Distribucija lampi -kako

Plasiranje sobnih lampi

• Izrada neformalno i distribucija preko registrovane firme

• Registrovanje firme i samostalna distribucija po maloprodajama

• Registrovanje firme i dostribucija preko posrednika (marketinske kuce, distributera ...)

• Ni jedno od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

jovans

Zainteresovan član
Poruka
437
Zanima me kako mogu da plasiram razne sobne lampe (sopstvena proizvodnja) ? Problem je u tome sto nisam registrovan, tj. nemam registrovanu radnju ili firmu ili sl.
Mozda preko neke firme koja ima neku proizvodnju I moze da napravi izlaz proizvoda (papiroloski) I da se preko nje plasira veleprodajama I maloprodajama ? Sta mislite I da li postoji takav neko ovde na netu ?
Ima li neko neki drugaciji predlog ?

registruj sopstveno preduzece.
taj neko ce normalno za takvu uslugu da ti trazi procenat, sto ce tebi da smanji zaradu i poveca maloprodajnu cenu, a samim tim i mogucnost veceg plasmana.
ko ne plati na mostu, platice na cupriji.
kad je vec tako - ako si ozbiljno resio da siris proizvonju, radi to u okviru sopstvene firme.

Ne prijavljuj ništa ako nećeš da radiš za državu...tebi će ostajati deseti deo a ostalo njima..!

pa kako mislis ti da promenis status koji si upisao pored svog nicka, ako on ne registruje sopstvenu firmu?:roll:

ne kazem da su dazbine male..svima su opterecenje, ali ako hoces da poslujes i zaradis - moras i porez da platis.
a druga varijanta je da radi plasman preko necije vec registrovane firme..
zasto bi bilo ko plasirao njegov proizvod ukoliko nema interesa u tom poslu?
na kraju dobije = isti troskovi ce mu biti, bilo da radi preko necije ili registruje svoju firmu.
plus, ako registruje svoju bice za godinu dana u mogucnosti da preko iste firme dobije i neki kredit npr..

Najveci problem je u tome sto nemam objekat koji bi prijavio a u kojem bi se obavljala proizvodnja.

Ima takvih firmi puno, znam neke koji su svercovali iz turske krpe, rezervne delove a preko neke firme su pravili ulaz, za prodaju preko racuna, naravno to se naplacuje i redovna veca kolicina..... ali je nelegalno, tako da nije mesto za ovu temu, pa se raspitaj, :think:mozda neko u komsiluku nesto svercuje odatle, a ima butik, radnju za rezervne delove, velerodaju, (da si kinez to bi ti kinezi odradili) ali u uvoj srbiji samo mi nemamo nikakva prava :bye:...

Back