Direktor EPS Milorad Grčić objavio da rudari traže pismene garancije za radna mesta, moguć i marš na Beograd,

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.605

Direktor EPS Milorad Grčić objavio da rudari traže PISMENE GARANCIJE za radna mesta, moguć i MARŠ NA BEOGRAD,​

2aDk9kpTURBXy9kYzY1NWI2ODUwYjVlZGU0NDJmMjJkYTFjZTE1NDRhMC5qcGeRkwLNAuQAgaEwAQ
FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
Rudari Kolubare i Kostolca traže od predsednika Srbije Aleksandra Vučića pisane garancije da će ih sačuvati od neprijatelja u zemlji i inostranstvu koji žele da zatvore naše rudnike i otmu koru hleba našoj deci ili kreću peške u marš na Beograd i moja je obaveza da to prenesem i predsedniku Vučiću i javnosti.

Poslednji povod za reakciju više od 15.000 rudara EPS-a bio je zahtev poslanice Evropskog parlamenta iz redova Zelenih i glavne lobistkinje za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu Viole fon Kramon da se zatvore rudnici i termoelektrane u Srbiji. Ona je još pre nekoliko dana na susretu sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke, Grigorijem Durićem ukinula Srpsku pravoslavnu crkvu, a sad lažno se predstavljajući kao zaštitnik naroda, traži od Evropske unije da se zatvore Kolubara, Kostolac i Obrenovac.
Rudarski i termo sektor EPS-a obezbeđuje energetsku sigurnost Srbije i to se ponovo pokazalo i dokazalo poslednjih meseci kada je Evropa pogođena najvećom do sada energetskom krizom. Konstantni su pritisci i napadi na rudare i zato su od mene tražili da njihov predsednik pismeno garantuje bezbednost njihovog posla i opstanak njihovih porodica, kao i da se konačno pokaže ko su oni koji rade protiv EPS-a i interesa Srbije.

https://www.blic.rs/biznis/direktor...vna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info

Рио Тинто, марш са Дрине!

Рудари, марш на председништво!!!

Црн је рударски хлеб, а ЕУ, Сорош и Вучић желе да нам отпусте рударе, док се Сава Манојловић и Рокфелер боре против сила зла!!!

Креће (предизборна) кампања и демагогија за ове дисфункционалним можданим вијугама.

Do NG ima da dođe naređenje da se vežu kerovi i da ako neće da slušaju dobiju po brnjici , i to ne samo ove naše pudlice i avlijaneri, već hrtovi šarplaninci, kokeri i slični

Tri Čike su se međusobno izdogovarale on line

Gle čuda ovaj naš je skoro bio kod jednog od tih Čika

Tako da pudlice i avlijaneri vidite šta će te

Do NG ima da dođe naređenje da se vežu kerovi i da ako neće da slušaju dobiju po brnjici , i to ne samo ove naše pudlice i avlijaneri, već hrtovi šarplaninci, kokeri i slični

Tri Čike su se međusobno izdogovarale on line

Gle čuda ovaj naš je skoro bio kod jednog od tih Čika

Tako da pudlice i avlijaneri vidite šta će te

Пре ће бити да је некоме матер отишла у пензију и тиме изгубио свој најважнији ослонац власти. И сад посеже за очајничким потезима, попут овог са рударима, грчевито се држећи за сламку спаса... Односно, оно што дитични мисли да ће бити сламка спаса, а не би ме уопште чудило да то буде онај последњи ексер који се закуцава.

Пре ће бити да је некоме матер отишла у пензију и тиме изгубио свој најважнији ослонац власти. И сад посеже за очајничким потезима, попут овог са рударима, грчевито се држећи за сламку спаса... Односно, оно што дитични мисли да ће бити сламка спаса, а не би ме уопште чудило да то буде онај последњи ексер који се закуцава.

Možda njemu jeste otišla mater u peMziju, ali mater je znala do koje granice može da ide

Videćemo da li materina dece i opet žele da rizikuju i idu na sve ili ništa kao što im je deda išao

Dobro sada imaju podršku komšija jer petlovi možda znaju istoriju ali ne shvataju da je za njih ona prošla

Možda njemu jeste otišla mater u peMziju, ali mater je znala do koje granice može da ide

Videćemo da li materina dece i opet žele da rizikuju i idu na sve ili ništa kao što im je deda išao

Dobro sada imaju podršku komšija jer petlovi možda znaju istoriju ali ne shvataju da je za njih ona prošla

Нема потребе за комшијама јер ова власт уништава Србију на начин на који би им злочинци из ДСР позавидели.

Nista ja ovo ne vidim..
Imam neke tehnicare, znaci elektro , fizicare i tako to u Nemackoj divljini, tj selu....
Svi oni malo malo pa posalju snimak prosirenja kopova lignita a to je najlosiji ugalj u Nemackoj.
Tako da prisile od strane Nemacke ne moze biti na zatvaranje kopova i rudnika, a moze da se poveca broj solarnih celija, a tu ovi nasi pokradu pare kao i za energetsku efikasnost sto su pokrali najverovatnije, jos nemam dokaz da su pare pokradene...

Ima jedna cudna stvar na Srpskom jeziku i narodu..
Kad kazes pare su nenamenski potrosene, ovde ljudi to uopste ne konstatuju...
Totalno im je nevazno tj punovazno zasta tacno je potroseno a ne da li je potroseno za ono za sta je odobreno....Pa koji q onda odlucujemo u sta ce pare da se trose, ako na kraju neko tamo u lancu preusmeri pare na deseto..

Nista ja ovo ne vidim..
Imam neke tehnicare, znaci elektro , fizicare i tako to u Nemackoj divljini, tj selu....
Svi oni malo malo pa posalju snimak prosirenja kopova lignita a to je najlosiji ugalj u Nemackoj.
Tako da prisile od strane Nemacke ne moze biti na zatvaranje kopova i rudnika, a moze da se poveca broj solarnih celija, a tu ovi nasi pokradu pare kao i za energetsku efikasnost sto su pokrali najverovatnije, jos nemam dokaz da su pare pokradene...

Ima jedna cudna stvar na Srpskom jeziku i narodu..
Kad kazes pare su nenamenski potrosene, ovde ljudi to uopste ne konstatuju...
Totalno im je nevazno tj punovazno zasta tacno je potroseno a ne da li je potroseno za ono za sta je odobreno....Pa koji q onda odlucujemo u sta ce pare da se trose, ako na kraju neko tamo u lancu preusmeri pare na deseto..
Idem ja da odspavam jednu partiju

See you on the other side, mein autist!

Direktor EPS Milorad Grčić objavio da rudari traže PISMENE GARANCIJE za radna mesta, moguć i MARŠ NA BEOGRAD,​

2aDk9kpTURBXy9kYzY1NWI2ODUwYjVlZGU0NDJmMjJkYTFjZTE1NDRhMC5qcGeRkwLNAuQAgaEwAQ
Rudari Kolubare i Kostolca traže od predsednika Srbije Aleksandra Vučića pisane garancije da će ih sačuvati od neprijatelja u zemlji i inostranstvu koji žele da zatvore naše rudnike i otmu koru hleba našoj deci ili kreću peške u marš na Beograd i moja je obaveza da to prenesem i predsedniku Vučiću i javnosti.

Poslednji povod za reakciju više od 15.000 rudara EPS-a bio je zahtev poslanice Evropskog parlamenta iz redova Zelenih i glavne lobistkinje za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu Viole fon Kramon da se zatvore rudnici i termoelektrane u Srbiji. Ona je još pre nekoliko dana na susretu sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke, Grigorijem Durićem ukinula Srpsku pravoslavnu crkvu, a sad lažno se predstavljajući kao zaštitnik naroda, traži od Evropske unije da se zatvore Kolubara, Kostolac i Obrenovac.
Rudarski i termo sektor EPS-a obezbeđuje energetsku sigurnost Srbije i to se ponovo pokazalo i dokazalo poslednjih meseci kada je Evropa pogođena najvećom do sada energetskom krizom. Konstantni su pritisci i napadi na rudare i zato su od mene tražili da njihov predsednik pismeno garantuje bezbednost njihovog posla i opstanak njihovih porodica, kao i da se konačno pokaže ko su oni koji rade protiv EPS-a i interesa Srbije.

https://www.blic.rs/biznis/direktor...vna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info

Рио Тинто, марш са Дрине!

Рудари, марш на председништво!!!

Црн је рударски хлеб, а ЕУ, Сорош и Вучић желе да нам отпусте рударе, док се Сава Манојловић и Рокфелер боре против сила зла!!!
nisi ti nesto dobro razumeo,
rekli su da ce vama da naprave sacekusu
kod prvog mosta
i da vas samelju kao litijum

Нема потребе за комшијама јер ова власт уништава Србију на начин на који би им злочинци из ДСР позавидели.

Izvini, brate, ali slabo kapiraš

Ne vrti se politika samo i isključivo oko Srbije i nije njen predsednik glavni i jedini na svetu i da svi o njemu naglabaju ( kao što naglaba većina naših kojima je mozak blokiran, pa bi i drugima ako ništa a on put da blokiraju)

Razmisli malo čiji j deda negde kretao i vratio se omlaćen , a razmisli i koga nazivaju petlovima

Naravno ne očekuje da znaš razlog zašto je njihov deda krenu da uzme šta mu treba , i da li j su ono što nije imao on pre 80+ godina mogli stvoriti njegovi unuci danas

'оће, 'оће.

Видимо се у суботу,

која прва дође.
ne znam, na vasem mestu bih obratila paznju
na ovo upozorenje

Rudari Kolubare i Kostolca traže od predsednika Srbije Aleksandra Vučića pisane garancije da će ih sačuvati od neprijatelja u zemlji i inostranstvu koji žele da zatvore naše rudnike

Pročitavši naslov, ponadao sam se da će rudari opet, kao i onomad, biti taj tas na vagi koji će da promeni stanje na političkoj sceni.

Ali već nakon uvodnog pasusa

nekako mi entuzijazam splasnu i nestade kao da ga nikad ni bilo nije.

Rudari Kolubare i Kostolca traže od predsednika Srbije Aleksandra Vučića pisane garancije da će ih sačuvati od neprijatelja u zemlji i inostranstvu koji žele da zatvore naše rudnike i otmu koru hleba našoj deci ili kreću peške u marš na Beograd
Nisam ni pročitao ovu vest, zapravo.
Čekaj, ovi snsudari vučiću zameraju što nije dovoljno vučić, te da će ga izudarati, ako im ne ispuni želju?

Режим и његови ботови маштају о контрамитингу и моја маленост би волела да га направе јер ће то да им убрза одлазак на ђубриште историје, а многима и на дуге робије.
Uuuu , ono sto malo znas je da je prosli kontramiting prosao bez mnogo zrtava zato sto je neko odradio posao a da nije u sluzbi....
Koga danas zabole tuki da tako nesto odradi?
Sluzba sigurno nece potsticati a nece ni sprecavati sukob ljudi...to je sigurno...
Nije ni prosli put sprecavala , a dovoljno je tri coveka da to odrade, a ima nafilovanih da znaju sta i gde.

Ja nebih da narod pocne da zivi kao navijaci i krimosi....ali to se desava zar ne...

Izvini, brate, ali slabo kapiraš

Ne vrti se politika samo i isključivo oko Srbije i nije njen predsednik glavni i jedini na svetu i da svi o njemu naglabaju ( kao što naglaba većina naših kojima je mozak blokiran, pa bi i drugima ako ništa a on put da blokiraju)

Razmisli malo čiji j deda negde kretao i vratio se omlaćen , a razmisli i koga nazivaju petlovima

Naravno ne očekuje da znaš razlog zašto je njihov deda krenu da uzme šta mu treba , i da li j su ono što nije imao on pre 80+ godina mogli stvoriti njegovi unuci danas

Пишеш без смисла. Посао власти је да државу учини општекорисном ствари. То чини разлику од уређених земаља и Србије. Ова власт је Србију са Балкана преместила у Африку.

Пишеш без смисла. Посао власти је да државу учини општекорисном ствари. То чини разлику од уређених земаља и Србије. Ова власт је Србију са Балкана преместила у Африку.

Ne, ne pišem ja bez smisla, već ti ne povezuješ šta se dešava van ovog našeg dunjaluka, jer na tom sa odgovorila
No nije ni važno

Odakle ti ta budalaština da je ova vlast Srbiju premestila u Afriku?

Složila bih se sa tobom oko "uređenosti" - jer ono što ti podrazumevaš "uređenošču" značilo bi da je prošle subote policija u 14:00 h izašla na autoput vodenim topovima, a kolovođe već odavno priupitala u policijskim stanicama: da li su svesni šta rade.

Ali eto nije kriv onaj koga bi razapeli ako odreaguje, nego onaj ko haos stvara

Znaš ima onaj vici o osobama koje imaju jednu vijugu više od kokoške pa ne se.ru po dvorištu ... ovde ih ima primetan broj koji imaju vijugu manje od kokoške , jer ona bar nosi jaja, pa joj se može oprostiti što se.re .

Back