mandrak-21
Aktivan član
- Poruka
- 1.227
jeste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
merkat:Pa tebi je to problem?!?!? Neki ljudi bi sve dali da im se makar jednom dnevno digne.
Eto, meni se dize, da ne lazem, 4 - 5 puta dnevno. I svaki put kad mi se digne, treba jedno 30 minuta da se spusti. A ponekad i duze.
Bato moj, to je dar. Nisam gay niti sam bi, ali imam utisak da kada bi na ulici naisao i na mrtvog konja, mislim da bi i tu jadnu kreaturu mogao da zveknem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mala umetnica:I bre! Sad si me zgadio, ma ti si bolestan!merkat:Pa tebi je to problem?!?!? Neki ljudi bi sve dali da im se makar jednom dnevno digne.
Eto, meni se dize, da ne lazem, 4 - 5 puta dnevno. I svaki put kad mi se digne, treba jedno 30 minuta da se spusti. A ponekad i duze.
Bato moj, to je dar. Nisam gay niti sam bi, ali imam utisak da kada bi na ulici naisao i na mrtvog konja, mislim da bi i tu jadnu kreaturu mogao da zveknem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oprosti Merkat, ali da se nisi ti mozda malo pogresno izrazio?merkat:Mala umetnica:I bre! Sad si me zgadio, ma ti si bolestan!merkat:Pa tebi je to problem?!?!? Neki ljudi bi sve dali da im se makar jednom dnevno digne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa cekaj, nisam ja kriv sto sam rodjen kao jedan mali, napaljeni divljak.![]()
Samo konstatujem da nije lose imati erekciju po ceo dan. Ih, sta bi dao kada bi mogao da imam po 24 casa dignutu k...!!! Pa mislim da bi svaka moja buduca devojka izgubila zelju za seksom sa bilo kojim drugim muskarcem i klanjala bi se samo meni. E, moja umetnice, ti si mene izgleda pogresno razumela.![]()
![]()
![]()