Dizel vs benzin

Ovo na crtežu kao da je golf 8 koji mi je odvratan, sedmica je pun pogodak po dizajnu. Inače su mi odvratni svi ti plinovi i gasovi na koje se ljudi muče godinama da voze. Umesto da naprave hibrid za malim štedljivim benzinskim motorom i elektropogonom barem 100 km oni mrse mooda.

Ovo na crtežu kao da je golf 8 koji mi je odvratan, sedmica je pun pogodak po dizajnu. Inače su mi odvratni svi ti plinovi i gasovi na koje se ljudi muče godinama da voze. Umesto da naprave hibrid za malim štedljivim benzinskim motorom i elektropogonom barem 100 km oni mrse mooda.
Napravili ali ljudi čekaju dok dođe do ove buranije dole koja reciklira konzerve i da kosta 10k €.... e to ce malo da potraje ..Mercedes-Benz GLE 350 de ...na testovima ide 84km cisto na El.. Obzirom da ti to bolje radis od njih tebi bi sigirno isao 120km :)

Poslednja izmena:
Mislim da je dobitna kombinacija plug in hibrid sa benz ili dizel motorom.. Evo zadnjeg testa koliko zaista prelaze cisto na El bez paljenje motora .. Testirali na temperaturi ispod 10°C.. Sto znsci da moze I vise u boljim uslovima ..
Screenshot_20211106-103455_Chrome.jpg

Ovaj Kinez MG EHS je verivatno nainterestniji za Srbiju .. Cena im krece od nekih 27k € sto nije mnogo za tu vrstu automobila.. Nzn koliko je on u Srbiji al nebi trebalo da je skup

Poslednja izmena:
Ovaj Kinez MG EHS je verivatno nainterestniji za Srbiju .. Cena im krece od nekih 27k € sto nije mnogo za tu vrstu automobila.. Nzn koliko je on u Srbiji al nebi trebalo da je skup
Mislim da to u Srbiji uopšte ne može trenutno da se kupi. Nisam video da ga bilo ko prodaje. Ne bih nikad uzimao auto koji se ne može često videwti na ulici. Problem s održavanjem. Sećate se onog Cherry ili tako nekako, isto iz kineske kuhinje. Sve je bilo lepo do prvih kvarova, Ne sećam se kad sam poslednji put to video.

Svi se vrte oko 50 kmh dakle uglavnom teški i neupotrebljivi za uštedu goriva tj neku ekološku svest. Daš 30.000 evra i gledaš stalno gde da puniš.
Jel ti voziš dnevno vise od 60km ? . Ako ne onda se isplat ko razmislja o tim stvarima Po istazivanjima zadovoljava potrebe preko 80% vozaca zato ih i guraju ..Nije za stanove vec za kuce gde moze da se prikljici preko noci

Mislim da to u Srbiji uopšte ne može trenutno da se kupi. Nisam video da ga bilo ko prodaje. Ne bih nikad uzimao auto koji se ne može često videwti na ulici. Problem s održavanjem. Sećate se onog Cherry ili tako nekako, isto iz kineske kuhinje. Sve je bilo lepo do prvih kvarova, Ne sećam se kad sam poslednji put to video.
Izgleda da ima .. Mora biti ako su probili na Zapad onda mora biti svugde..
Screenshot_20211106-132723_Chrome.jpg

Jel ti voziš dnevno vise od 60km ? . Ako ne onda se isplat ko razmislja o tim stvarima Po istazivanjima zadovoljava potrebe preko 80% vozaca zato ih i guraju ..Nije za stanove vec za kuce gde moze da se prikljici preko noci
Ne zadovoljava nikome nikakve potrebe jedino ako imaš kuću i garažu pa ga svaki put dopuniš ili na poslu punjač pa isto dopuniš. U suprotnom je besmislica. Isplati se jedino za gužve kreni stani e tu jedino da se koristi.

problem srbalja je što je naviklo juga da popravlja pa su nastavili i nemačke krševe da popravljaju samo za mnogo veće pare. Poenta je ništa ne popravljati do 200.000 km a to nemac ne može da napravi. Ne kažem da ne umeju nego nemaju tehnologiju za tako nešto jer 20 godina vrte iste motore.

problem srbalja je što je naviklo juga da popravlja pa su nastavili i nemačke krševe da popravljaju samo za mnogo veće pare. Poenta je ništa ne popravljati do 200.000 km a to nemac ne može da napravi. Ne kažem da ne umeju nego nemaju tehnologiju za tako nešto jer 20 godina vrte iste motore.
To sto si ti vozio golfa pre 30 godina, neznam da li si obavesten, ali tehnologija je napredovala, ti verovatno nemas prilike da to vidis jer si okruzen krsevima. Za podsecanje samo, Japan je razvijeni svoju industriju kao i Kina, kradeci inovacije i kopirajuci zapadnu tehnologiju, ukljucujuci auta. kupiti original je uveitis bolje nego kopiju, ali ti to nerazumes jer stalno kupujes jeftine stearin ili to drugi kupuju. Porediti auta koja dolaze u Srbiju sa brendovima je smesno, takva vozila su vec izraubovana, cast izuzecima, i trebaju da sluzi za primer jer pored svoj neodrzavanja i karabudjenja ona i dalje i du. Tesko je videti Svet iz zable perspective.

Back