diskrecija zagarantovana 5

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...........................................
ona se posle nekoliko godina udala za mladica dve godine starijeg od nje..
prva godina je bila idealna..usledilo je vencanje, pa rodjenje sina, a onda on pokazuje svoju pravu prirodu..
skoro da nije prosao dan, a da joj nije preseo..
prgav, impulsivan samo je trazio razlog za svadju..
rucak koji bi mu sa strepnjom postavila na sto cesce je zavrsavao na podu sa polomljenim tanjirima, nego u njegovom stomaku..
samo zato sto su ziveli u kuci njenog oca nije se usudio da podigne ruku na nju..
a hteo je..
zivot kakav se ne zeli ni najgorem neprijatelju..............................

ne znam..
on nije najgori na svetu, ali njen zivot sa njim nije idealan..
da je ona neko ko je sposoban da stvari sece na takav nacin i odluke donosi samostalno ne bi bila 50 godina tu gde je..

Nije najgori na svetu :think:
Pa nije .... ne zavrsava ONA svako vece na podu sa polomljenim rebrima , nosem ili slicno ... ima SRECU pa su to SAMO tanjiri
Da Bog da da pozive njeni roditelji jakoooo dugo .... ko zna sta ce se desavati kad njih vise ne bude :(
Imam utisak da ona i ne bi znala i da moze , da bude sretna .
Navikla je od malena da drugi razmisljaju za nju i sve prihvata kao neki usud pa kako god joj bude , to je ono sto joj sleduje od zivota .

Svi smo mi imali po neku priliku u zivotu koju nismo iskoristili ... dali zato sto je nismo prepoznali ili smo mislili u tom trenutku da nam ipak sleduje bolje ili zato sto nam je druga opcija biti sam, tada izgledala mnogo bolje nego biti posto poto sa nekim ............ varijacija je milion .
Kako god , odluke smo donosili sami bez obzira sto neko moze da pokusa da prebaci krivicu za neuspeh na nekog drugog , bliznjeg ili daljeg

Takva je kakva je ..... da je prepoznala da je muz maltretira i da se taj odnos jakooo razlikuje od onog sto se kao naziva Normalnim ... valda bi se nesto u njoj pobunilo i preduzela bi neke korake .
Nismo svi isti
I meni se okrece zeludac kad cujem da prijateljica svaki bogovetni dan od svoje male plate kupuje muzu dvolitru piva da bi imao da sljoka posle posla jer je kao nervozan ''al on se nikad ne napije od toga , sta ti je '' , ne daje kintu u kucu ni za decu a ona salta sa karticama i cekovima i pozajmicama i kad u nekim momentima se pozali a ja prospem svu zuc po njemu .... znas sta se desava ....istog sekunda ga brani !!
Naucila sam da zacepim usta ali sam i njoj zabranila da me truje sa pricama o njemu
Ima ljudi koji bolesno uzivaju u svom nesretnom zivotu ... ko zna ... mozda misli da kaznjava tako svoje roditelje koji su je tada usmerili da donese takvu odluku

Nije najgori na svetu :think:
Pa nije .... ne zavrsava ONA svako vece na podu sa polomljenim rebrima , nosem ili slicno ... ima SRECU pa su to SAMO tanjiri
Da Bog da da pozive njeni roditelji jakoooo dugo .... ko zna sta ce se desavati kad njih vise ne bude :(
Imam utisak da ona i ne bi znala i da moze , da bude sretna .
Navikla je od malena da drugi razmisljaju za nju i sve prihvata kao neki usud pa kako god joj bude , to je ono sto joj sleduje od zivota .

Svi smo mi imali po neku priliku u zivotu koju nismo iskoristili ... dali zato sto je nismo prepoznali ili smo mislili u tom trenutku da nam ipak sleduje bolje ili zato sto nam je druga opcija biti sam, tada izgledala mnogo bolje nego biti posto poto sa nekim ............ varijacija je milion .
Kako god , odluke smo donosili sami bez obzira sto neko moze da pokusa da prebaci krivicu za neuspeh na nekog drugog , bliznjeg ili daljeg

Takva je kakva je ..... da je prepoznala da je muz maltretira i da se taj odnos jakooo razlikuje od onog sto se kao naziva Normalnim ... valda bi se nesto u njoj pobunilo i preduzela bi neke korake .
Nismo svi isti
I meni se okrece zeludac kad cujem da prijateljica svaki bogovetni dan od svoje male plate kupuje muzu dvolitru piva da bi imao da sljoka posle posla jer je kao nervozan ''al on se nikad ne napije od toga , sta ti je '' , ne daje kintu u kucu ni za decu a ona salta sa karticama i cekovima i pozajmicama i kad u nekim momentima se pozali a ja prospem svu zuc po njemu .... znas sta se desava ....istog sekunda ga brani !!
Naucila sam da zacepim usta ali sam i njoj zabranila da me truje sa pricama o njemu
Ima ljudi koji bolesno uzivaju u svom nesretnom zivotu ... ko zna ... mozda misli da kaznjava tako svoje roditelje koji su je tada usmerili da donese takvu odluku

da posotji agresija za nijansu veca od ove sa kojom zivi - mozda bi i odreagovala..
znam po pricama koje cujme da prilican broj porodica funkcionise na oakav nacin i kad se usudis da pricu prokomenatrises u pravcu - zasto tu nesto ne promene, dobijes odgovor u smislu da li ja znam sta je porodica i brak i da su se ljudi razvode zbog svakog samara i prekog pogleda onda niko u braku ne bi ostao..
neki smatraju da potpisao mora da bude do kraja zivota bez obzira sto taj brak od braka nema ni b u sebi..
za neke je zivotni neuspeh ne ostati i ne sakupiti godine staza na jednj gomili..neko ne zna gde bi, kad bi izasao iz onoga sto ne valja..
obicno je u takvim odnosima (ima slucajeva gde su muskarci ugrozena strana) toja osobi licnost unistena do nivoa da ne ume dalje sama..

Back