DJ KUTAK...

Miki legendo, nećemo se sad ti i ja svađati oko takve banalnosti. Naravno da je muzika. Jasno mi je da se treba navići na nju, ali ljudi uživaju u elektronskoj muzici kao svi ostali u bilo kojoj drugoj. Ne vidim poentu takve izjave.
Vidim sa slušaš trance i house DJ-eve, možda još nisi ušao u techno, koji je dosta kompleksniji od ova dva...

ОК, нећемо о томе. :) Јел можеш да препоручиш неке добре извођаче/композиције...?

ОК, нећемо о томе. :) Јел можеш да препоручиш неке добре извођаче/композиције...?

Blah, to je pitanje za milion dolara... :D
Zavisi kakav te zvuk zanima.
-Ako hoćeš stariji techno, da vidiš kako je sve to počelo, imaš trojicu velikih: Juan Atkins (aka. Model 500), Derrick May (aka. Rhythim is Rhythim) i Kevin Saunderson (Nastupao i kao Inner City)
-Malo kasnije na scenu dolaze velikani koji i danas ljuljaju klubove i postavljaju standarde. Prvi među njima je sigurno Jeff Mills (The Bells od njega je jedna od najprepoznatljivijih techno stvari u istoriji techna). On je prilično jak i sirov.
-Ako hoćeš malo tišu muziku, sa puno detalja, zvukova, a manje glasnog basa onda je minimal techno prava stvar. To je moj ominjeni pravac. U tom slučaju svakako potraži Richie Hawtin-a, Ricardo Villalobos-a, Booka Shade...

Ovo su samo neke smernice. Kada bih ti počeo pisati čega sve ima trebalo bi mi 5 stranica samo da ti objasnim razliku između osnovnih žanrova :lol:

Evo ti par linkova za setove, pa ako si zaista raspoložen...:

Jeff Mills
http://archiv.to/?Module=Details&HashID=FILE472F37A3C73C6

Richie Hawtin
http://uploaded.to/?id=4xrqu0

Ako ti još bude šta zanimalo javi. Ako preslušaš oba seta javi mi koji ti se više sviđa, pa ćemo da skontamo nešto... :D

Немам појма шта ме занима :D крнем све што имам у плејлисту, па шта је добро остаје, ово остало, напоље... Тако да скидам обе ствари што си дао, чим се заврши Статус Кво. Хвала! :D

Fina biografija...Aj daj msn da mi prebacis te rmx-ove...
Jel imas neki svoj singl?
Na kom programu radis?pozz

nemam svoj singl,trenutno pregovaram sa Universalom i Sonyjem oko ugovora, tako da u najboljem slucaju moze nesto da se ocekuje na prolece...imas 4 linka za free pesme na profilu, a ove iz playera nisu za download :)

Ma ja sam pokusao da mu promenim misljenje o dj-evima jel ima potpuno pogresno misljenje...Ali izgleda da nisam uspeo...
Isto je i kod mene...Dosta radim kuci sa muzikom ali nemam jos plateznih sredstava da se rasirim...
Koju vrstu najvise gotivis?
Jel radis nesto samostalno kuci sa muzikom?
pozdrav

Druze ne dozvoli da polusvet dobija paznju tvojih reci i vremena!!!Danas svako sebe naziva dj-em..Ima milion konobara koji rade vece za recimo 10-20e,a dj uzme 200-300...i onda pomenuti kaze mogu i ja da pustam muziku,imam kod kuce 2 cd-a...:idea:
Ako je neka klinka bila sa ''losim'' dj-em pisace ovde svasta..ne daj se isprovocirati..poz..;)

Druze ne dozvoli da polusvet dobija paznju tvojih reci i vremena!!!Danas svako sebe naziva dj-em..Ima milion konobara koji rade vece za recimo 10-20e,a dj uzme 200-300...i onda pomenuti kaze mogu i ja da pustam muziku,imam kod kuce 2 cd-a...:idea:
Ako je neka klinka bila sa ''losim'' dj-em pisace ovde svasta..ne daj se isprovocirati..poz..;)

Zahvaljujem na podrsci;)
Al kao sto sam rekao hocu na ovom mestu da pokazem pravu sliku dj-eva...To nije samo pustis 2 pesme i kao super...To je umetnost, ne moze to svako...
Sve u svemu hvala...
Jel imas iskustva u DJ-ingu?

Imam..U pravu si da ne moze svako..pokusao sam neke nauciti..sa 2 pesme istog bpm-a i nije im uspelo..svasta..:p..evo i sad se smejem...i nastavljaju oni..ja sam dj..na mene se lepe ribe..

Retko..nesto privatno..ne zelim da ti kvarim,ali ovde bolje da znas ljude koji znaju ljude,nije bitno kako vrtis..i sta..House..zavisi od club-a..bara..tvrdje-mekse..komercijala-retro..15god sam u tome..sad mi lezi bar na plazi..beach,latin,jazzy,percussion house..za svoju dusu..mozda se i trgnem..iz ove''penzije''..:p

Retko..nesto privatno..ne zelim da ti kvarim,ali ovde bolje da znas ljude koji znaju ljude,nije bitno kako vrtis..i sta..House..zavisi od club-a..bara..tvrdje-mekse..komercijala-retro..15god sam u tome..sad mi lezi bar na plazi..beach,latin,jazzy,percussion house..za svoju dusu..mozda se i trgnem..iz ove''penzije''..:p

hehe...skupljas iskustvo i kad jednog dana eksplodiras bice svasta od tebe:-D:-D:-D

Back