Dizanje

jel slusate?

  • da, skoro uvek ujutru

  • ne, mislim da je voditeljka kokoska, a voditelj glup

  • a sta je dizanje na b92?

  • ponekad


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
logo.gif
konza!!!
 
Pratila sam ih u sklopu jutranjeg programa na B92
a sada ih i slusam uvek kada idem u prvu smenu
Obavezno me nasmeju,
i samo se pitam:
odakle im inspiracija od ranog jutra...svaki dan
 
Jel slusate tu emisiju na b92?

Ujutru, dok se spremam za posao, upalim TV pa gledam ''TV dizanje'' ... pa izmedju ostalog ima i TV uključenje Gorice i Dragana. Oni su fantastični .... toliko vedri i veseli i toliko lupaju, da ja teksta nemam :D Svako jutro me baš onako oraspolože. Pitam se samo odakle im energija da se.ru od rane zore :lol:
 
Savrseni su!!!! Nagovorila sam i drugaricu da ih slusa, pa se zajedno smejemo njihovim forama...
Da li je neko slusao kada su pustali onaj klip sa likom koji voli dlakave devojke???? Najjace...
 
Ma najjaci su!
Nego, otkud im inspiracija da onoliko lupaju? Ok, govore oni o ozbiljnim temama s vremena na vreme, ali uvek kroz zanimljiv i saljiv nacin.
 
Tri sata zabave,svakog radnog dana na radiju b92 od 06 do 09h,uz simpatican voditeljski duet Goricu Nesovic i Dragana Ilica.Ako ste ranoranilac,radio dizanje je pravi izbor za vas,a ako ste redovn slusaoc kako vam se svidja ova zanimljva emisija?

Gorica i Dragan

195809060946271917c2195458059570_orig.jpg
 
Tri sata zabave,svakog radnog dana na radiju b92 od 06 do 09h,uz simpatican voditeljski duet Goricu Nesovic i Dragana Ilica.Ako ste ranoranilac,radio dizanje je pravi izbor za vas,a ako ste redovn slusaoc kako vam se svidja ova zanimljva emisija?

Gorica i Dragan

195809060946271917c2195458059570_orig.jpg

:super::super::super::super:
Оbozavam ih!
Jutarnji program je, po svojoj strukturi, jedan od termina koji je najteze raditi. Svaka cast majstori!:super::super:
 
hej ja slusam emisliju skoro uvek od kako imam adsl i od kako postoji b92.fm
samo mi jedna stvar nije jasna
kako da skinem emisiju ,da ne moram biti na netu da bi je slusala
ili pak da je mogu preneti na mp3 ....??? znam da moze ali ne znam kako
 
Nedostaje opcija: slušala sam stalno kad sam morala da ustajem u 6, pošto sam radila u firmi u kojoj je radno vreme bilo od 7... sad više ne radim, pa spavam do mile volje, tako da nikad nisam budna kad ide Dizanje. :) E, stvarno je bio užas ustajati tako rano, Dizanje mi je baš pomagalo da se nekako probudim i ustanem, zatim sam nastavljala da ih slušam i na poslu za tih prvih par sati dok sam onako sva još bila ošamućena, pa onda Jutarnji dnevnik u 9, a od pola deset je bila pauza pa bih otipla po neko pecivo i Greenet kafu i onda doručkovala uz Kažiprst, i tek onda bih bila sposobna da nešto tadim. Ali nije bilo radija, verovatno bih zaspala svaki put čim dođem u kancelariju. :p

Baš mi se sviđa što su tako spontani i pričaju o svemu i svačemu na normalan način... jedino su umeli da smore time što su svako jutro puštali iste pesme.
 
Gorica+Dragan=majstori za budjenje :D :D :D obozavam ih!!! Slusam ih na sajtu b92 u popodnevnim casovima kad ujutru ne ustanem...i ako mi uz njih pocne dan-bude to divan i radostan dan :D
A ona najava :hahaha: :rotf: :lol: 'prestanite da buljite u moje noge'... :hahaha:
 

Back
Top