Osmi sam razred i razmislam o tome da upisem srednju skolu za dizajn u beogradu pa me zanima kakvi su profesori, da li je teska skola i koji su opsteobrazovni predmeti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osmi sam razred i razmislam o tome da upisem srednju skolu za dizajn u beogradu pa me zanima kakvi su profesori, da li je teska skola i koji su opsteobrazovni predmeti.
pa, mozda ima samo odredjenu sklonost ka tome ali ne i veliku strast, nesto u svakom slucaju mora da upisheАко те ДИЗАЈН....СТВАРНО занима, ово горе наведено те не би занимало уопште....већ би цртао дан и ноћ, и само би то било на памети, а о наставницима не би ни размишљао....ако је дизајн ТВОЈ ЖИВОТ, шта те брига какви су опште образовни предмети??
pa, mozda ima samo odredjenu sklonost ka tome ali ne i veliku strast, nesto u svakom slucaju mora da upishe
zelim da upisem dizajnersku jer ne volim bas da ucim a dobro mi idu crtanje, slikanje i sl.
odmah se baci na pripremezelim da upisem dizajnersku jer ne volim bas da ucim a dobro mi idu crtanje, slikanje i sl.