Diskus hernija L4 i L5

Ima tu jos vecih problema od paralisanosti,sto ziv covek ne moze da podnese.Veruj mi zavijam od bolova punih 20 godina,zbog kicme,vratnog i lumbalnog dela,ali kada sam porazgovarao sa jednim ortopedom hirurgom,koji mi je objasnio,propratne mogucnosti nezeljenih pojava.Neka boli dok srce ne pukne.
A kad joj ( njoj) srce pukne?
Kod svake hirurske intervencije postoji rizik, od kud ti , koji si imao nekoliko teskih operacija na kicmi da savetujes
nekome da je bolje da mu pukne srce?

Da, mislila sam da si isao na neke silne operacije. NIsu ti predlagali, ili si sam tako odlucio?
Predlagali su,ali nisu garantovali nista dobro,jer su trebali da da rade implantate od L1 do S1.Posle razgovora sa Ortopedom hirurgom,koji mi je dao savet da to ne radim,jer je malo procenata uspesnosti te operacije.Ima tu jos razloga,ali treba mnogo da se pise,a vec sam to pisao par puta.

Predlagali su,ali nisu garantovali nista dobro,jer su trebali da da rade implantate od L1 do S1.Posle razgovora sa Ortopedom hirurgom,koji mi je dao savet da to ne radim,jer je malo procenata uspesnosti te operacije.Ima tu jos razloga,ali treba mnogo da se pise,a vec sam to pisao par puta.
Ono sto je dobro je da medicina napreduje ,treba biti u toku

ja ti zelim sve najbolje

Back