Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ја сам јуче видио да је Зоран Цвијановић уз ДС и поштујем што човјек има своје ставове и може јавно да их изложи, тако да у мојим очима није изгубио лични кредибилитет, али ми се гаде они који дођу на страначке скупове ради сопственог интереса, сликају се и оду.
pitali Cvijanovica a za koga je Mile?A kaze Cvijanovic pa Mile je isto za DS.
A kako to pitaju ga onda Mile je se bori protiv tranzicije a DS je promoter tranizcije?
A Mile kaze pa ako prestane tranzicija protiv cega onda Mile da se bori?
Cisto sumnjam da je ovo istinita informacija. Divac je koliko znam, zaista prijatelj sa Mrkonjicem ali ne verujem da bi se kao inteligantna osoba, blamirao podrzavajuci propalu partiju kao sto je SPS, pogotovo ne za neke sitne pare (a novca bar Divac ima dovoljno).
Dakle prazna prica, a Divca izuzetno cenim i kao kosarkasa i kao coveka.
.....
Ne chitam kurir.
Dovoljno je pratiti kako se ponashao posle i za vreme kosharkashke karijere,pa nek sam svako izvede svoj zakljuchak-gde god je bilo para tu se muvao,kad je para nestalo odlazio je uz neku prichicu kako ga drzava sabotira..itd.
zao mi sto Divac ovo ne cita.....
on i ne sanja kako bi se mogao slatko nasmejati.....
covek je unovcio svoje sportsko umece i jednostavno ima pravo da radi sta hoce i gde hoce....
koliko vredite Vi sto mu prebrojavate zaradjene novce....i skenirate emocije ????
samo smatram da treba dozvoliti svakom ponaosob da se opredeli i pronadje po sopstvenom izboru...
cenim da je Divac dokazao privrzenost svom narodu i dalje, smatram da je vise nego sumnjivo prozivati ga po tom pitanju.