Divlja pita...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja sam...

• 100% normalna osoba

• u granicama normale

• povremeno iskacem iz shina, al' se brzo sredim

• iskacem iz shina, tesko se sredim, al' se sredim

• tesko se sredim, al' se obavezno kajem

• bole me uvo da li sam iskocio iz shina

• kazu da sam lud...lazu!

• kazu da sam lud i nenormalan

• lud sam i nenormalan sam

• mama, mene strasno boli glava

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...:lol:..Samo u casovima odmora :p - inace brizljivo negujem konfuziju, vesto je proturajuci umesto sharma, sto ce reci - tesko me je pratiti, al' sracunato 'razoruzavam' pokajnicki negovanom umJetnoscu slusanja bliznjeg svog, te ponekom i promakne cesto mi odsustvo lucida intervala...I tako, svaki sledeci migrenozni kurzshlus (od nezne sedme godine na ovamo) ostavlja sivkaste krivulje blagoslovenim konfuzijom gratis, iz cijeg opusa bi se dala sklepati solidna cirkuska performansa - paralelno pisanije obema rucicama kao hit-numera, primera radi...:D...
...P.S...Zeljno i sa nadom u srcu kibicujem dalji razvoj medicinskih nauka...:wink:

Uhf, što volim qurvicu u srcu, koja je ovo narisala :D :razz:

Ti mislis – znam
Da sam jako dosadan
Ali ne znas – ja kad sam sam
Ja sam sasvim normalan

Ti stojis tu
Gledas me
Sedim cutim ne progovaram
Pitas se znam sta mi je sad
Sto sam tako ukocen
Da li sam lud
Zasto gledam u zid
Pa zar ne znas da bih mogao ja
tako citav dan

a misim normalan...normalan je dan da sedish kod qtje...nije normalno da ulete likovi i odvedu te na rakiju...pa opet...
i ko je normalan medicinski?...svi smo puni nekih frustracija kompexa koje kakvih gadosti...svi poremetjeni i svi odvojeni...vishe od pola nacije je na lekovima za zhivce...pa opet - svi normalni...

izvinte ja kad pogledam sebe vidim se kao normalan...al kad pogledam ljude oko sebe...definitivno nisam normalan...lud chak...

Back