gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
do 200 km od bg. ima li toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vodopad u Gostilju je okružen šumom i divljinom, može da se nabode i neka kolibica za izdavanjeMožda je samo nekih 30-40 dalje od zadatih 200
![]()
pa moze, sad ako se montiras na neciju njivu ili teren a on se u tom trenutku bas tu nadje mozda nece biti zadovoljan. sto se meni jednom desilo u pola noci kad smo taman digli sator lik nas najurio. a mi josna vrhu planine, teren katastrofa za zabadanje kocica i idi trazi novo mesto. pa smo se kasnije namestili u neku sumu pored puta da bi se posle ispostavilo da je to lovisteUh ja bih to i bas tedoh pitam ono shator dal moz se postavi usput de oces
pa moze, sad ako se montiras na neciju njivu ili teren a on se u tom trenutku bas tu nadje mozda nece biti zadovoljan. sto se meni jednom desilo u pola noci kad smo taman digli sator lik nas najurio. a mi josna vrhu planine, teren katastrofa za zabadanje kocica i idi trazi novo mesto. pa smo se kasnije namestili u neku sumu pored puta da bi se posle ispostavilo da je to lovistesrecom te nije bila sezona
![]()
pa dobro jedini problem je ako taj neko nije zadovoljan posetom. nama se bas potrefilo da je ta suma od nekog dede, a mi pametni nismo razmisljali da je ona kuca tamo malo vise mozda od vlasnika.al smo bili tolko iscrpljeni i ocajni da dignemo sator negde, pa je bilo bacaj ovde, moci ce da se pobodu kocici! mada grci su u globalu teski za saradnju, mozda i nije zaista najbolje resenje. ja sam mislila sledece godine prolece/leto da idem na camino de santiago ali biciklom, i da spavam u hostelima koji su namenjeni za ljude koji idu tom rutom i jako su povoljni....sto se mene tice nemam problem sa koriscenjem prilika udobnog kreveta, ipak je jednostavnije nego podizanje satora, namestanje i spavanje, poste spustanje i pakovanje itd...sator je vise ono....za divljinu bas daleko od civilizacijee zato i pitam..cuo sam da mnogi idu bajsevima do grcke i po evropi..znam da imaju neke mape gde se moze spavati jeftino al opet je sator dozivljaj..mada sve mi se cini da nista od toga ako se ide putem da mora tu negde usput neki sumarak koji je 100% neciji
ériu, mozda nam se ukrste kozje staze ka santjagu u prolece... pre nego sto odem na road 66![]()
a na 200 km od bg-a, ka homolju imas planine, brzake, vodopade, sume... ali bas u divljini, mora neki domorodac da te vodi - on ce i da obavesti komsije da su nesrecni turisti u avanturi na terenu, ako se nesto ne daj boze desi. ja ih znam par, ali nema sansi da se objasni ovako, to su delovi u kojima vise niko ne zivi - ide se kolima do odredjenog mesta a onda imas da pesacis bar dva sata. to su fantasticna sakrivena mesta za koje danas samo neke porodice znaju... i lovci na zakopano blago, naravno![]()