Divlja pita (drugi deo)...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliki ste egoista?

• preko mene gaze

• nemam pojma

• mrzim egoiste

• nisam egoista

• u zdravim dozama

• doziram ga po potrebi

• ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine

• ekstremno veliki

• gazim preko drugih

• nebo je granica

• preko mene gaze

• nemam pojma

• mrzim egoiste

• nisam egoista

• u zdravim dozama

• doziram ga po potrebi

• ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine

• ekstremno veliki

• gazim preko drugih

• nebo je granica

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...podrazumeva da ti nekog gazis. Jel' tako?
Dobro, mozes da mrzis iz potaje, al' opet nije zdravo, sav bes usmeravas ka sebi. E onda izadje, gaze me drugi i ja sebe gazim, takodje! :(

ps. odoh da prilegnem, manta mi se po glavi.

ja iskapirala da je prvo na spisku tipa ja sam ko lebac,svi me gaze i to je to.ego cista nistica.
a samim tim logicno da ne voli egoiste.mrznja je evidentirana velicina i usvojena kao izraz da bi najlakse opisala negodovanje prema sustoj suprotnosti.sve zavisi od tona kojim se izgovori.

Htedoh nesto da napisem, o onda vidim da si se ti uhvatila za mrznju.
Pa, znas kako, mnogo teske reci stavljas u anketu, a ja se drzim ponudjenih odgovora.
Ajde iz pocetka, polako.......ne gaze me (znaci izbrisi moj odgovor, glupo sam odgovorila, i nije da se sad vadim, nego sam malo razmislila).
Nisam bas toliki mazohista, iako umem ponekad sebe da stavim na drugo mesto.
Ali, zanemari rec mrznju, jako retko mrzim, bilo sta ili bilo koga. Ne volim egoiste. Tako bolje? U stvari egoizam kao ljudsku osobinu.

pa da. ja ne mrzim egoiste, naprotiv. Ali me nerviraju i njanjavi i beskompromisni. Zaista mislim da je ljubav prema sebi uslov svih uslova, za bilo kakav uspeh! Kako možeš, ako stojiš na krajevima lanca, da vršiš REALNU procenu bilo čega? Ako se potcenjuješ i qqaš, ondak u stratu odsutajep i ostaje ti gunđanje. Ako se precenjuješ...ih, nažalost to u Srbiji pali :? Taj usmeni marketing, ja sam do yaya itd...i to me nervira, to nemanje mere i pretencioznost.
ma...opušteno :)

Ljubav prema sebi se podrazumeva, naravno. Ali ne i koncentrisanost samo na sebe i svoje potrebe. I zadovoljavanje istih. Sta je sa ljubavlju uopste. Davanjem, a ne samo primanjem i trazenjem. Na to sam mislila, kad kazem kako ne volim egoizam.

Back