Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Kad smo već kod toga, znaš li kakav je osećaj kad gospođu od jedno 75 godina uvatiš za pićku?uz vazodizolatore i kocku secera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo već kod toga, znaš li kakav je osećaj kad gospođu od jedno 75 godina uvatiš za pićku?uz vazodizolatore i kocku secera
Dojajan?Kad smo već kod toga, znaš li kakav je osećaj kad gospođu od jedno 75 godina uvatiš za pićku?
Možda i to, ali u suštini kao kad daš konju kocku šećera da ti pojede iz ruke.Dojajan?
Kad smo već kod toga, znaš li kakav je osećaj kad gospođu od jedno 75 godina uvatiš za pićku?
Ženske od 84 ...
ne valja. Bolje da odes na onaj svet na nekoj babi................da ti ne bude zao sto odlazis.Odlična ideja ako želiš da te strefi srčka i da tokom seksa sa nekom lepom devojkom odeš na onaj svet.
Nisam ja babojebac kao što si ti.ne valja. Bolje da odes na onaj svet na nekoj babi................da ti ne bude zao sto odlazis.
mislim, bice ti zao kada budes napustao ovaj svet na nekoj mladoj lepotici.Nisam ja babojebac kao što si ti.
Neće biže mi drago što jesam.mislim, bice ti zao kada budes napustao ovaj svet na nekoj mladoj lepotici.
.......sto ostavljas tako uzivanje da kreses to lepo mlado parce?Neće biže mi drago što jesam.
Ćuti licemeru ti kao ne bi?.......sto ostavljas tako uzivanje da kreses to lepo mlado parce?
Ajde bre, pozeleces zbog nju jos 100 godina da pozivis.
Nema divljeg seksa u tim godinama zbog dva razloga;Kako zamišljate divlji sex bez emocija u drugoj polovini sedme decenije života?
Samo nemoj da ste škrti na rečima please
zamisljam da ja imam 65 npr, a on 35 i da mi razgrce kozure sisajuci i trazi gde je pravo mesto da zabode, oznoji se u medjuvremenu kao u najzescem sexu bez klime i lagano lipsava, meni skripe kolena i navigiram ga levim dlanom, dok desnim pokusavam da urolam sise koje su mi blokirale kolena. Zatim shvatimo da je bolje u bazenu, jer ce moja kozura da pluta i decko ce se lakse snaci, on mi toci sampanjac, pliva izmedju mojih grudi, navlaci masku na oci i zaranja, jer ko bi propustio takvu spilju sa blagom-ne mogu dalje, ali ima, ovo je tek uvod.Kako zamišljate divlji sex bez emocija u drugoj polovini sedme decenije života?
Samo nemoj da ste škrti na rečima please
Harpunom ti neutrališe već gnjilu vaginalnu faunu dok mu flora ne smeta jeri se u vodi pretvorila u klizavu sluz koja mu pomaže da se kreće. Masku ne skida ni kad zađe duboko u u suvlji deo pećine.zamisljam da ja imam 65 npr, a on 35 i da mi razgrce kozure sisajuci i trazi gde je pravo mesto da zabode, oznoji se u medjuvremenu kao u najzescem sexu bez klime i lagano lipsava, meni skripe kolena i navigiram ga levim dlanom, dok desnim pokusavam da urolam sise koje su mi blokirale kolena. Zatim shvatimo da je bolje u bazenu, jer ce moja kozura da pluta i decko ce se lakse snaci, on mi toci sampanjac, pliva izmedju mojih grudi, navlaci masku na oci i zaranja, jer ko bi propustio takvu spilju sa blagom-ne mogu dalje, ali ima, ovo je tek uvod.
steta sto ces tad imati 145 godina ))):Harpunom ti neutrališe već gnjilu vaginalnu faunu dok mu flora ne smeta jeri se u vodi pretvorila u klizavu sluz koja mu pomaže da se kreće. Masku ne skida ni kad zađe duboko u u suvlji deo pećine.
Kad?steta sto ces tad imati 145 godina ))):
kad ja budem imala 65
Pa neću ja da ti gnjurim po pićki jeote nego taj od 35.kad ja budem imala 65
joj zato i kazem hebem te coravaPa neću ja da ti gnjurim po pićki jeote nego taj od 35.
ćorava hebi mejoj zato i kazem hebem te corava
Zovi da gledam hihignjurim po pićki
Zovi da gnjurim xixixixixiZovi da gledam hihi