- Poruka
- 1.381
Ja imam samo 3 albuma Boney M-a i još par hitova poput "o la Luna,la Luna","Maria Magdalena",Imagination i još neku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tobra:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Patrick Cowley - Get A Little (6:06)
Patrick Cowley - I Wanna Take You Home (7:38)
Patrick Cowley - Lift Off (8:15)
Patrick Cowley - Megatron Man (9:10)
Patrick Cowley - Menergy (8:32)
Patrick Cowley - Thank God For Music (5:15)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neznam koliko poznaješ ovog izvođača o mjemu netreba puno da se priča, mislim da jedno tri albuma izdao i mogu se naći kod kolekcionara. Imam informaciju da je jedan kolekcionar otkupio prava. Mnogo su mu moćne pesme. Što se tiče razmene pesama uvuk je moguća, ali sam na modemskoj vezi pa ne treba puno pričati o tome. Možemo da se čujemo i da razmenimo diskove.
VELIKI POZDRAV!!!
vnkrca:Posedujem iskljucivo italo-disco muziku (preko 7000) i oko 600 spotova.Veliki sam fan ove vrste muzike pa ako je neko zainteresovan za razmene ili bilo kakve informacije u vezi ove vrste muzike koja je obelezila 80-e neka mi se javi.Inace moj favorit je Mauro Farina koji je radio u grupama Radiorama,Atrium,Alphatown,F.C.F i za mnoge druge izvodjace pod raznim psudonimima bez koga sigurno italo-disco muzika ne bi bila to sto jeste.Pozdrav svim fanovima italo-disco muzike.I T A L O D I S C O R U L L E S
milicaanchy:Obozavam tu pesmu![]()
Van-Helsing:Sinnke - Jel to spisak mp3 ili spotova?
vnkrca:Posedujem iskljucivo italo-disco muziku (preko 7000) i oko 600 spotova.Veliki sam fan ove vrste muzike pa ako je neko zainteresovan za razmene ili bilo kakve informacije u vezi ove vrste muzike koja je obelezila 80-e neka mi se javi.Inace moj favorit je Mauro Farina koji je radio u grupama Radiorama,Atrium,Alphatown,F.C.F i za mnoge druge izvodjace pod raznim psudonimima bez koga sigurno italo-disco muzika ne bi bila to sto jeste.Pozdrav svim fanovima italo-disco muzike.I T A L O D I S C O R U L L E S
vnkrca:Nemozes tako da pricas.Sve je to stvar ukusa.Tamo gde su Farina i Crivellente umesali prste postajali su hitovi.Nisu njih djabe proglasili kraljevima italo-disco muzike.To neznaci da ostali nisu dobri.Nemci i Holandjani imaju malo meksi ritam sto vecini slusalaca vise prija.
Mozda u Hrvatskoj.Ne treba meni da govoris cije su to grupe,slusam ja italo duze od tebe zato sto te licno poznajem.Za tebe mogu da napravim i italo-disco enciklopediju pa da ucis iz nje.Pozdrav i nema ljutnje.sinnke:Nemci i Holandjani imaju meksi ritamdobar si.
Holandezi leteci imaju malo brzi ritam "Made up records" a svabe imaju jak ritam i oni su i dali ozbiljnost toj muzici.
Cije su grupe Latin Lover, Bad Boys Blue, London Boys, Silent Circle, Solid Srangers, Broken Dreams, Mike Mareen, Airplay,Fancy,CC Catch, Blue System, Dance Department,Joy, Cliff Turner, DJ`s Project, Curacao?
Sve svabe, a to je najjaci italo.
Ne kazem imali su talijani dobrih stvari, ali daleko su oni od arijevaca.