NaraYan
Iskusan
- Poruka
- 6.289
@JDBaya
Shta si prepoznao...?
Shta si prepoznao...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...U principu nije bitan softver koji koristis , te price koji je program bolji su u potpunosti zastarele , jer svaki softver ima manje vise istu logiku funkcionisanja .To ti je ona prica cija baba ima vecu karu .Ali ono sto je najbitnije jesu rezultati koji iz toga izlaze ...

Takodjei od Lourent Garniera takodje ,nego ne znam jel su rekli ko ce biti na HNS stejdzu ocel biti bar jedan dan transa ko prosle godine ,to bi valjalo bas
![]()
joj ko ce to izdrzati sveE bravo, Garniera sam zaboravio. Kruder i Dorfmeister bi takođe trebali da urade dobar set. Mada bih ja njih dvojicu više voleo slušati u nekoj opuštenijoj atmosferi, a ne sa 20 000 ljudi.

joj ko ce to izdrzati sve
pa da u principu meni nikad rejvovi nisu bili bas za toliko ljudi iako je bilo i dobrih al me pomalo nervira ta guzva treba ti pola sata da odes po pivo ili da pisas ,nekako uvek se bolje provedem na HNS stejdzu i na tim manjim .
pa da a i za to mesto me vezu posebne uspomene posto je tamo bilo par bas kvalitenih zurki i van EXITa mada sve jedno nije bas dovoljno iskoriceno koliko bi moglo posto je taj koji drzi atelje u tunelu i kontrolise to mesto malo opicen kao i svaki umetnik :rolleyes: ako bude jedan dan transa ko prosle godine bice superApsolutno! HNS ima sjajnu lokaciju, nije gužva, a atmosfera je maksimalno naelektrisana. Nadam se da će biti par imena koja bi se mogla odgledati tamo.

Prvenstveno su mi upali u ushi oni otvoreni hatovi, konkretno od samplova, ali opet kazem, nishta negativno, ja nemam obichaj da koristim gotovo, ali sam iskoristio neke dobro.
Shto se tiche toolova, vec sam napomenuo da treba koristiti vawe editor, po mom receptu, jer ipak neke stvari treba raditi peshke. Preporuchljivi, dobro poznati i masovno korishceni: CoolEditProfessional (sadashnji AdobeAudition, po kupovini Syntrillium Software - a) i Sony - ev SoundForge . . . Preferiram Adobe . . .
@Narayan
Da li si probao Mr.Robots VSTove, imash na Looperman.com