Divan si, ali...

Da li su vam nekada rekli ili ste vi rekli "divan / divna si, ali..."

• M, ne

• M, da rekli su mi

• M, da rekao sam

• Z, ne

• Z, da rekla sam

• Z, da rekli su mi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Culi ste verovatno ono "divan si, ali neces hebat".

Moje pitanje vama dame i gospodo, jeste li to nekada rekli nekome (ne bas tim recima, ali kapirate poentu) ili vam je to neko rekao?
Kada, kako, i zasto vam je to neko rekao ili ste to nekom rekli?

Kako reagujete kada vam to neko kaze?

Jes čula sam, al to nikako ne znači da je divan, više je to nekako sarkazam lol

Nisam nikom to rekla, ako mi se ne sviđa ne petljam se i to je to.

Čuj divan :hahaha:

tako i meni niko ni da kaže divan si,da naću jepati to znam
možda zato što sam odvratan i brezobrazan neće ni da me slažu da sam divan:dontunderstand:
a baš sam divan,mama me rodila

- - - - - - - - - -

al neće se kurcika uvlačiti ubulju,pa makar crko

Moje pitanje vama dame i gospodo, jeste li to nekada rekli nekome (ne bas tim recima, ali kapirate poentu) ili vam je to neko rekao?

Nisam rekla, zato što : neće jebat, jer nije divan
A ni ja to nisam čula, jer sam uvek znala da procenim gde imam šansu, a i ja sam super

Bilo je tih situacija... Zaista devojke nisu loše, nema tu priče, dobro, jedna je bila naopaka dodatno, ali prosto mi nisu bile inspirativne... Ne zato što sam ja nešto emotivan tip, ne zato što meni treba ljubav da bih proradio, ali mora bar neka inspiracija, da bar poželim tu neku osobu, inače bi mi krevet bio autobuska stanica...

Rekao jednoj sugrađanki na koju sam slučajno naleteo na letovanju prošle godine, dva-tri dana nakon što se upoznasmo, nešto u smislu - "moraćeš više da se potrudiš ako misliš da ćeš me odvući u krevet?" :lol:, ali to kao foru. Tako da se valjda ne računa. :think:
A ovako - desilo mi se sa jednom drugaricom koja je mislila da joj se nabacujem :andjeo:
Alli bez reči, već samo onako konkludentno - kad forsira ono "drug" ili "prijatelj" u svakoj drugoj rečenici :lol:
Pa reagovao sam tako što sam popričao sa njom i objasnio joj svoje namere.
A ona me šutnula :sad2:

Back