ДИРЕКТОРИ ШКОЛА ШТИТЕ НАРКО-ДИЛЕРЕ

Nema to veze sa vlašću, opameti se više i ne gledaj sve kroz političke partije. Nemoj da si dete.

kako nema. pa sto policija ne hapsi te narko dilere vec oni rade sta hoce i kako hoce.

siguran sam da svako zna glavne narko dilere u svom kraju.

vecina tih narko dilera ima zastitu u policiji i niko im nista ne moze.

padaju uglavnom ovi koji su konkurencija ovima sto rade u talu sa ljudima iz policije.

Ako je ovo upuceno meni, potreban je neki opšti cilj, realni plan nekakvog razvoja, nešto što će doneti bar NEKI boljitak, jer je jasno da od agonije sa EU nema ništa i da nikuda ne vodi

Pod boljitkom ne podrazumevam povećanje spoljnog duga od 2000 za 16, 5 milijardi dolara i individualno prezaduživanje u bankama

Ne znam, ja sam pre za rešavanje unutrašnjih problema zbog kojih i ima velikog nezadovoljstva i nemira u narodu. Naravno, ne treba zapustiti spoljna pitanja, ali unutrašnja su po meni prioritetnija. Odatle ide....

kako nema. pa sto policija ne hapsi te narko dilere vec oni rade sta hoce i kako hoce.

padaju uglavnom ovi koji su konkurencija ovima sto rade u talu sa ljudima iz policije.

Zar nismo pričali o direktoru škole?

Ееее,како да не.То је последње на оваквим положајима.
Ако нема залеђину,може да буде и реинкарнација самог Чеде Јовановића,па од посла са "љеба на погаче" неће бити ништа.
А,није тајна да се дрога рапидно проширила и узела замах променом,пре свега друштвеног система,а онда и власти.

Проблем је у малим људима. Да сви родитељи ученика неке школе сачекају директора, позову новинаре и дигну фрку, друга би се песма чула. Али смо од силних политичких проблема толико отупели на оне свакидашње, а животне. Народ постаје малодушан у сусрету са социјалним проблемима. Сви бисмо да решавамо политичке, а живот нас претиче.

Znaci, direktori daju deci drogu da deca piju drogu. Fataj direktora i ispituj iz koje je stranke, samog dilera mozes, a i ne moras da fatas. Ni pod razno ne diraj decicu, jer decica su po defaultu zlatna. Kako mali Perica ministar zamislja prevenciju narkomanije po skolama. 'Bem ti drzavu.
За децу су надлежни родитељи и нико други.
Приче о институцијама,образовању,превенцији су само приче.Све је на родитељима,када су деца у питању.

За децу су надлежни родитељи и нико други.
Приче о институцијама,образовању,превенцији су само приче.Све је на родитељима,када су деца у питању.
Da murija malo zadje po skolskom dvoristu, pronasli bi kod "dece" impresivnu kolekciju hladnog oruzja i jos impresivniju kolekciju opijata. A kol'ko ja kapiram, naoruzanje i gudra spadaju pod nadleznost panduracije, ne roditelja.

Потпуно тачно, то је права "припрема" наше деце за улазак у ЕУ. Овај проблем траје годинама - а сада би неки душебрижници да се бавимо наркоманијом ДОК ДРЖАВУ РАСТУРАЈУ??? :x:x:x

Pa da, raspada se država, hajde da popusti i prema problemu narkomanije.

d026.gif

Back