- Poruka
- 733
Ti to kada se tebi neko suprotstavi optuzujes ga da je ustasa
Mislim da gresis, mnogo gresis...
Ово је усташко оргијање, присутан је био чанак:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to kada se tebi neko suprotstavi optuzujes ga da je ustasa
Mislim da gresis, mnogo gresis...
Seki. Uzivam da ga vidim kako se uzlizuje glavnom sudiji lol
Malo ponizavanja, tako. Ponizio je on previse ljudi samo zbog njihove nacionalnosti![]()
Argumentuj.
Cuj podrzo ,bio![]()
Meni je bas dirljivo kako je Karla del Ponte bila godinama najveci lazov i srpski neprijatelj koja se stalno sluzila izmisljotinama ne bili proglasila nevine i goloruke Srbe za najvece zlocince u ratu majkujojzlikovacuilazovsku , a sada kad napise knjigu niko odjednom ne sumnja u ono sto pise u njoj i od jednom je Karla mesija kojoj je samo istina na srcumislim ne tvrdim ja da Karla laze al nije mi jasno kako oni koji su je pljuvali do juce na sva zvona sada veruju u svaku njenu rec
Dete, aj' mlekce pa u krevet, a sutra rano ujutru kod cika ludnog doktora. Valja to zaleciti na vreme. Sad dok si mali jos si i simpatican, ali kad malo poodrastes lupace ti ljudi samare.Сунце ја теби. Ти си подржао олују, највеће етничко чишчење Срба. Свако ко је за издају Српских бораца је изгубио право да се зове Србином. Нигде у свету не кажу да је њихов за издајника.
To naredjenje?
Mali, nemoj da se tuzakas.Писао је како он разуме да је хрватска хтела Крајину натраг и да разуме олују.
svi pricaju sta je karla napisala u knjizi, ja to nisam procitao i ne mogu da kazem jel je istina ili nije,jeste li je vi procitali?
ako niste rasprava je zavrsena, ono sto su radikali protumacili da je napisala meni nista ne znaci...citali su oni i da je ssp protivustavan i t.d a sad moze ali uz neki papir u skupstini. [tako oni tumace napisane reci]
Dete, aj' mlekce pa u krevet, a sutra rano ujutru kod cika ludnog doktora. Valja to zaleciti na vreme. Sad dok si mali jos si i simpatican, ali kad malo poodrastes lupace ti ljudi samare.
Mali, nemoj da se tuzakas.![]()
Aha. Je l' ces ovim da me streljas:титов црно црвени хоће поново да хапси Србе и да их шаље на голе отоке. Кад Срби крену да отерјау г-вна која их пљују са власти, неће бити шамара, него други приступ.
Bole tebe Slobodo ti si rano puk'o ,tebi ce ceo zivot u veselju proci![]()
Ti sto si podrzao sultana Murata i sina mu Bajazita i njihovo ustasko orgijanje nad srpskim vitezovima da cutis!Bole tebe Slobodo ti si rano puk'o ,tebi ce ceo zivot u veselju proci![]()
Ti sto si podrzao sultana Murata i sina mu Bajazita i njihovo ustasko orgijanje nad srpskim vitezovima da cutis!![]()
Ускоро неће бити више пара крвавих од еу што сте добили за Српске главе. Ратка и Радована никад нећете ухватите, па вам само остало да кукате.
Ма да ти си објективан:rolleyes:.