Disko!

????

• Village People - YMCA

• Rod Stewart - Da Ya Think I'm Sexy

• Michael Jackson - Thriller

• Cher - Strong Enough

• ABBA - Monez, Money

• Spice Girls - Who Do You Think You Are

• Irene Cara - Flashdance

• Boney M - Daddy Cool

• Lepa Fikreta - Mile Voli Disko

• Ivan Gavrilović - 200 na Saaat!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja bi' je znao... majke mi ti kazem... pevali smo je u horu... uz marsala tita... junackoga sina... nas nece ni pakao smest... mi dizemo celo... mi krocimo smelo... i cvrsto mi stiskamo pest... a ja sam tamo is'o zbog jedne devojcice... pa, kao slucajno, sednem pored nje... i onda nastavnica pocne da me vice sto joj smetam i sto joj pricam nesto stalno... a njoj uopste nije smetalo... pitam se sta je sa njom danas? verovatno se udala i postala zena... ili se, mozda, ponekad i seti hora i rileta? pa se nasmeje... a muz, kad je pita: zasto se smejes? a ona mu kaze: a setila sam se nesto... 'el si dao deci supu?

Sad mi zvrndala kao alarm :lol:

Uz marsala Tita, junačkoga sina,
nas neće ni pakao smest.
Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo,
i čvrsto mi stiskamo... :lol: pest!

Rod prastari svi smo, a Goti mi nismo,
Slovenstva smo drevnoga čest.
Ko drukčije kaže, taj kleveće i laže,
i našu osjetiće pest!

Sve prste na ruci, u jedu i muci,
partizanska složila je svijest.
Pa sad, kad nam treba, do sunca do neba,
visoko mi dižemo pest!

e, a secam se, kad smo pevali tad u horu... i kad dodje poslednja strofa... sa prstima na ruci... uvek se najezim... nekako mi izgledala mocno... i sad, dok sam citao... na trenutak su mi misle otisle u to doba... kad su se bombe bacale za nesto u sta se verovalo... kad se grudima islo na bajonete i tako branile nase majke... zene... sestre... nasi domovi... a sad... samo ih sponzoruse zanimaju.. i da brckaju po mobilnim telefonima... i da se zale na sve i svasta... a hteli bii ekstra devojku da imaju... ne ide to tako... e, narode moj... napicu se veceras... igra Partizan... a sutra moram na sud... sta da lazem tamo, pitam se...

Pošto smo na prošlom topiku o nečemu utvrdili da je disko najbolje mesto za jednonoćni (da li ova reč postoji???) seks, sasvim je logično da, kad dve ljudske jedinke pređu na razgibavanje, muzika koja se čuje u WC-u, autu, stanu, bilo gde... bude takođe disko... e, sad, koja od ponuđenih pesama bi vam u tom trenutku najbolje odgovarala?

Village People - YMCA (gay)
Rod Stewart - Da Ya Think I'm Sexy (nesigurni)
Michael Jackson - Thriller (nevini)
Cher - Strong Enough (obrezan)
ABBA - Money, Money (sponzoruša)
Spice Girls - Who Do You Think You Are (mali, ali misli da jej tehničar)
Irene Cara - Flashdance (zar treba objašnjavati???)
Boney M - Daddy Cool (samouvereni)
Lepa Fikreta - Mile Voli Disko Hrani sina pak šalji na vojsku
Ivan Gavrilović - 200 na Saaat! Srbija se umirit nemre!................................................60xGayLjaks

Uh, teško mi je bilo da se odlučim, ali ipak biram Rod Stewart - a. :-D
(šta radi Ivan ovde? :? )

- znaci, kraljevi, dobro sam pros'o... sudiju samo sto nisam rasplakao... salim se... imun je on, verovatno, na te stvari... al' sam zato jedva uspeo da ne prsnem u smeh kad sam us'o u njegovu kancelariju... u pola 8 ujutru... dig'o flasu vode od 2l i pije... i ne prestaje... skoro je celu iskapio... a ja ga u trenutku zamislim kako je sinoc bio u kafani, mrtav pijan... pa sad gasi...

- gasi?

- gasi, gasi... nego sta? ko nije pio vodu ujutru, posle dobrog pijanstva, ne zna kako je ona slatka... a u skoli nas, na primer, uce da je bez ukusa... bez mirisa... to nije bas tako...

(doslo mi da napisem ovako...)

Back