Дивна плавуша

• Začetnik teme Začetnik teme milsu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aham nisi..a odma sise pofalila kako si dobra riba koja odbija:lol:elem nema tu nikakvog blama kad se postavis pravo da znas sta oces i da to uvek dobijas..ne dozvoljavas prostor da ona procenjuje postupak i imas spreman odgovor na sve

gde sam rekla da sam dobra?
samo nečim privlačim takve likove... mora da sam "divna"... :lol:

kakav odgovor? ti joj muneš ceduljicu u ruku, ona se okrene, izađe, zgužva, baci. :mrgreen:
ako imaš sreće, praviće se da se ništa nije desilo...

zaboravih da dodam jos neke... natasa molnar kaja anabela bukva bojana golmanka sandra iz modelsa il ona pacenica suncica travica.... sve to poteklo od mine zimonjic iz tatooa i slicnih mesta koje su rasadnici takvih zenskih kreatura koje debili iz medija koriste kao srpsku varijantu uspesnih mladih zena da prze klince kako se postaje "uspesan" ono haj eskort dame de samo cifra igra dalju pricu.... pa kad zafali love za belo il heroin ko onoj debilki kaji trk u dubaiji gde se samo za oral dobija... il kad dodju grcki kosarkasi trk u interkonti koji danas ne radi il hajat.... ma... ko da nisam nista reko :roll:

di odoh s temom o divnoj plavusi iz busa ybt :lol:

ja moram jednostavno da postavim post sa slicne teme ..jes da nije bus al ybg... :lol:

da bi smuvao neku ribu pored milokliznog menjanja farova i davanja znakova i skrivenih poruka izmedju redova vatajuci ih za sise i doope, moras neki put da odvalis neku glupost ili nesto totalno iracionalno da doticna nema vremena da se sabere i da to bude sto konciznije za prvi pristup jer leti zene bas ne mogu mnogo duboko da misle.... npr....

ako lize sladoled.. moze jedan liz?
ako jede nes drugo... moze jedan griz?
ako cita knjigu... da vam okrecem stranice?
ako blene u parkovu prirodu.. 'ocete da trazimo detelinu sa cetiri lista?

ima i naravno kompleksniji i sofisticiraniji pristup...

ako je picnuta i cakum pakum sredjena... isp'o vam je konac na ledjima....i pocnes najslobodnije da ga kobajagi namestas brojeci joj ledjne prsljenove dok ne dodjes do g joj tacke

ako je gradjena ko venera kazes... za ovakvim slabinama mišima bi iz cuga uradio sepuku... tu ce vec da bude tol'ko zbunjena da mozes slobodno da sednes pored nje i pocnes da drvis sam za sebe o japanskoj aristokratiji jer ona ionako nece nish da skonta

ako ima male grudi... dal' ste mozda francuzica... ovo obavezno pitas na francuskom i akcentujes ono r jer to r izaziva polni nadrazaj kod doticne posebno ako je neki vodeni znak

ako ima bujne grudi... da li biste me malo podojili... kez mora da ti bude izuzetno sarmantan sa sva 32 zuba, ako ti neki fali oma zaboravi na ovo

ako je polugola kao sto sad leti sve slikaju sa izbacenim atributima i svrkaju gradom... video sam vam aplikaciju na gacicama... ako kaze ma jeli a koja je, mrtav ozbiljan kazes nemam pojma ali bih je poljubio koliko mi je slatka... moras da budes mrtav ozbiljan kod izgovorenog teksta sa 'ladnim i celicnim pogledom jer ce tad poceti iz cuga da vlazi... ako pocnes da se qerebechish od smeha pisi propalo

a ima i onaj najprostiji, srpski nacin zvani koljacki...

mala, aj' se 'ebemo... ne bi verovali koliko je uspesan ako odokativno odmerite partnerku po meri vam vasoj a ona vam ga odmeri po njenoj... samarcina vam naravno ne gine al' posle njega ide osmeh i crvenilo sa obraza se exspresno spusta nanize kod obatroje

Ха ха, баш сте ме насмејали, ипак, многи говоре о себи и нису ни прочитали шта сам написао. Али ок, мени је требало да се поверим некоме, једноставно нисам могао да задржим све за себе да не бих пук'о.

Када бих могао да је виђам два месеца сваки дан и да знам где могу да је сретнем, то би јасно била друга прича. Овако сам у горем положају него Буздимир Трајковић из оног филма, његова женска је бар живела у истом солитеру. То за цедуљицу ме је тек засмејало, а поготову што се некима стварно дешавало. Када би мени неко тутнуо цедуљу у аутобусу, помислио бих да је глувонем и тражи добротворни прилог. Јооој. Када је реч о правој љубави, онда некако не иде тако на брзака. Када бих јој пришао, остао бих цео дан поред ње, нема шансе да бих је пустио. А онда оде и посао и глава... Како знам да је права љубав, па, ето, мушкарци једноставно знају, а жене им не верују.

Ха ха, баш сте ме насмејали, ипак, многи говоре о себи и нису ни прочитали шта сам написао. Али ок, мени је требало да се поверим некоме, једноставно нисам могао да задржим све за себе да не бих пук'о.

Када бих могао да је виђам два месеца сваки дан и да знам где могу да је сретнем, то би јасно била друга прича. Овако сам у горем положају него Буздимир Трајковић из оног филма, његова женска је бар живела у истом солитеру. То за цедуљицу ме је тек засмејало, а поготову што се некима стварно дешавало. Када би мени неко тутнуо цедуљу у аутобусу, помислио бих да је глувонем и тражи добротворни прилог. Јооој. Када је реч о правој љубави, онда некако не иде тако на брзака. Када бих јој пришао, остао бих цео дан поред ње, нема шансе да бих је пустио. А онда оде и посао и глава... Како знам да је права љубав, па, ето, мушкарци једноставно знају, а жене им не верују.

chiko a koliko ti imas godina? :eek:

Kaда бих јој пришао, остао бих цео дан поред ње, нема шансе да бих је пустио.

Pa jel to nama stiglo proleće ;)? E kad si tako siguran da nema šanse da je pustiš kad je uhvatiš, onda šta te sprečava da je uhvatiš :think:? Umesto što ovde pišeš o tome, pretvori reči u dela :dash:, i plavuša biće tvoja...da...možda...ne...Požuri, posle proleća dodje leto, lepršave haljinice i tako to, tek će tad da te izludi :zper:.

Сад кад се трезвено присетим, сећам се да сам већ био заборавио и на посао, и на колегу, али нисам сишао за њом само зато што су тог јутра у аутобусу били и људи који раде на истом месту где и ја а обично се не возе у то време, све се одиграло толико кратко да нисам имао времена да им објасним да ми се она свиђа и да их зато напуштам, а чинило ми се непристојно да тек тако изађем без поздрава и објашњења. Еј, животе скоте...
:dash::rida:

Сад кад се трезвено присетим, сећам се да сам већ био заборавио и на посао, и на колегу, али нисам сишао за њом само зато што су тог јутра у аутобусу били и људи који раде на истом месту где и ја а обично се не возе у то време, све се одиграло толико кратко да нисам имао времена да им објасним да ми се она свиђа и да их зато напуштам, а чинило ми се непристојно да тек тако изађем без поздрава и објашњења. Еј, животе скоте...
:dash::rida:

Samo reci koji autobus je u pitanju i u koliko sati se vozate, dolazim smesta :metla: da provodadžišem, ne mogu više da te gledam tako tužnog i ucveljenog :(:( . Kolege, ko ih šiša, trebalo je da izletiš iz busa bez objašnjenja...pusti ti kolege, bitnije je da plavojka nema muža, ili ako ima da nije neki nabildani :mafijas: ...

Отприлике једном месечно, ујутру док се возим аутобусом на посао, уђе једна плавуша из снова и изађе након пар станица. То је толико кратко да немам времена да започнем причу, и сваки пут толико желим да сиђем и останем са њом. А онда се сетим да се возим са људима који раде на истом месту где и ја, и да не знам како бих им објаснио зашто сам одједном изашао. Такође, знам да ме колега из ноћне смене нестрпљиво чека да би отишао кући, а следећи аутобус имам тек за пола сата. Плавуша је тако дивна да бих је зграбио и оженио истог тренутка, без обзира што се налазим на дну друштвене лествице и једва преживљавам. Са друге стране она ми изгледа као добростојећа жена која воли да флертује, и плашим се да би ме врло брзо одбацила када би схватила да хоћу да се вежем за њу. Ах, како је разум злочиначка творевина. Разум нас увек кочи, док срце показује прави пут. Како је разум глуп а срце је паметно. Тако бих волео да имам само срце и да немам разум, онда бих већ био са њом, макар ми се људи подсмевали, макар каснио колеги. И ето сада опет цмиздрим и љутим се на себе што нисам искористио прилику. До сад сам је срео свега неколико пута, и не знам ни да ли ћу је више икада видети.

A ja sam mislila da sam ja djete :lol:
Zezam se malo ..
Kad se 'razum' i 'srce' poklope to će biti 'pravi put' .. ;)

Pade mi na pamet priča jednog sada već sredovečnog lekara koji se još nije oženio. Pre nekoliko godina pohađao je neki kurs, i na njemu upoznao devojku koja mu se jako dopala.Izmenili su par rečenica ali on se nije usuđivao da produbi kontakt jer je smatrao da kod nje - tako zgodne i večito u centru muške pažnje - nema šanse.
Jednog dana,međutim,ona je njega pozvala na piće. On se doslovce prepao, jer u novčaniku nije imao skoro ništa ... ali nije hteo da propusti priliku.
Seli su kafić na Trgu Republike; ona je naručila piće,on čašu kisele.
Pitala ga je onako uzgred, gde stanuje. Odgovorio joj je da živi na Bežanijskoj Kosi. Onda ga je, onako uzgred, pitala koliki mu je stan, i da li živi sa nekim. Rekao joj je da je sa majkom i bratom u 70 kvm.
Zatim ga je pitala (onako, uzgred) kojim prevozom će kući. Odgovorio joj je da ide autobusom. "Nemate auto?" začudila se. "A gde radite?"
"Trenutno sam bez posla."
(Propustio je da joj kaže kako će naslediti stan od ujaka, i kako polaže doktorat, te da planira pokretanje sopstvene, privatne prakse.)
"Ah, pa ja sa Vama ovde gubim vreme!" uzviknula je, bacila novčanicu na sto (za svoje piće), ustala i otišla.

Ova priča možda deluje obeshrabrujuće ... Ali, devojka iz opisanog događaja je kliše, prototip nečega što će unesrećiti svakog muškarca.
Vinovnik ove male tragedije toliko se demoralisao, da godinama nije smeo da priđe nijednoj iole zgodnoj (i upadljivijoj) ženskoj osobi.

A koliko je tek tragican muskarac koga ovakav prototip moze inhibirati i demoralisati:cool:

ja moram jednostavno da postavim post sa slicne teme ..jes da nije bus al ybg... :lol:

da bi smuvao neku ribu pored milokliznog menjanja farova i davanja znakova i skrivenih poruka izmedju redova vatajuci ih za sise i doope, moras neki put da odvalis neku glupost ili nesto totalno iracionalno da doticna nema vremena da se sabere i da to bude sto konciznije za prvi pristup jer leti zene bas ne mogu mnogo duboko da misle.... npr....

ako lize sladoled.. moze jedan liz?
ako jede nes drugo... moze jedan griz?
ako cita knjigu... da vam okrecem stranice?
ako blene u parkovu prirodu.. 'ocete da trazimo detelinu sa cetiri lista?

ima i naravno kompleksniji i sofisticiraniji pristup...

ako je picnuta i cakum pakum sredjena... isp'o vam je konac na ledjima....i pocnes najslobodnije da ga kobajagi namestas brojeci joj ledjne prsljenove dok ne dodjes do g joj tacke

ako je gradjena ko venera kazes... za ovakvim slabinama mišima bi iz cuga uradio sepuku... tu ce vec da bude tol'ko zbunjena da mozes slobodno da sednes pored nje i pocnes da drvis sam za sebe o japanskoj aristokratiji jer ona ionako nece nish da skonta

ako ima male grudi... dal' ste mozda francuzica... ovo obavezno pitas na francuskom i akcentujes ono r jer to r izaziva polni nadrazaj kod doticne posebno ako je neki vodeni znak

ako ima bujne grudi... da li biste me malo podojili... kez mora da ti bude izuzetno sarmantan sa sva 32 zuba, ako ti neki fali oma zaboravi na ovo

ako je polugola kao sto sad leti sve slikaju sa izbacenim atributima i svrkaju gradom... video sam vam aplikaciju na gacicama... ako kaze ma jeli a koja je, mrtav ozbiljan kazes nemam pojma ali bih je poljubio koliko mi je slatka... moras da budes mrtav ozbiljan kod izgovorenog teksta sa 'ladnim i celicnim pogledom jer ce tad poceti iz cuga da vlazi... ako pocnes da se qerebechish od smeha pisi propalo

a ima i onaj najprostiji, srpski nacin zvani koljacki...

mala, aj' se 'ebemo... ne bi verovali koliko je uspesan ako odokativno odmerite partnerku po meri vam vasoj a ona vam ga odmeri po njenoj... samarcina vam naravno ne gine al' posle njega ide osmeh i crvenilo sa obraza se exspresno spusta nanize kod obatroje[/QUOTE

ala sam ja plitak tek sad vidim hahaha :P

Отприлике једном месечно, ујутру док се возим аутобусом на посао, уђе једна плавуша из снова и изађе након пар станица. То је толико кратко да немам времена да започнем причу, и сваки пут толико желим да сиђем и останем са њом. А онда се сетим да се возим са људима који раде на истом месту где и ја, и да не знам како бих им објаснио зашто сам одједном изашао. Такође, знам да ме колега из ноћне смене нестрпљиво чека да би отишао кући, а следећи аутобус имам тек за пола сата. Плавуша је тако дивна да бих је зграбио и оженио истог тренутка, без обзира што се налазим на дну друштвене лествице и једва преживљавам. Са друге стране она ми изгледа као добростојећа жена која воли да флертује, и плашим се да би ме врло брзо одбацила када би схватила да хоћу да се вежем за њу. Ах, како је разум злочиначка творевина. Разум нас увек кочи, док срце показује прави пут. Како је разум глуп а срце је паметно. Тако бих волео да имам само срце и да немам разум, онда бих већ био са њом, макар ми се људи подсмевали, макар каснио колеги. И ето сада опет цмиздрим и љутим се на себе што нисам искористио прилику. До сад сам је срео свега неколико пута, и не знам ни да ли ћу је више икада видети.

A ja sam mislila da sam ja djete :lol:
Zezam se malo ..
Kad se 'razum' i 'srce' poklope to će biti 'pravi put' .. ;)
Кад се бели лук накалеми на винову лозу. ;)

Шалим се и ја мало. Дискутабилно. Ја бих се ипак лишио разума, који ће ми, само штете од њега а никакве користи.

Ах, опет сам је срео... И сваки пут кад је видим тако се пресечем и сав се изгубим. Кад бих је сретао чешће, па да могу да се навикнем на њу, онда бих се можда снашао боље. Осећања су прејака, и чежња сваког дана да ли ћу је видети, и нема је, и нема је, и онда одједном, као муња из ведра неба, тако ме погоди. Не умем да савладам толику изненадну ерупцију емоција, а време је кратко да бих стигао да се приберем. Тешко је замислити згодније створење... Јооој, и онда мислим, ово ми служи само да набијем комплекс кривице, јер су врло мали изгледи да ћу ишта урадити, па онда патим цео дан. Пишем ово само да бих ставио себе на стуб срама, лакше је да ме пљују и други, ја немам довољан капацитет да самог себе испљујем колико треба...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back