- Poruka
- 93.262
Šta vi mislite? Koji je po vama bolji bend? Zašto?
Koje su vam najomiljenije njihove pesme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo za Pink Flojd... dodajem, ne časim ni trena...Kao što stoji u uvodu, stvar je više ličnog ukusa.
Za mene će Deep Purple uvek biti par koraka ispred Led Zeppelina.
O članovima te grupe sam imala priliku da slušam već sa polaskom u školu, imam osećaj danas da su mi neki rođaci koji, eto, žive daleko i nemaju vremena da se sa nama druže.
O, kakvog jaza-kod majke tuče Zdravko Čolić, kod oca Deep Purple... ili Pink Floyd, respektivno.
Plus prva moja online srodna duša je baš otkidala na ovu pesmu:
Pink Floyd je možda trebalo da bude treća opcija u ovoj igri... Ne znam... meni taj trojac ide u isti boks.
Pesma obara....Kao što stoji u uvodu, stvar je više ličnog ukusa.
Za mene će Deep Purple uvek biti par koraka ispred Led Zeppelina.
O članovima te grupe sam imala priliku da slušam već sa polaskom u školu, imam osećaj danas da su mi neki rođaci koji, eto, žive daleko i nemaju vremena da se sa nama druže.
O, kakvog jaza-kod majke tuče Zdravko Čolić, kod oca Deep Purple... ili Pink Floyd, respektivno.
Plus prva moja online srodna duša je baš otkidala na ovu pesmu:
Pink Floyd je možda trebalo da bude treća opcija u ovoj igri... Ne znam... meni taj trojac ide u isti boks.
dobro je da čujemo predloge i za druge bendove. sad se mislim da li da proširujem listu?
Dire Straits nije pandan za ovu poetiku, muziku, glasove glavnih vokala... prosto nisu u tome... a jesu fascinantni. Oni su više ''one of a kind'', ne bend koji se poredi i ima šta da traži sa ovima ovde.Jednog od najvećih i najboljih rok bendova svih vremena, Dire Straits, nema medju predlozima a trebalo bi:
stvarno dobro!Ovo nije tek samo cover, ovo morate da vidite (čujete)
Neverovatno.
Da znaš. Nadam se da će neko da počne temuDire Straits nije pandan za ovu poetiku, muziku, glasove glavnih vokala... prosto nisu u tome... a jesu fascinantni. Oni su više ''one of a kind'', ne bend koji se poredi i ima šta da traži sa ovima ovde.
Dire Straits treba da ima zasebnu temu i proučavanje step by step.
Pre ih je porediti sa Doors-ima nego sa grupama pomenutim večeras.
Bar ja tako kapiram, šta mislite vi ostali?