DIREKTAN PRENOS SKUPŠTINE

Kako će se finansirati "TV Skupština"?

• Neka plate gradjani uz račun od Telekoma ili INFOSTANA

• Neka idu reklame kad izlaze njihovi za govornici

• Ja bih puštao narodnu muziku posle narodne skuštine

• Šta će mi još jedan kanal koji niko ne gleda?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
majmuni-1.jpg

a ima nekog uticaja to što se prenosi, kao kontrola od strane birača
smešno
ukinuti svaki oblik prenosa, i ne smarati naciju glupostima
pa zbog tih prenosa i traju te sednice u nedogled jer se bez ustaša, izdajnika, Pavelića i Miloševića ne može ratifikovati ni KJOTO sporazum:evil:
Trebalo je Ustavom prepoloviti broj poslanika, na 100 komada, pa bi bilo lakše, koštali bi 150% manje, ako ništa drugo
Pogodio si srž, bili bi mnogo efikasniji da nema prenosa, jer ih ovako koriste pre svega za promociju. Da oni odlože sednicu zbog rukometa, pa to stvarno nema nigde!

Pogodio si srž, bili bi mnogo efikasniji da nema prenosa, jer ih ovako koriste pre svega za promociju. Da oni odlože sednicu zbog rukometa, pa to stvarno nema nigde!

gora situacija je da ja ne gledam nešto zbog njih, a ne što stoka odlaže
ejjj, pa zasedaće oni i kad je EP ili SP u fudbalu ili OI, pa će izaći Vučić i reći da li je građanima važniji meč Nemačka:Engleska u polufinalu EP nego moje urokljivo posmatranje ustaša i izdajnika pogledom po sali???
sad je kasno, ali da im je broj smanjen na 100, manje bi se vređali jer ih manje i ima.

Po meni bi trebalo novinari da rade svoj posao i da im kažu sve ono što mi baljezgamo ovde po forumu... Ovo nikakvog smisla nema, svi se slažemo, različitih političkih opredeljenja a jedinstveni u oceni ovakvog ponašanja parlamentaraca....

Bolje da zatrpavamo sajtove stranaka i medijskih kuća, nego što se ovde samo slažemo i ?
Može i lokot na temu.

Samo odslikava ono što narod želi.....Što neko reče, svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje......To se može primeniti i na skupštinu8-)........

Daleko od toga...Samo najostrašćeniji članovi stranaka uživaju u pljuvačinama, a običan narod radi ! Nema vremena da gleda TV...U to vreme najveći broj ljudi ima neke obaveze.

Uostalom, najbolje govori rejting gledanosti prenosa skupštine - negde oko 1,50% :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back