R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
Strogo je zabranjen svaki vid promocije, uključujući posredno ili neposredno reklamiranje firmi, sajtova, štampanih izdanja, pojedinaca, proizvoda, usluga i sl. Ukoliko želite da se reklamirate, kliknite ovde. ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obersturmfuehrer:izgleda da je mudrimag na pocetku bio u pravu kada je rekao da su to diletanti...
Blah, blah, blaaaah nepraaavdaaaa... oh cry me a river.MudriMag:Odmah da na pocetku kazem nisam nacionalista nikad bio ! Da me ne shvatite pogresno. Radi se vise - manje o ekonomskom opstanku ali je pitanje POLITICKO. Dakle ja sa bavim web dizajnom ( radim web sajtove ) i pomalo programiram, nemam za sad firmu ali mi je dobro islo poslednjih 7 - 8 godina. naplacivao sam od 200 do 800 Eura sajt u poslednje vreme , zavisi za koga i sta se radi. Pre par meseci pojavila se u Novom sadu
neka firma koja je na sav glas reklamirala izradu web sajtova za 50 do 100 E i to sve sa .Com domenom i hostingom. Ubrzo se ispostavilo da je lik koji je gazda , bas i nije gazda i da su prave gazde ameri.Naravno...Ameri su dali pare pa se on ovde malo zeza.... Opet stara prica koja se ponavlja u svim granama privrede. Dolaze veliki ( Ameri ili neko drugi ) i obaraju cenu do besmisla !!! Naravno oni vide racunicu , ali to UNISTAVA domacu privredu . Nema sanse da bilo ko od nas prezivi radeci normalno . Isto je sa MERKATOROM , METRO-om , ..... Doslo je sada i do ovoga u nasem poslu. ovome MORA da se stane na put i da se odredi minimalna cena nekog proizvoda. NE MOZE se praviti sajt za 5999 din !!!! a hosting i domen davati za dz. ( idite na www.rentasajt.com pa vidite sami ).MORA da se zabrani strancima da investiraju svoje pare u nasu privredu ako to steti nasim privrednicima. Iako sam mislio da otvorim radnju i prijavim se , ali sad necu iz principa. Ne dam ni dinara drzavi koja ne brani domacu proizvodnju !!! Globalizam SUX.
Moze zato sto su veliki. Industrija cini cuda. Godaddy hosting , .COM domen , veliki stoje iza ovog projekta. Inace sajtovi se rade rucno. Ovo nisu klasicni templejti , nego samo okvirna resenja koja dizajner kasnije modifikuje prema potrebama , dodaje Flash animacije ,video playere i sl, programer dodaje kontakt forme na pr. Primeri na www.rentasajt.com su samo najosnovniji. Inace prave i daleko komplikovanija resenja. ( u ponedeljak plataMudriMag:Ja povlacim sve sto sam rekao u vezi www.rentasajt.com projekta. Izvinjavam se ljudima koji rade i koji se trude da ovom napacenom trzistu pruze kvalitet po pristupacnim cenama. JJa jednostavno u jednom trenutku nisam verovao da je to moguce. Sada vidim da moze. A znam i zasto.
Hammerhead:i brisanje i ban?
Dobrodosao u svet kapitalizma momak...To sto se ti branis da nisi nacionalista nema mnogo veze.Protiv takvih stvari se bore i levicari,a to znaci da strane firme i kompanije angazuju VISE RADNIKA,a manje ih placaju i naravno da ti kao pojedinac protiv svih njih ne mozes.Oni rade efektnije i brze,pa im je zato tolika cena.MudriMag:Odmah da na pocetku kazem nisam nacionalista nikad bio ! Da me ne shvatite pogresno. Radi se vise - manje o ekonomskom opstanku ali je pitanje POLITICKO. Dakle ja sa bavim web dizajnom ( radim web sajtove ) i pomalo programiram, nemam za sad firmu ali mi je dobro islo poslednjih 7 - 8 godina. naplacivao sam od 200 do 800 Eura sajt u poslednje vreme , zavisi za koga i sta se radi. Pre par meseci pojavila se u Novom sadu
neka firma koja je na sav glas reklamirala izradu web sajtova za 50 do 100 E i to sve sa .Com domenom i hostingom. Ubrzo se ispostavilo da je lik koji je gazda , bas i nije gazda i da su prave gazde ameri.Naravno...Ameri su dali pare pa se on ovde malo zeza.... Opet stara prica koja se ponavlja u svim granama privrede. Dolaze veliki ( Ameri ili neko drugi ) i obaraju cenu do besmisla !!! Naravno oni vide racunicu , ali to UNISTAVA domacu privredu . Nema sanse da bilo ko od nas prezivi radeci normalno . Isto je sa MERKATOROM , METRO-om , ..... Doslo je sada i do ovoga u nasem poslu. ovome MORA da se stane na put i da se odredi minimalna cena nekog proizvoda. NE MOZE se praviti sajt za 5999 din !!!! a hosting i domen davati za dz. ( idite na www.rentasajt.com pa vidite sami ).MORA da se zabrani strancima da investiraju svoje pare u nasu privredu ako to steti nasim privrednicima. Iako sam mislio da otvorim radnju i prijavim se , ali sad necu iz principa. Ne dam ni dinara drzavi koja ne brani domacu proizvodnju !!! Globalizam SUX.
Ovo i nije reklama nego zabava sa ovom studentarijom i ostalim dzabalebarosima. Kad im tata ne da kintu onda balave ovde na forumu. Mene ovo uveseljava.Obersturmfuehrer:MudriMagu, kako bi se osecao da prvi rezultat te tvoje firme bude na primer neki blog koji zestoko pljuje po njoj? Ne bi bio problem ni naci nezadovoljne musterije.
A to da su veliki i "ozbiljni" to pricaj nekom drugom, nijedna ozbiljna firma se ne reklamira spamom i to putem foruma...
... а што онда у скоро сваки пост трпаш www.rentakita.com мислим ако се само забављаш?MudriMag:Ovo i nije reklama nego zabava sa ovom studentarijom i ostalim dzabalebarosima. Kad im tata ne da kintu onda balave ovde na forumu. Mene ovo uveseljava.
MudriMag:Ovo i nije reklama nego zabava sa ovom studentarijom i ostalim dzabalebarosima. Kad im tata ne da kintu onda balave ovde na forumu. Mene ovo uveseljava.
MudriMag:Ovo i nije reklama nego zabava sa ovom studentarijom i ostalim dzabalebarosima. Kad im tata ne da kintu onda balave ovde na forumu. Mene ovo uveseljava.
misoni:Pa,gledao je skoro reprizu ''Američkog žigola'',i misli da tako zaradi pare u Srbiji.![]()