M
malecki
Gost
Momci,da li vam se desava da vam se na ulici iz cista mira digne i da se to vidi u javnosti?Ako ima slucajeva,objasnite zasto?Da li vas napali neka riba (frajer,za ostale), lepa guza...
Wolf:Pa recimo meni po 15-16 puta na dan iz chista mira odjedaredi eto ga a malo me je blam poshto nosim bermude bez gatja ba mogu da nadrljam
Anonymous:i ja isto - nosim samo one klasicne gace tako da kad se digne mogu da pribijem kitu uz stomak ... bokserice - nikako jos onako kad landara mnogo lakse ide u vis nego kad je pribijen..
Lord of Chaos:Slip gatje rule!
Lord of Chaos:Imao sam tih problema ranije, ali sam sada nasao kroj do bola, sve na mestu i sve ok....![]()
E meni se dize iz cista mira pogotovo kada sam premoren neznam zasto neznam sta cu sa njim tj bez da se napalim samo se digne,a ince desi se kada je neka riba do jaja ono kada bi se stopio sa njom tu i sada .malecki:Momci,da li vam se desava da vam se na ulici iz cista mira digne i da se to vidi u javnosti?Ako ima slucajeva,objasnite zasto?Da li vas napali neka riba (frajer,za ostale), lepa guza...
Hmmmmmmmmm:E meni se dize iz cista mira pogotovo kada sam premoren neznam zasto neznam sta cu sa njim tj bez da se napalim samo se digne,a ince desi se kada je neka riba do jaja ono kada bi se stopio sa njom tu i sada .malecki:Momci,da li vam se desava da vam se na ulici iz cista mira digne i da se to vidi u javnosti?Ako ima slucajeva,objasnite zasto?Da li vas napali neka riba (frajer,za ostale), lepa guza...
Devilishgirl:Zivelo dizanje![]()
ne jedi ono sto nije za jelo bez potrebeEna187:Povedi devojku sa sobom pa će ona da ti ga spusti sa velikim zadovoljstvom :wink:
I bre! Sad si me zgadio, ma ti si bolestan!merkat:Pa tebi je to problem?!?!? Neki ljudi bi sve dali da im se makar jednom dnevno digne.
Eto, meni se dize, da ne lazem, 4 - 5 puta dnevno. I svaki put kad mi se digne, treba jedno 30 minuta da se spusti. A ponekad i duze.
Bato moj, to je dar. Nisam gay niti sam bi, ali imam utisak da kada bi na ulici naisao i na mrtvog konja, mislim da bi i tu jadnu kreaturu mogao da zveknem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()