DIVLJE ZIVOTINJE U CIRKUSKIM PREDSTAVAMA-za ili protiv?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Madjionicari koriste cinjenicu da je nasa percepcija ogranicena i selektivna i fasciniraju nas svojim
trikovima. Komicari nas uveseljavaju svojim gegovima, a njima se posebno raduju djeca.
MAÐIONICARI, KOMICARI I SRODNA ZANIMANJA Madjionicari, komicari i srodna zanimanja zabavljaju pub
u cirkusu i na drugim mjestima izvodjenjem razlicitih radnji. Ti poslovi ukljucuju: izvodjenje šala te pricanje
viceva i smiješnih prica; izvodjenje iluzionistickih trikova, trikova hokus-pokus i hipnotickih vještina; izvodjenje
teških i spektakularnih akrobacija te tjelovježbenih i žonglerskih vještina; vježbanje životinja i nastupanje s njima
srodne poslove; nadzor ostalih suradnika. 
Madjionicari, komicari i srodna zanimanja
Grupa zanimanja ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
CA
Zanimanje: CA.34 Klovn
Zanimanje: CA.34 Madjionicar
Zanimanje: CA.34 žongler
Zanimanje: CA.34 Komicar
Zanimanje: CA.34 Kaskader
Zanimanje: CA.34 Artist dreser
Zanimanje: CA.34 Artist
Zanimanje: CA.34 Imitator
:D

:klap:Cirkuske predstave bez zivotinja:super:

To sam vam našao da se malo i vi razveselite.jer će vam u protivnom život proći u zlobi i jedu. Pratio sam i neka druge izjave pojedinih aktivista koje se svode na to "Ti ljudi (koji muče životinje) su takvi gadovi da ih treba pobiti" lepo od aktivista. Baš u duhu nenasilja i tolerancije.

p.s. moderatoru požuri da ovo obrišeš dok neko nije pročitao o vašoj toleranciji.:mrgreen:

To sam vam našao da se malo i vi razveselite.jer će vam u protivnom život proći u zlobi i jedu. Pratio sam i neka druge izjave pojedinih aktivista koje se svode na to "Ti ljudi (koji muče životinje) su takvi gadovi da ih treba pobiti" lepo od aktivista. Baš u duhu nenasilja i tolerancije.

p.s. moderatoru požuri da ovo obrišeš dok neko nije pročitao o vašoj toleranciji.:mrgreen:
:dosadno:Tolerancija je vrlo širok i vrlo, vrlo relativan pojam. :p
:think:Ne znam tačno ko smo to "mi" (samo vidim da sam prozvana), ali neko ko generalizuje i deli ljude na "vi" i "mi" teško bi se mogao zvati "tolerantnim". ;)
No, to to je već neka druga tema. I nije za ovaj Forum. :cao:

Setih se ove priče pa mi se učinila pogodnom za ovu temu

.. Jednoga dana mudri starac je setao peskovitom obalom mora i posmatrao izlazak sunca.
U daljini je video decaka koji sakuplja nesto po pesku i baca u vodu. Prilazeci, shvatio je da decak uzima jednu po jednu morsku zvezde koje je plima nanela na obalu i vraca ih moru.

Starac je upitao decaka sta to radi, a ovaj mu je odgovorio da se sunce dize i da ce zvezde uskoro umreti, ako ih ne vrati u more. ''Ludi decace, odgovori mudrac, ''pogledaj ovu obalu, pruza se u nedogled, sta mislis koliko zvezda mozes da spasis? Kakva je svrha sto ces njih nekoliko vratiti u more?''
Decak ga pogleda, zatim se spusti, uze jos jednu zvazdu i pazljivo je dobaci u talase. ''Ovoj zvezdi nije svejedno,'' rece, i ode do sledece zvezde...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back