DJ KUTAK...

...U principu nije bitan softver koji koristis , te price koji je program bolji su u potpunosti zastarele , jer svaki softver ima manje vise istu logiku funkcionisanja .To ti je ona prica cija baba ima vecu karu .:mrgreen: Ali ono sto je najbitnije jesu rezultati koji iz toga izlaze ...

Tako nekako...
Zato i ne koristim gabaritne pro alatke...

Samo lagano, uglavnom koristim frutijeve sintove.
Sytrus je super, imash ts404 - super, simsint i wasp su zadovoljavajuci,
trostruki osc je super, koristim i fruit kick... :D
Nije mi sada potrebno vishe od toga...

Prvenstveno su mi upali u ushi oni otvoreni hatovi, konkretno od samplova, ali opet kazem, nishta negativno, ja nemam obichaj da koristim gotovo, ali sam iskoristio neke dobro.
Shto se tiche toolova, vec sam napomenuo da treba koristiti vawe editor, po mom receptu, jer ipak neke stvari treba raditi peshke. Preporuchljivi, dobro poznati i masovno korishceni: CoolEditProfessional (sadashnji AdobeAudition, po kupovini Syntrillium Software - a) i Sony - ev SoundForge . . . Preferiram Adobe . . . :ok::ok::ok:
@Narayan
Da li si probao Mr.Robots VSTove, imash na Looperman.com

E bravo, Garniera sam zaboravio :D. Kruder i Dorfmeister bi takođe trebali da urade dobar set. Mada bih ja njih dvojicu više voleo slušati u nekoj opuštenijoj atmosferi, a ne sa 20 000 ljudi.
joj ko ce to izdrzati sve :mrgreen:
pa da u principu meni nikad rejvovi nisu bili bas za toliko ljudi iako je bilo i dobrih al me pomalo nervira ta guzva treba ti pola sata da odes po pivo ili da pisas ,nekako uvek se bolje provedem na HNS stejdzu i na tim manjim .

joj ko ce to izdrzati sve :mrgreen:
pa da u principu meni nikad rejvovi nisu bili bas za toliko ljudi iako je bilo i dobrih al me pomalo nervira ta guzva treba ti pola sata da odes po pivo ili da pisas ,nekako uvek se bolje provedem na HNS stejdzu i na tim manjim .

Apsolutno! HNS ima sjajnu lokaciju, nije gužva, a atmosfera je maksimalno naelektrisana. Nadam se da će biti par imena koja bi se mogla odgledati tamo.

Apsolutno! HNS ima sjajnu lokaciju, nije gužva, a atmosfera je maksimalno naelektrisana. Nadam se da će biti par imena koja bi se mogla odgledati tamo.
pa da a i za to mesto me vezu posebne uspomene posto je tamo bilo par bas kvalitenih zurki i van EXITa mada sve jedno nije bas dovoljno iskoriceno koliko bi moglo posto je taj koji drzi atelje u tunelu i kontrolise to mesto malo opicen kao i svaki umetnik :rolleyes: ako bude jedan dan transa ko prosle godine bice super:)

Prvenstveno su mi upali u ushi oni otvoreni hatovi, konkretno od samplova, ali opet kazem, nishta negativno, ja nemam obichaj da koristim gotovo, ali sam iskoristio neke dobro.
Shto se tiche toolova, vec sam napomenuo da treba koristiti vawe editor, po mom receptu, jer ipak neke stvari treba raditi peshke. Preporuchljivi, dobro poznati i masovno korishceni: CoolEditProfessional (sadashnji AdobeAudition, po kupovini Syntrillium Software - a) i Sony - ev SoundForge . . . Preferiram Adobe . . . :ok::ok::ok:
@Narayan
Da li si probao Mr.Robots VSTove, imash na Looperman.com

Od drum semplova koristim 90% onih frutijevih pa ih dodatno podesim kako hocu.
Mislim na snerove, clapove, hatove...
Imam i neshto sa strane josh malo.
Inache, sledeci mi je zadatak Ableton, ali cu videti, a CoolEdit je uvek prisutan ali retko paljen. :)
SForge obavezno....

I... naravno da nije negativno :D
Aj zakachi neshto da chujemo. :D

@NaraYan
Shto se tiche samplova, situacija je slichna, Fl-ovi samplovi se u vecini sluchajeva mogu koristiti bez neke potrebe samplovanja novih, ali kad radim trn, ipak radim gotovo sve samplove.
. . . sad sam skinuo i ovo trece, hm, chini mi se kao i drugo, neki electronic zvuk. Uz ovaj drum da se doda i josh neki prateci, bilo bi ritmichno ubitachno . . . :super::super::super:

Ma nije problem remixovati, nebih nishta dodavao, radio bi sve u vec prepoznatljivom ARPEG stilu basova i acid synthova, al' nevredi josh nisam uradio internet, pa nemogu nishta da uploadujem . . . :dash::dash::dash:

Booka Shade: The Sun & The Neon Light (Limited Edition)

CD1:

1. Outskirts
2. Duke
3. Dusty Boots
4. Control Me
5. Solo City
6. Charlotte
7. Numbers [Radio Mix]
8. The Sun & The Neon Light
9. Sweet Lies
10. Karma Car [Album Version]
11. Psychameleon
12. Planetary
13. Comacabana
14. You Don't Know What You Mean to Me (J's Lullaby)

CD2: Mixed by Booka Shade

1. Control Me [Non Vocal Mix]
2. Monkey On My Deck [Studio Version]
3. Dusty Boots [High at Noon Mix]
4. Karma Car [Club Mix]
5. Outskirts [Babelsberg Mix]
6. Sweet Lies [Spotlight Mix]
7. Charlotte [Extended Mix]
8. Redemption [Factory Mix]
9. Numbers [Extended Vocal Mix]
10. Duke [Arrival Mix]
11. You Don't Know What You Mean to Me (J's Lullaby)

http://rapidshare.com/files/1195538...ted_Edition__GPMLCD023_globalnoises.part1.rar

http://rapidshare.com/files/1195505...ted_Edition__GPMLCD023_globalnoises.part2.rar

http://rapidshare.com/files/1195474...ted_Edition__GPMLCD023_globalnoises.part3.rar
---------------------------------------

Ovo je za Dedu, ukoliko već nema :D

Anja Schneider: Beyond the Valley

1. Safari
2. Mole
3. Maki
4. Beyond the Valley
5. Gimlet
6. Cascabel
7. Belize
8. Get Away
9. Little Red Riding Hood
10. Fish at Night

http://rapidshare.com/files/1192881...he_Valley_MOBILEECD005_globalnoises.part1.rar

http://rapidshare.com/files/1192848...he_Valley_MOBILEECD005_globalnoises.part2.rar

Password za oba fajla je globalnoises

Poslednja izmena:
Track list:
1. Apologise (Chillout Remix) 4:13
2. Bad Touch (Techno Remix) 2:48
3. Everytime We Touch (Hi NRG Remix) 3:16
4. Final Countdown (Tribal Remix) 5:30
5. **** Me Hard (Snippet) 0:50
6. Glamorous (Disco House Remix) 4:42
7. Love Is Gone (Bass Remix) 4:09
8. Maria (Bass Remix) 3:15
9. Miracle (Extended Remix) 6:59
10. Now You're Gone (Acoustic Remix) 3:09
11. Piece Of Me (Hard House Remix) 4:35
12. The Way I Are (Dance Remix) 5:38

Link: http://www.zshare.net/download/1117716967d03676/

evo mojih remixa nekih poznatih stvari, a moje originalne produkcije mozete cuti u plejeru na www.myspace.com/calypsodj ...

yahel13.jpg

Yahel%20-%20Something%20To%20Remember.jpg

djyahel.jpg

Ako moze neko da baci link od "Inteligent Life" . . .
Hvala . . .

Imaš za Intelligent life spot na trance.ru već sam negde postovao te linkove . Inače nije flv snimak , već dobar avi.

BTW , Yahela najviše volim zbog tog melodik trensa , ima jako dobrih stvari , mada je dosta propao , čak je počeo i neki haus da radi :dash:

Back