diskrecija zagarantovana 3

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Смоквичица
А да имају по 4 банке, рекао би, ма маторке, шта ти је ;)
Ћути, боље да их вози него да се трка са њима.
Мој отац се, матор човек, тркао са једном комшиницом свако јутро. У 7 ујутру обоје турирају машине, креће шкрипа кочница и трка, радили у истом правцу..
Никад нису рекли једно другоме добро јутро, то је био само тај ривалитет кад седну у ауто. Страшно га је неривирало како добро и брзо вози, изгледа боље од њега.

pa jel je nekad stigao:zper:

pa jel je nekad stigao:zper:
Бемлига дал је стиго ил јој ноге диго... Сећам се да је он те трке знао да препричава, као, нема је ујутру, недостаје му, кад одјеном искаче њен ауто из попречне улице. Сад си ме навела, има ту секса, боље од зорЊАКА..
Немам таква искуства. Не волим ни да ми нешто много седе по колима млађане колегинице, могу седиште да испрљају, остане неки траг, пудријера, минџушица и томе слично.. :per: А на крузерима нисам био сезонски радник..тропа :(

on u srednjim godinama..
razveden, roditeljski ostvaren..svoje dete voli i tu je za njega, mada se nije nesto posebno polomio u podizanju..
ona trideset tri godine mladja od njega..
vezala ih je identicna profesionalna orijantacija..
malo vremena je proslo pre nego sto su im se razvile emocije..
iako intelektualci i zive u urbanoj sredini, svoj odnos su u pocetku drzali pod malogradjanskim stegama..
on ima neverovatnu energiju, ona ima privlacan sarm..
on nije tip svalera osvajaca, ona nije tip sponzoruse..od njegovog deteta je starija samo tri godine..
pod takvim pritiskom su opstali su jedva godinu dana..

a onda je ona izabrala da ode na kruzer i da se posle isteka 6 meseci vrati i ili zapecati pricu ili nadgradi ono sto su imali..
sledece nedelje istice 6 meseci..
emocije se nisu ugasile, ali ..

Zbilja, kaj god...

on u srednjim godinama..
razveden, roditeljski ostvaren..svoje dete voli i tu je za njega, mada se nije nesto posebno polomio u podizanju..
iako intelektualci i zive u urbanoj sredini, svoj odnos su u pocetku drzali pod malogradjanskim stegama..
on nije tip svalera osvajaca, ona nije tip sponzoruse..od njegovog deteta je starija samo tri godine..

a onda je ona izabrala da ode na kruzer i da se posle isteka 6 meseci vrati i ili zapecati pricu ili nadgradi ono sto su imali..

Dive, јави следеће недеље исход. :lol:
Из моје перспективе, превелика разлика у годинама.
Али ако постоје објективни услови за везу, зашто јој се не препустити?

on u srednjim godinama..

Prevelika razlika u godinama.Moze joj otac biti.

Ja sve nešto kontam da ovo nisu od onih tema za rešavanje problema i deljenje saveta, a na koje forum toliko navikao da nume drugačije da odgovara....

hornoxe.com_picdump212_090-5hd_2X9L69rWi_xD3_IrNmo.jpg

ja znam za takav slucaj i niko ih nije opleo samo mu je moj tata kad je upoznao njenu majku rekao da mu se cini da mu ona vise pristaje ali se on nije naljutio ...posle toga su mu zajedno kupili neke cipele... mama kad su dolazili sa tom novom se samo upoznala, bila i njegova bivsa zena sa kojom ima zajednicke uspomene pa ovu novu nije ni videla al je i ona dobila lep poklon...meni poslali samo mocart kugle a najvise sam se sa njima druzila :D

Back