Disney upropastava decu!

onaj bolesnik na kraju je najbolji.. Najgora stvar na svetu je religija. Isti taj retard je zaboravio da napomene da je inkvizicija kriva za smrt stotina hiljada ljudi...

Inace, najbolja stvar mi je onaj dildo... a tek lady in red, o boze koja glupost. da je u providnoj beloj haljini onda bi bila drolja, ovako, mogu da se kladim da je Jessica rabbit kriva sto je 99% klinaca koji su gledali crtani postali muskarci a ne jedan procenat gay populacije...

Očigledan uticaj diznijevih & ostalih crtaća se ogleda u par tupavih do zatupastih odgovora ovde na temi, al nisu za krivljenje tvorci tupavih postova, već crtaći :lol:...i izloženost istima od malih nogu :lol:

Diznijevi crtaći odavno podsvesno fleširaju dečije mozgove pojmom seksa, i na taj način ih spremaju da u pubertetskoj dobi preuzmu bilo koji šablon ili obrazac ponuđenog, uglavnom nakaradnog, shvatanja seksa i seksualnog ponašanja. A seks sve prodaje... Naš mozak registruje svaki utisak, a ne samo one kojih smo mi svesni u datom trenutku, i sve ostaje trajno zapisano u mozgu do njegove fizičke smrti.

littlemermaida.jpg

na ovom divnom šarenom plakatu ima jedan (središnji) detalj na ovom kao zlatnom dvorcu, tačno između glava neptuna i ursule...

ko ne može da uoči svesno ( a podsvesno već jeste :lol: ), evo tog detalja izdvojenog :lol:
littlemermaid.jpg

lion king...lav simba legne na ivicu stene, i digne se oblačić prašine, koji se preseli na ''nebo'' i formira neke interesantne oblike :lol:

lionkg1.jpg

lionkg2.jpg

lionkg3.jpg

lionkg4.jpg

i ta četiri kadra spojena zajedno :lol:
lionani.gif

Evo anđeoskog čika Volta sa oreolom od 12 junaka, i on trinaesti :lol:
haloo.jpg

Većina ljudi nema pojma da Volt Dizni (provereni pedofil i satanista) nije nacrtao nijedan svoj crtać, sve su drugi odradili, ali po njegovim instrukcijama. On nije imao vremena za crtanje, jer je bio prezauzet članstvom u DeMolay International, koji je ranije nosio ime Order of DeMolay (bratstvo mladih muškaraca od 12-21 godine :lol: )...koga interesuje, može i da se raspita ko je bio Jacques DeMolay po kojem je red dobio ime :lol:
demolm4da249a.jpg

...a šestice samo sevaju :lol:
l0e38f0b132ee4029b7434a.jpg

detalj iz diznilenda...
disneylandk.jpg

...pa malo donjeg veša za dečicu, za sećanje na detinjstvo sa omiljenim junacima :lol:
080429cbdisneyexxl.jpg

est1923.jpg

kad ste mali vozite se bezbrižno..
DonaldDuckRide.jpg

a kad porastete, onda vas ponekad spiče fleševi iz detinjstva :lol:
donalde.jpg

pa hana montana...(it won't lick itself :lol: )
hannap.jpg

pošto je bilo pomena džesike rebit...red je da prikažemo njene niske strasti u četiri kadra :lol:(jedna sekunda ima 25 kadrova u PAL sistemu, a 29,97 u NTSC sistemu)
jrabbit1.jpg

jrabbit2.jpg

jrabbit3.jpg

jrabbit4.jpg

...a oni klinci koji su postali gay, sigurno su puno gledali super mario bros :lol:
super-mario-galaxy-urmrgay.jpg

kada pročitate slova koja imaju zvezdicu na sebi, dobijate - U R MR GAY :lol:

...a sve su ovo samo nasumični fragmenti perverzija raznih koje se provlače kroz različite dečije sadržaje...

ok, razumem da slike utiču na našu podsvest, ali reči poput sex, u r mr gay, broj 666 ne mogu uticati na decu ako ona nisu(a nisu sigurno) svesna njihovog značenja... ko zna koliko je ljudi odraslo uz diznijeve crtaće i mikijev zabavnik, pa ne vidim da im nešto fali... inače sve te slike i klipovi mogu biti čista montaža...

ok, razumem da slike utiču na našu podsvest, ali reči poput sex, u r mr gay, broj 666 ne mogu uticati na decu ako ona nisu(a nisu sigurno) svesna njihovog značenja... ko zna koliko je ljudi odraslo uz diznijeve crtaće i mikijev zabavnik, pa ne vidim da im nešto fali... inače sve te slike i klipovi mogu biti čista montaža...

možeš da racionalizuješ to sebi kako želiš :lol:. Činjenica da deca u toj dobi nisu svesna pomenutog ne menja činjenicu da im se sve to intenzivno utiskuje u podsvest, a od daljeg životnog razvoja zavisi kada i u kojoj meri će se odvijati aktivacije utisnutog. Ne fali ljudima odraslim uz diznija ništa, to je tačno, samo lakše fafaju ponuđenu sliku seksa, kao i sve što se prodaje preko seksa. Sve te slike i klipovi i jesu montaža, unutar crtanih filmova :lol:
Negde su neki (mislim) francuski ''naučnici'' poveli priču o homofobičnosti diznijevih crtaća, sa naglaskom da se u tim crtanima neprestano forsira heteroseksualna ljubav :lol:

Subliminalne sugestije imaju kratki, privremeni efekat i to u najboljem slucaju, te s tim prica da ljudski mozak upija informacije kao sundjer je besmislena, obican mit, mozes i sam da procitas vise o tome i na wikipediji. Sve ostalo je ili cista slucajnost ili sala (ili ogorcenost). :P Sale nisu bas retke, dizajneri i artisti umeju ponekad namerno da odrade suptilne detalje.

Poslednja izmena:
Ovo su napravili isti oni pacenici sto su uradili i Digitalnog andjela. Sve u svemu gomila baljezgarija, i jos ubace ovu zlocestu muziku. Ako cemo da teramo mak na konac skoro u svemu se moze naci aluzija na sex, svaki predmet moze liciti na falus itd.

Ovo su napravili isti oni pacenici sto su uradili i Digitalnog andjela. Sve u svemu gomila baljezgarija, i jos ubace ovu zlocestu muziku. Ako cemo da teramo mak na konac skoro u svemu se moze naci aluzija na sex, svaki predmet moze liciti na falus itd.

Gledao sam digitalnog anđela i smatram da tu ima dosta istine,ali ima mongo i glupih slučajnosti.Takođe i u ovom videu na početku,ali su mi najvećul pažnju privukle slike one tri šestice i ono za super mario galxy.Imam tu igricu i to sam i ranije primetio,ali nisam odmah shvatio.

Poslednja izmena:

Back