Muka mi je vise od celog ovog stanja, i uopste ga ne razumem. Ako nam vec u drzavi vlada haos, zasto su univerziteti dozvolili da takav haos zavlada i na njima. Trebalo je makar oni da budu iznad cele ove konfuzije. Nije mi jasno, ko uopste daje za pravo ovima iz skupstine da donose takve odluke o izjednacavanju zvanja? Ko ce Evropi da prizna takav master? Trebalo je da univerziteti u zemlji zauzmu zajednicki stav po tom pitanju, i da ne dozvole nikome da se mesa u njihovu odluku.
Na mom fakultetu vec drugu godinu se ne organizuju postdiplomske studije, zbog cele ove situacije, i nije mi jasno sta ti ljudi tamo misle, da l su oni normalni, da izgube 2 generacije postdiplomaca. A s druge strane, nikad se vise diplome nisu kupovale nego sada
Ne treba meni niko da poklanja nikakvu titulu, ja samo hocu da se vratim u skolu i da ucim pod istim uslovima kao i svi drugi ljudi na svetu (streber sam, pa sta?!
)
Na mom fakultetu vec drugu godinu se ne organizuju postdiplomske studije, zbog cele ove situacije, i nije mi jasno sta ti ljudi tamo misle, da l su oni normalni, da izgube 2 generacije postdiplomaca. A s druge strane, nikad se vise diplome nisu kupovale nego sada
Ne treba meni niko da poklanja nikakvu titulu, ja samo hocu da se vratim u skolu i da ucim pod istim uslovima kao i svi drugi ljudi na svetu (streber sam, pa sta?!