imas i tutorial kako se radi u njemu...
Sto se tice tezine... Nije toliko tezak program... Mada treba malo vremena dok mu udjes u stos.

Back